בקורת לאחר הסרת נגעים BCC

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקורת לאחר הסרת נגעים BCC
    טל
    19/07/2010

שלום,
    אני אובדת עצות, היו לי שני כתמים אדומים ומתקלפים בגב ובצואר, עברו שנים (משהו כמו 7 ) ורופאים רבים עד שאמרו לי שאלו נגעים טרום סרטניים. הרופאה הלפני אחרונה שטיפלה בי, נתנה לי טיפול באפודיקס ומשהסתיים, הנגעים נראו טוב יותר, אך לשאלתי האם זה שבגב אכן "עבר" היא אמרה לי שנדרשת סבלנות ושאני אמורה להיות אסירת תודה - היא מנעה ממני ניתוח.
    כחודש לאחר מכן הלכתי לרופא נוסף ששלח אותי לביופסיה עבור הנגע בגב, התוצאה הייתה BCC והנגע כולו (קוטר 3 ס"מ) הוסר.
    לאחר הבקורת הבאה אותו רופא שלח אותי לביופסיה בצואר (שבנתיים חזר להיות אדום) והתשובה היתה שלמרות שהשוליים אדומים הנגע הסרטני הוסר ואין צורך להסיר עוד.

חוץ מזה צץ כתם חדש בגב - הרופא טיפל בחנקן ולאחר כחודש אמר שהכל בסדר, אבל זה נראה אותו דבר.

למי לפנות? איך אני יכולה לסמוך על הבקורות האלה כשברזולציה של חודש דעת הרופא משתנה?

תודה טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקורת לאחר הסרת נגעים BCC

הוספת תגובה

• BCC

ד``ר ניר נתנזון
    22/07/2010

לצערי רפואה אינה מדע מדויק ולא תמיד קל לאבחן BCC.
    לשמחתנו מדובר בסרטן לא קטלני ולכן נראה שלא נגרם נזק עקב האיחור באבחון.

בריאות שלמה
    ד"ר ניר נתנזון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו