יש לי מספר שאלות שמדאיגות אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי מספר שאלות שמדאיגות אותי
    המודאגת
    17/05/2010

לפני 8 חודשים התגלה מלנומה באזור האמה ביד ימין עומק החדירה היתה 1.75מ"מ ונימצאה בלוטה אחת נגועה בתאי מלנומה בבית השחי 0.38מ"מ לאחר טיפול באינטרפרון (בחודש הראשון טיפול i.v.ולאחר מכן טיפול ב-s.c למשך שישה חודשים הרופא המטפל אמר שאין צורך להמשיך באינטרפרון כדי שלא לגרום ליותר נזק מאשר תועלת כי בבדיקות דם הקריאטינין היה גבוה2.00 מספר פעמים)
    יש לי מספר שאלות :
    1. האם זה נכון להפסיק את הטיפול ולא להמשיך כמו שאמרו לנו שהטיפול הוא למשך שנה שלמה ?
    2.לאחר בדיקות דם ובדיקות CT -בדיקות תקינות , כל כמה זמן יש צורך לחזור על בדיקת CT?
    3.מהניסיון שלך בטיפול באנשים במצב כמו שלי שטופלו באינטרפרון ובדיקות תקינות האם יש מטופלים שהם הבריאו והמחלה לא חזרה?
    4.האם יש טיפול חדשני למנוע השנות המחלה (בביקור אצל ד"ר לוטם המלצתה היתה שבמקרה שלנו אינטרפרון זה הטיפול המתאים)
    בתודה מראש המודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לצערי אנחנו לא הכתובת

ד``ר לי-און גלעד
    19/05/2010

לתשובה לשאלות המורכבות שאת מעלה.
    אנו עוסקים בגילוי מוקדם והסרת שומות וסרטני עור. הטיפול בנגעים גרורתיים הוא טיפול אונקולוגי ולי וגם לד"ר נתנזון אין ניסיון בטיפול כזה. לכן כל תשובה שניתן, אם ניתן לא תהייה בעלת ערך. אני ממליץ לשקול להתייעץ שוב עם ד"ר לוטם או עם אונקולוגים אחרים המתמחים בטיפול במלנומה גרורתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אשמח אם ניצור קשר

ק.מ
    27/05/2010

אנחנו ממש באותו המצב

בריאות טובה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ק.מ
    02/06/2010

הייתי שמחה אם נוכל ליצור קשר,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו