נקודת חן שעברה "שיטוח" ולייזר לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן שעברה "שיטוח" ולייזר לשיער
    מתעניינת
    18/09/2009

שלום,

היתה לי נקודת חן בולטת ש"שיטחו" לי אותה.
    למעשה זו היתה מעין גבעה של עור רגיל שהקצה שלה היה חום.
    שיטחו לי את זה מטעמים אסטתיים והיא נשלחה למעבדה והתוצאה באמת היתה שהיא שפירה.

כיום נותרה בליטה קטנטנה בצבע העור הרגיל שלי ועליה נקודה ממש קטנטנה חומה אבל מאחר וזה ממוקם בשפם זה מלא בשיערות חומות ומכוערות.

אני עתידה לעבור טיפולי לייזר להסרת השפם ורציתי לדעת איך עלי להתייחס למה שנותר מהנקודת חן הזאת עם כל השיערות הצפופות שיש עליה ?

האם עלי להסתירה המדבקה ובכך למנוע הסרת שיערות שעליה או שאני יכולה לעבור טיפולי לייזר גם עליה (ללא כיסוי כלשהו) ?

תודה על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסתכלתי עכשיו על שארית הנקודת חן

מתעניינת
    18/09/2009

הסתכלתי מקרוב על מה שנותר מהנקודת חן,
    ופרט לטיפ טיפה שהעור בולט (ממש כעמט לא מורגש) יש באמת מעט צבע חום בקצה בגודל של קצה עט שבקושי רואים
    כי הצבע החום שנותר הוא מאד מאד בהיר ויש עליו שיערות צפופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקרה כזה לא נראה לי שיש בעיה

ד``ר לי-און גלעד
    19/09/2009

לטפל בשערות הנותרות באמעות לייזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה.

מתעניינת
    20/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו