הסרת נקודות חן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת נקודות חן
    שירה
    26/12/2010

שלום ד"ר,
    ביקרתי לא מזמן אצל רופא עור שאמר לי שאני חייבת להסיר נקודת חן (די גדולה) מהגב התחתון כי היא עלולה להיות מסוכנת ואני צריכה להוריד אותה בהקדם האפשרי. הוא אמר שהיא כהה מדי והוא לא מתעסק עם זה.
    באותה נשימה גם אמר לי שהגוף שלי מייצר צלקות קלואידיות ולכן כדאי לעשות את זה בשיטה בלי תפרים כדי שלא תהיה לי צלקת גדולה ומכוערת.
    באיזה שיטה אתה מטפל? מה מומלץ לי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת נקודות חן

הוספת תגובה

• הסרת נקודות חן - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    01/01/2011

לא דיווחת אם השומה נבדקה בדרמטוסקופ. אם כך הדבר והשומה נראית חשודה - הרי שיש להסירה ולנקוט אמצעים למניעת התפחות צלקת קלואידית כגון הקרנה, טיפול לייזר מייד בעת הוצאת התפרים או טיפול בסטרואידים מקומיים.
    אם לא, יש לפנות למומחה לדרמוסקופיה שיוכל לבדוק ולקבוע האם יש הכרח להסיר השומה או שניתן להסתפק במעקב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקודת חן לא נבדקה

שירה
    04/01/2011

היי ד"ר היא לא נבדקה בדמוסקופ (או מה שכתבת).
    היא נבדקה בהסתכלות עין בלבד.
    האם כל רופא עור יכול להזריק לי סטרואידים? גם דרך קופ"ח?
    ובמידה והצבע משתנה והוא בהיר יותר מהעור יש משהו לעשות עם זה?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקודת חן לא נבדקה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    05/01/2011

קודם כל תגשי להבדק אצל רופא עור שמשתמש ויודע להשתמש בדרמוסקופ. אחרי הבדיקה יהיה יותר ברור אם חייבים להסיר הנקודה או לא. אח"כ נדבר על שיטות וצלקות...;-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו