שלום ד"ר, כתבת שכוויה בנקודת חן מסו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד"ר, כתבת שכוויה בנקודת חן מסו
    מתעניינת
    22/09/2009

שלום ד"ר,
    בהמשך לשאלה שהועלתה כאן בנוגע לנקודת חן והסרת השיער שעליה בלייזר, כתבת שהסיכון הוא כוויה על נקודת החן שיכול להיות מסוכן לטווח הארוך.
    תוכל לפרט בבקשה ?

חשבתי שכוויה תיהיה רק אולי לא אסטתית אבל אני מבינה מתשובתך שיש השלכה חמורה יותר לכוויה על נקודת החן.
    אשמח להבין יותר.

שאלה נוספת, האם אם עשיתי לייזר על הנקודת חן ולא נהייתה לי שם כוויה בכלל, האם אני יכולה להיות רגועה מבחינת סיכון. הסיכון היחיד הוא מפני כוויה ?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כווייה בנק' חן

ד``ר לי-און גלעד
    23/09/2009

נכון להיום אין כל אינפורמציה מדעית ובדוקה לגבי ההשלכות ארוכות הטווח של כוויות בנק' חן. יחד עם זאת הסכנה של התפתחות סרטן בנק' חן והעובדה שבמקרים לא מעטים התפתחות מעין זו מיוחסת לחבלה או פגיעה בנק' חן גורמים לכך שכל סוג של פגיעה בנק' חן נחשב בלתי רצוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי. תודה.

מתעניינת
    23/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו