סרטן עור מסוג מלנומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן עור מסוג מלנומה
    מאור
    20/01/2010

שלום רב
    יש לי יותר מ-20 נקודות חן על הגוף. 4 שומות שמטרידות אותי במיוחד נמצאות לאורך חצי אחד של הגוף. שתיים מהשומות הנ"ל הופיעו אצלי ב2-3 השנים האחרונות והן בולטות החוצה וכהות.
    השתיים האחרות נמצאות עליי כבר הרבה שנים והן עם מסגרת לא סדירה וקוטרן כ-5 מילימטר.
    האם יתכן מצב כזה שאחת מהשומות הלא סדירות שהופיעה ראשונה גרמה לשאר השומות להופיע בצד אחד של הגוף?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן עור מסוג מלנומה

הוספת תגובה

• סרטן עור מסוג מלנומה- המשך

מאור
    20/01/2010

שלום
    בהמשך לשאלה הקודמת.
    האם ישנם סימניים פיזיים לנוכחותו של סרטן עור מלנומה באדם?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הופעת נק' חן

ד``ר לי-און גלעד
    22/01/2010

הופעת נק' חן הוא אירוע שכיח שפיר ושגרתי אצל כל אדם. אין קשר בין נק' אחת לאחרות למעט הרקע הגנטי שגרם לראשונה להופיע וגורם גם לאחרות. גם חשיפה לשמש היא גורם משמעותי בהתרבות שומות.
    כמות נק' החן שיש לך בסה"כ אינה חריגה. יש מקום להבדק בדיקה יסודית ע"י רופא עור, עם דרמטוסקופ ולקב ל התייחסות עניינית לכלל הנק' ולכל אחת חריגה. הרופא גם ידע להדריך אותך לגבי מעקב או צורך בהסרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו