טיפול ב- efudix

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ב- efudix
    מוניקה
    20/11/2009

שלום

כבעלת נגעים טרום סרטניים המפוזרים באיזור הפנים, טופלתי בעבר בחנקן נוזלי, והן בטיפולים כירורגיים.

לאחרונה המליצה לי רופאת העור על טיפול באפודיקס, לחיסול אפשרי של אותם נגעים.

מזה 14 יום אני מורחת , פעמיים ביום, את המשחה על גבי כל הפנים (פרט לאזור העיניים), אך לצערי אין כמעט השפעה, פרט לאדמומיות קלה בכמה נקודות.

בכל המאמרים שקראתי על EFUDIX, השפעת המשחה אמורה להתגבר מידי יום (בהרבה פורומים אנשים צירפו תמונות שלהם בשלבים השונים של הטיפול), ואמורים להופיע
    סימנים, כגון,כיבים, קליפות ופצעים באיזורים שיש בהם נזקי עור, המעידים על יעילות והריסת התאים בעלי הפוטנציאל הסרטני ברמה מסויימת.

האם העדר כל אותם סמפטומים מעיד עח אי יעילות הטיפול? האם נתקלתם במקרים דומים?

בתודה

מוניקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ב- efudix

הוספת תגובה

• העדר תגובה תוך כדי טיפול באפודיקס

ד``ר לי-און גלעד
    22/11/2009

העדר תגובה מצביע על העדר תאים בעלי מאפיינים סרטניים (קרי המתחלקים בקצב גבוה) או על כמות מזערית של תאים כאלה. ייתכן שבעקבות הטיפולים הקודמים שעברת המצב בעור כרגע הוא יחסית טוב ואין לאפודיקס על מה לעבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו