מלנומה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלנומה דחוף
    fifכפיר
    19/03/2011

שלום
    אישתי אובחנה ונמצא לה מלנומה בנקודת חן בראש ,הרופא אמר שזה אינסיטו אך קצת מעבר .(0.3 בדרמיס)
    הרופא ניתח את המקום וביצע כריתה של האיזור כנדרש .
    אני רוצה לדעת מה צריך לעשות ,האם צריך לבצע בדיקות אצל כל הרופאים :
    רופא נשים,עיניים,רופא שיניים ...?
    האם קיים מקום שמבצע סריקה של כל הגוף ושנותן תשובה חד משמעית על כל הגוף ועל כל הגידולים האפשריים ?
    אנא תשובתך דחוך
    אודה לך מאוד
    כפיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלנומה דחוף

הוספת תגובה

• מלנומה דחוף - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    19/03/2011

בעובי הזה - כריתה של 0.3 מ"מ מהווה פרקטית ריפוי והחלמה. יש לפנות לרופא עור לבדיקת עור כללית ובדיקה כזו ראוי שתתבצע עם דרמטוסקופ. צריך להכנס לתכנית מעקב סדיר. מעבר לזה אין לדעתי צורך כרגע בבירורים נוספים הקשורים בנקודה זו. רופא משפחה ידע להמליץ על הבדיקות הנכונות לגילוי מוקדם של סוגי סרטן עור המתאימות לגילה של רעייתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלנומה

כפיר
    20/03/2011

תודה על התגובה המהירה, האם יש מקום בכל זאת שאתה ממליץ שמבצע בדיקה כללית ויסודית בכל חלקי הגוף ושולל כל אפשרות של סרטן,האםכ אתה ממליץ ללכת לבדיקות בדחיפות של רופא עיניים שיניים ונשים כמו כן יש לי 2 ילדים בני 4 ו 5 האם הם בסיכון כלשהוא, האם בדיקה סקירת שומות בבית חולים רוטשילד תענה על הכל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו