מלנומה ללא שומות בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלנומה ללא שומות בעור
    אגרונוב רבקה
    15/01/2011

שלום

אימי חולה בסרטן הרחם מזה כחודשיים ועברה שני ניצוחים להסרת הגידול.
    שבועיים לאחר שכרתו את הגידול ה 1 היתפתח עוד גוש סרטני בהיקף הרבה יותר גדול מהקודם.
    לאחר בדיקת הpet c.t הודיעו לאמא שהמלנומה תוקפת לה בפנים הגוף את הריריות ויש לה גרורות בכבד וזה היתפשט גם לעמוד השידרה ושלחו אותה ישר למיון כדי להתחיל טיפול.
    אמא לא רוצה ומעדיפה להישאר בבית כי היא אומרת שהיא מעדיפה חלילה למות בבית
    מאשר לקבל טיפולים שרק יאריכו לה בקצת את החיים היא לא מאמינה שהיא תישרוד את הסרטן מישום שהכאבים שהיא חשה בימים האחרונים "אומרים"לה בעצם שאין סיכיוי.
    השאלה שלי האם באמת קשה נורא לצאת ממחלה כזו או שחלילה אין סיכוי...
    אין לפניי את תשובות הבדיקה ליכתוב לך כדי שאהיה יותר מדוייקת.

רבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלנומה ללא שומות בעור

הוספת תגובה

• מלנומה ללא שומות בעור - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    16/01/2011

לצערי לפי התיאור שלך נשמע כי המחלה שתקפה את אימך אלימה במיוחד. קשה לי לחוות דעה פסקנית על הסיכויים שלה בלי להכיר את הנתונים מקרוב - אבל נראה לי שהגישה שלה היא בהחלט גישה ריאלית. כדאי שתצרו מייד קשר עם הוספיס בית של קופ"ח - זה שירות שמספק תמיכה בחולים חשוכי מרפא בביתם כולל אחיות ורופאים ותרופות ובכך תחסכו לה ולכם את הריצות לרופאים ולבתי חולים.
    אני מאחל לכם שהתקופה הקרובה תעבור עם מה שפחות סבל וכאבים לאמכם ושתהיו חזקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו