והנה השומה השנייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• והנה השומה השנייה
    רועי
    11/04/2010

שתיהן בגב-לא גדולות ממש אבל חדשות אני חושב
    יש לי המון שומות אז קשה לי לזכור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    והנה השומה השנייה

הוספת תגובה

• צילום פחות טוב

ד``ר לי-און גלעד
    13/04/2010

ובעייתי לצילום בגלל השערה שיוצאת מתוך נק' החן. המראה הכללי נראה שפיר אך לא ניתן להיות פסקני על סמך תמונה ברמה זו. מחוייבת בדיקה קלינית ישירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי\אני כל הלילה ער

רועי
    13/04/2010

בדיקה קלינית ישירה זה אומר עם דרמסקופ או הוצאת הנקודה?

תודה רבה על התשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אפשר עוד חו"ד נוספת על השומות

רועי
    13/04/2010

אני כמובן מאוד סומך ומעריך את דעתך פשוט ליתר ביטחון אולי אפשר לשמוע דיעה נוספת כאן בפורום גם מד"ר נתנזון.
    למען האמת הרופא אמרה לי שהן מעט הומוגניות,לי הן ניראות בעלות צבע אחיד נורא גם בצילום וגם במציאות.
    בהתחלה גם היא שקלה אם להסיר או לחכות לשינויים,בסוף היא החליטה שכדי שאני אסיר ועוד קצבה לי חודש אחרי ששאלתי תוך כמה זמן כדי..
    לא יודע כבר מה לחשוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו