נגע חדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה, הרגעת אותי קצת..וסופ"ש נעים

רותי
    27/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגע חדש
    רותי
    23/01/2011

שלום לכם

בעלי עבר ניתוח בשן, ביצע את הניתוח כירורג פה ולסת במרפאת השיניים.

הכירורג איבחן נגע פגמנטרי בחך העליון..

אנסה לתאר כמו (הכדור של הפוטבול, לא עגול), בצבע חום, אפשר לראות את זה, כשהוא פותח את הפה.. לכן אני יודעת לתאר לכם כיצד נראה.. מזכיר כמו סוג של נקודת חן.. אבל משונה מאוד המקום.. הוא אומר שלפעמים יש לו רגישות באיזור.

מהיסטוריה עם המשפחה סוגי סרטן שונים, ל-2 אחים שלו, לי היתה מלנומה ולאחותי מסוג אחד, אני לא רגועה במיוחד..

האם זה מבשר דבר מה? בגלל הצבע המשונה, האם נגע שפיר יכול להיראות כך..

מעולם לא ראיתי דבר כזה, ולדעתי עלו על זה בפוקס.. בעקבות הניתוח שעבר בשן עליונה..

האם מלנומה יכולה להופיע בחך?

אשמח אם תענו לי, אני לחוצה, ומשתדלת לא להלחיץ אותו, הוא לא כל כך מפנים, וטוב שכך.
    תודה על תשומת הלב

רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגע חדש

הוספת תגובה

• נגע חדש - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    26/01/2011

מלנומה יכולה להופיע בחיך. ראוי לפנת לרפואת הפה/כיר' פה ולסת ולבצע ביופסיה לאבחון טיב הנגע. זה מקום יוצא דופן, קשה למעקב ולכן צריך לעשות מה שאפשר כדי לברר מה טיבו ולסלקו במידת הצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת ברשותך

רותי
    26/01/2011

שלום לך ד"ר נכבד

תודה על התשובה.

יש לנו תור למרפאת פה ולסת בבי"ח רמב"ם..

התור הוא רק לבדיקה, עדיין לא לביופסיה אבחנתית, לשם כך הופנינו..

כיצד מאבחנים? ע"י בדיקת C.T. או M.R.I. בגלל המיקום שלא כל כך לצלם, מן הסתם..

או בדרך כלל מבצעים ביופסיה ללא צילומים?

והאם בי"ח מסייע לתורים מוקדמים יותר בצילומים מסוג זה?

יודעת הרבה שאלות, אשמח אם תענה לי..

תודה על תשומת הלב
    רותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת ברשותך - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    27/01/2011

פה ולסת זו הכתובת. ביופסיה זה די פשוט והם יוכלו לבצע במקום. אין כרגע צורך בהדמייה (CT או MRI). רק אחרי שנדע מה טיב הנגע אפשר יהיה להחליט מה הצעד הבא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו