שאלה לגבי סבתא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי סבתא
    לילי
    27/07/2009

שלום רב

לפני כשנה אובחן סרטן העור אצל סבתא שלי (בת ה 83) מתחת לעין. לדברי הרופא מדובר בזן האלים (אלו המילים שלו אך לצערי זה לא ברור מספיק).
    היא נותחה, הושתל לה עור ולפני כחודשיים נותחה שוב, אך לא ניתן היה לנקות את הכל
    מכיוון שזה יפגע לה בעין.

בשבוע שעבר היא נפגשה עם הרופא וכנראה שלא ימשיכו לטפל בסרטן, מפאת גילה - לגיטימי לדעתי.
    השאלה שלי היא איך יראו החיים שלה עם סרטן שמתפשט לאט לאט, יש קירבה לבלוטות הלימפה, לעין, למוח, לעצמות... הרופאים לצערי לפעמים עמומים ולא מסבירים את הדברים כפי שהם.

תודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי סבתא

הוספת תגובה

• לא מספיק מידע

ד``ר לי-און גלעד
    28/07/2009

לצערי קשה לי לחוות דעה על המצב בלי לדעת יותר פרטים על סוג הסרטן. לא ניתן להעריך פרוגנוזה, סיבוכים וכיוב' על סמך התיאור שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילו פרטים אתה צריך לדעת?

לילי
    28/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים

ד``ר לי-און גלעד
    29/07/2009

למשל סוג הגידול המדוייק, עומק הגידול הראשוני, האם נעשו בדיקות הדמיה (CT או MRI) ובכלל צריך לראות את המקום כדי לתת תשובבה לעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו