מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי מספר שאלות שמדאיגות אותיהמודאגת17/05/2010
לפני 8 חודשים התגלה מלנומה באזור האמה ביד ימין עומק החדירה היתה 1.75מ"מ ונימצאה בלוטה אחת נגועה בתאי מלנומה בבית השחי 0.38מ"מ לאחר טיפול באינטרפרון (בחודש הראשון טיפול i.v.ולאחר מכן טיפול ב-s.c למשך שישה חודשים הרופא המטפל אמר שאין צורך להמשיך באינטרפרון כדי שלא לגרום ליותר נזק מאשר תועלת כי בבדיקות דם הקריאטינין היה גבוה2.00 מספר פעמים)
יש לי מספר שאלות :
1. האם זה נכון להפסיק את הטיפול ולא להמשיך כמו שאמרו לנו שהטיפול הוא למשך שנה שלמה ?
2.לאחר בדיקות דם ובדיקות CT -בדיקות תקינות , כל כמה זמן יש צורך לחזור על בדיקת CT?
3.מהניסיון שלך בטיפול באנשים במצב כמו שלי שטופלו באינטרפרון ובדיקות תקינות האם יש מטופלים שהם הבריאו והמחלה לא חזרה?
4.האם יש טיפול חדשני למנוע השנות המחלה (בביקור אצל ד"ר לוטם המלצתה היתה שבמקרה שלנו אינטרפרון זה הטיפול המתאים)
בתודה מראש המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי אנחנו לא הכתובת
ד``ר לי-און גלעד19/05/2010לתשובה לשאלות המורכבות שאת מעלה.
אנו עוסקים בגילוי מוקדם והסרת שומות וסרטני עור. הטיפול בנגעים גרורתיים הוא טיפול אונקולוגי ולי וגם לד"ר נתנזון אין ניסיון בטיפול כזה. לכן כל תשובה שניתן, אם ניתן לא תהייה בעלת ערך. אני ממליץ לשקול להתייעץ שוב עם ד"ר לוטם או עם אונקולוגים אחרים המתמחים בטיפול במלנומה גרורתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אשמח אם ניצור קשר
ק.מ27/05/2010אנחנו ממש באותו המצב
בריאות טובה קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ק.מ02/06/2010הייתי שמחה אם נוכל ליצור קשר,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?