מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחץ!!!אני11/09/2009
אתמול בלילה גיליתי נקודה!!! וממש ממש לא בא לי עליה והיא לא מוצאת חן בעיני בכלל!!!
אני בת 32 מנומשת באופן כללי אבל מכירה את כל הנקודות שלי - זאת בהחלט חדשה! אין מקרים של מלנומות במשפחה.יש מצב שגדלות להן פתאום סתם נקודות בגילי המתקדם?!?!?
מה נראה לך??? כמו שציינתי אני בלחחחחחחחחחחחחחחחחחחחץ!!!
מן הסתם קבעתי כבר תור לרופא עור וגם לרופאת המשפחה שתזרז לי את התור לרופא העור.
איך אני נפטרת מהנקודה הזאת עכשיו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה התמונה שלי איפה?!?!?
אני11/09/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד תמונה
אני11/09/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובמקרוב...
אני11/09/2009בחיי עשיתי לה בוק לנקודה , בחיים שלי לא צילמתי כל כך הרבה רגל... נו תגידו לי שזה כלום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה יפה!
ד``ר ניר נתנזון11/09/2009ראשית- נקודות חן יכולות להופיע בכל גיל, אם כי מעל גיל 40 מדובר במצב יחסית נדיר (אבל את רק בת 32...)
שנית- נקודת חן כזו יכולה להיות נקודת חן (שומה) "אמיתית" או המטומה (דימום תת עורי זעיר).
למרות צילומי התקריב הצילום עדיין אינו קרוב ומוגדל דיו על מנת לאבחן, ובוודאי שאינו צילום דרמוסקופי.
עם זאת אני יכול להמר בסבירות גבוהה שמדובר בממצא שפיר, אך כמובן שאין מנוס מבדיקה "אמיתית" (ולא באינטרנט) של רופא עור.
בריאות שלמה
ד"ר ניר נתנזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור...
אני11/09/2009אכן חובבת צילום אנוכי...לכן אסור לי למות, בעלי לא יודע לצלם בכלל ולא יהיה מי שיצלם את הילדים חחחח נקווה לטוב...שוב תודה על התשובה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון מצב - סיפור הנקודה
אני17/09/2009הלכתי לרופאת המשפחה שיגעתי אותה עד שרשמה דחוף על ההפניה ולמחרת כבר התייצבתי אצל רופא עור שהסתכל על הנקודה עם מן זכוכית מגדלת מוזרה ואמר שנראה לו שזה כלום ואלי דימום תת עורי. שיגעתי גם אותו ואמרתי לו שאין מצב שאני ממשיכה לחיות עם הנקודה הזאת הוא ניסה לגרד אותה עם תער וכשלא הצליח הוא רשם לי הפניה לפלסטיקאי כירוגי או כירורג פלסטיקאי (לא דיקדקתי בפרטים העיקר שהיתה לי הפניה למישהו שיפטור אותי מעולה של הנקודה) רופא העור לא הסכים לכתוב דחוף על ההפניה אבל לאחר דין ודברים רשם לי בפתק נפרד למזכירה שתנסה לארגן תור בהקדם וזה הספיק לי כדי לקבל תור ולמחרת היום התייצבתי אצל הפלסטיקאי שצחק עליי שבגלל זה באתי אבל לאחר התעקשות נמרצת אמר שיקבעו לי תור לחדר ניתוח להסרת הנקודה. באותו הערב במהלך אמבטיה שגרתית ראיתי שיש קילוף קל בעור במקום בו רופא העור ניסה לגרד את הנקודה ניסיתי להוציא את זה ואז ראיתי שזה למעשה מן כיס קטן בעור והנקודה צמודה לחלקו העליון ואכן נראית כמעין דימום תת עורי כלוא. קילפתי את זה ונעלמה הנקודה כלא היתה!!! נס ראש השנה. קווה שהלכה לבלי שוב ותודה על התשובה המרגיעה בזמן אמת. שנה טובה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?