מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ג'יג'נית- בבקשה תענו לישאלה19/07/2010
היי אני ג'יג'נית וכל פעם שאני יוצאת מהבית אני מורחת קרם הגנה,ואני לא נשרפת ברוך ה',אבל לפני שבוע שמתי לב שיצאה לי מן שומה כזאת וורודה. היא לא מגרדת ולא מפריעה לי,ואפילו לא מרגישים אותה.
אני צירפתי תמונה,אבל שאלתי היא האם זה לא סרטן חס וחלילה?
האם השומה לא מסוכנת ?
מה אתה חושב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
שאלה21/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגע ורוד
ד``ר ניר נתנזון22/07/2010לא ניתן לאבחן בוודאות ע"י התמונה אולם יתכן ומדובר בנגע טרום סרטני הנקרא actinic keratosis ודורש טיפול פשוט בהקפאה.
פני לרופא עור לבדיקה.
בריאות שלמה
ד"ר ניר נתנזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שאלה23/07/2010היי דוקטור ותודה על התגובה,אבל הייתי אצל רופאת עור שאמרה לי שזה נראה כמו עקיצה,ושאני אחכה חודשיים ואז עם זה לא עובר לבוא אלייה.
עכשיו הדר הזה שונה ברוך ה',וכבר לא אדום כמו שהיה.
יש לציין שאתה אולי לפי התמונה חשבת שזה כמו יבלת או שומה לא שטוחה,אבל זה שטוח לגמרי פשוט כשאני מעבירה על זה את האצבע אני רמגישה את זה אבל זה לא בולט כמו שומה סרטנית ברוך ה'!
זה לא כואב לי ולא כלום ולא מגרד ולא אדום ואין על זה הרגשת חיספוס או כמו של זכוכית כמו שקראתי על הדבר שכתבת לי.
זה נראה כמו נקודת חן יותר ולא שומה. זה שטוח לגמרי פשוט כשאני נוגעת אז אני מרגישה את זה. אני מרגישה את זה פע יותר ופעם פחות אך זה בכלל לא מפריע לי לגעת בזה.
זה באמת הראה כמו עקיצה שךלא עוברת.
זה כמו בליטה קטנטנה פיצית ממש. זה בכלל אל נראה כמו שומה.
צירפתי עוד תמונה שתראה את ההבדלים.
האם לדעתך זה יכול ליהיות משהו סרטני או לא?
האם אני לא צריכה לדאוג? בבקשה תענה לי כי אני ממש דואגת.
ומה זה יכול ליהיות לדעתך?
ועוד שאלה,האם זה לא גדל לדעתך? אני כ''כ דואגת שאני כבר לא מבינה כלום!
האם ללכת עוד הפעם לרופא או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואין סביב האזור או על הדבר עצמו אדמ
שאלה23/07/2010אדמומיות כמו שזה נראה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה תמונה הכי נכונה לתיאור הדבר
שאלה23/07/2010הצלחתי למלם את זה ככה שזה ייצא הכי אמיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
שאלה24/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
שאלה24/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגע ורוד
ד``ר ניר נתנזון24/07/2010לצערי איני יכול לאבחן דרך האינטרנט!
פשוט פני שוב לרופא / רופאת העור ובקשי יעוץ חוזר.
בריאות שלמה
ד|ר ניר נתנזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?