הסרת נקודת חן חשודה אצל ילדה בת 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת נקודת חן חשודה אצל ילדה בת 3
    אמא
    04/03/2010

שלום רב,
    לפני כחצי שנה לבתי בת ה-3 הופיעה נקודת חן על גב כף היד , במהלך התקופה הנקודה גדלה
    להיום היא בגודל של גרגיר אורז , בולטת , בעלת שני גוונים שחור אדמדם
    רופא עור של הקופה המליץ להסיר אותה ומכיוון שהיא קטנה הפרצודורה כרוחה בהרדמה כללית
    אני מאוד חוששת , גם מהרדמה כללית וגם מהקודת חן. הרופא ציין שאם הנקודה הייתה אצלי היה שולח אותי באופן דחוף אבל בגלל שמדובר בילדים הטיפול בדרך שונה (מחכים עד גיל 12 ) אך עדיין המליץ להסיר
    האם זאת מלומנה ? אני קוראת פה המון דברים מפחידים ואני מאוד לחוצה
    לאיזה בדיקות כדאי לי לפנות ?
    לאיזה כיררוג ? רגיל ? פלסטי ?

תודה וסליחה על כל כך הרבה שאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נק' חן חשודה אצל ילדה בת 3

ד``ר לי-און גלעד
    04/03/2010

שלום,
    הסיכוי שמדובר במלנומה מאוד נמוך.
    האם הילדה נבדקה באמצעות דרמטוסקופ? אם לא אני בהחלט ממליץ שתפנו לרופא עור העושה שימוש במכשיר זה כדי שיבדוק ויעריך מה טיבו של הממצא.
    אם אין ברירה וצריך להסיר את הנגע - אפשר לעשות זאת בסדציה שזו מן הרדמה קלה ללא הנשמה ועם הרבה פחות סיכון מהרדמה כללית.
    סה"כ מדובר בפרוצדורה רוטינית שנעשית כל יום על לא מעט ילדים ואין סיבה לחשש מיוחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אמא
    05/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו