תודה ועוד...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה ועוד...
    אמא מודאגת
    03/07/2010

ראשית תודה על תשובתך המהירה.
    שנית, עידכון: היום יש שיפור משמעותי בצורת הנגע, אין אודם כלל אלא רק אזור יבש (אני גם שמה שם מייק אפ בימים האחרונים). כמובן וברור שאני אטוס לרופא עור בהקדם האפשרי. אמתין לסיום התהליך ואגש.
    אך עד אז:
    1. אם הנקודה תשוב למצבה הקודם ביומיים-שלושה הקרובים האם קיים סיכוי סביר שהתהליך לא היה כתוצאה ממלנומה? אני ממש בלחץ. חשוב, שוב, לציין כי רובו המכריע של הנגע נמצא בסמוך לנקודה והם חופפים בשליש השטח של כל אחד מהם. הנקודה והנגע שניהם בקוטר של ב - 0.6 מ"מ...מעניין... יש חפיפה חלקית.
    2. האם היית ממליץ להסיר נקודה שכזו בכל מקרה? כפי שכבר ציינתי לפני 3 חודשים נבדקתי ע"י רופא עם דרמוסקופ והיא היתה בסדר גמור.
    3. אם אמתין שבוע זה בסדר או שבמידה ומדובר חלילה במלנומה זה יסכן אותי?

אשמח לתשובותיך.
    תודה.

נ.ב אני גרה ברמה"ש ושקלתי לבוא אליך למרפאה בהרצליה. האם כדאי גם להמתין כמה ימים או שניתן יהיה לקבוע מה המצב גם כרגע כשזה נראה לקראת סיום?

תודה שוב. אנא תשובותיך.
    ענבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה ועוד...

הוספת תגובה

• וגם...

אמא מודאגת
    04/07/2010

שאלה נוספת לי:

האם הנתונים שנתתי עד כה מתאימים גם להופעת חצ'קון "רגיל" בקרבת שומה, או חופף לה? הרי אודם וקילוף וכאב הם מנת חלקו של כל חצ'קון בערך...במיוחד אם מתעסקים איתו.
    כאב לי במגע לפני יומיים והאודם היה בולט, עכשיו אין אודם כמעט בכלל והכאב נסוג, מה שכן יש ילוף כפי שכבר ציינתי וחלק מהשומה מקולף (היה מן עור דק דק יבש וקילפתי אותו). הסה"כ הכללי נראה טוב יותר היום בהשוואה לאתמול ושלשום.
    האם במצבי מלנומה ממאירה יש שיםור כה מיידי?

ושוב, האם יש טעם להגיע למרפאתך ביום רביעי או חמישי השבוע?

תודה.
    ענבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומה שנפצעה

ד``ר ניר נתנזון
    04/07/2010

1. הסיכוי למלנומה קטן מאוד.
    2. אם אין חשד כעת למלנומה הרי שמדובר בשאלה אסתטית בלבד.
    3. המתנה של שבוע לא תשנה דבר.

בריאות שלמה
    ד"ר ניר נתנזון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו