איפה אפשר להסיר נק' חן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפה אפשר להסיר נק' חן?
    דורי
    03/10/2010

ואני מתכוון מבחינה אסטתיטת?
    כי כולם נבדקו אצל רופאת עור והם תקינים. אני פשוט רוצה להסיר אותם כי אני מעדיף בלי P:

וזה משאיר צלקות או כאלה? הבנתי שזה לא ניתוח שזה פשוט גז קר כזה שמקפיא את הריקמות ואז הנק' פשוט נושרת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפה אפשר להסיר נק' חן?

הוספת תגובה

• איפה אפשר להסיר נק' חן? - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    05/10/2010

הסרת נק' חן צריכה להיות אך ורק בכריתה שמאפשרת בדיקה פתולוגית. הרס נקודה בכל שיטה - לייזר, חומצה, חנקן וכיוב' עלול לגרום להעלמה של נגע סרטני מפני השטח ולהשאיר חלק פעיל ומסוכן בתוך העור. מאוד לא מומלץ ומבחינה מדיקולגאלית - נחשב טיפול רשלני ומסוכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת?

דורי
    06/10/2010

פעם ראשונה ששמעתי על זה... שמעתי על אנשים שפשוט עם חנקן העלימו את הנק' - לא ידעתי שזה עדיין מסוכן.

ולצורך העניין... אם אני רוצה להסיר נק', בדרך שאמרת, זה אפשרי לצורך אסטתי או רק אם חושדים בנק' כנק' מסוכנת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו