נקודת חן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן
    רונה
    26/04/2011

שלום אני בחורה בת 26 לאחרונה שמתי לב שיש לי נקודת חן על היד שיש לה שניי גוונים, חום כהה וחום בהיר, האם היא נקודה חשודה? האם היא עלולה להיות סרטנית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודת חן

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

רונה
    28/04/2011

לא מדובר בנקודת חן חדשה אבל אני לא זוכרת אם תמיד היו לה שניי גוונים של חום, חום כהה וחום בהיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    07/05/2011

שני גווני חום אינם מגידים נק' חן כחשודה. חשוב לדעת גם אם יש בה שינויים, מה גודלה ומה צורתה הבסיסית.הדרך היחידה לתת תשובה היא בדיקה בעין או תמונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רונה
    08/05/2011

גדולה כ-3 מ"מ, היא סימטרית בצורת אליפסה אבל שוב אני לא זוכרת עם תמיד היה בה צבע חום בהיר וחלק קטן יותר של חום כהה, חשוב לציין שהייתי אצל רופא עור שטען שהיא נראת בסדר ואמר לבדוק אותה פעם בשנה, אך כשהגעתי לרופא רק ביקשתי להראות נקודת חן, לא ציינתי שיש בה שני גווני חום, הרופא בדק אותה רק בהסתכלות מהירה בעין (מקווה שהבחין בכך שיש בה 2 גווני חום) ולכן אני עדיין קצת מוטרדת לגבי נקודה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו חשוב נוסף

רונה
    08/05/2011

החלק של הצבע החום כהה בנקודה הוא קטן יחסית ולא סימטרי. הנקודה עצמה סימטרית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו