solar keratosis לא נראה טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• solar keratosis לא נראה טוב
    ד``ר ניר נתנזון
    12/01/2011

ביום שישי בצהריים עברתי צריבה בחנקן בלחי הימנית, כיוון שאבחנתו של הרופא היתה שמדובר ב-solar keratosis. התבקשתי למרוח את המקום במשחת תריאולון פעמיים ביום החל משבת בבקר לאחר שיופיעו בועות בעור. אני מאוד מודאגת מכיוון שהלחי אדומה ונפוחה וזה ממש לא נראה טוב. כמו כן המקום עדיין מפריש. עברו כבר ארבעה ימים מאז שצרבו לי את האזור. ביום ראשון חזרתי לרופא והוא עבר שזה בסדר גמור וזה יקח בערך שבוע עד שהאדמומית תחלוף. בינתיים עברו כבר 4 ימים ונראה לי שזה יותר גרוע ממה שהיה . מעבר לעיגול של החנקן מסביב לנקודה שהיתה קודם לכן. היום הלחי גם התנפחה לי והיא מאוד אדומה. הרופא אפילו אמר שאני יכולה לאפר את המקום אם זה מפריע לי. היום לא איפרתי את המקום בכלל ולבכל זאת נראה לי שהמצב החמיר. האם כך זה צריך להיות?
    נא תשובתכם בדחיפות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    solar keratosis לא נראה טוב

הוספת תגובה

• solar keratosis - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    13/01/2011

לאחר צריבה בח"נ צפויים במקום לעיתים קרובות אודם, שלפוחית ונפיחות. התהליך נמשך לרוב 7-10 ימים ובמקרים מסויימים 14 יום. המהלך שאת מתארת רגיל וצפוי ויחלוף אני מקווה ללא כל שאריות בתנאי שתתעסקי עם האזור כמה שפחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו