ביופסיה בלחי לאחר צריבה בחנקן ב8.1.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביופסיה בלחי לאחר צריבה בחנקן ב8.1.
    סימה ליאור
    09/05/2011

הביופסיה בוצעה ב-5.511. נאמר לי שתהיה תשובה רק לאחר 3 שבועות. כמה זמן אמורה להשאר הצלקת של הביופסיה? האם מותר לי להכנס עם זה לבריכה? האם מותר לי לאפר את האזור? בינתיים אני מלאת חרדה לקראת התוצאה.
    אודה לך על תשובתך המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה בקשר לביופסיה

סימה ליאור
    10/05/2011

האם כדאי להמשיך במשחה שניתנה לי ל-5 ימים (מופירוסין) מכיוון שהצלקת האדומה מהביופסיה עדיין נשארה לי?
    האם מוחתר למרוח על זה קרם הגנה לשמש? (אני עומדת לצאת בעוד שבוע לנופשון שכולל טיולים)
    תודה על ההתיחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה בקשר לביופסיה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    14/05/2011

בהחלט יש להגן על המקוםעם הגנה משמש. אין מניעה לאת לנופשון אך חשוב לנקוט באמצעי הגנה - מסנן קרינה כובע ושרוולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביופסיה בלחי לאחר צריבה בחנקן ב8.1. - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    14/05/2011

צלקת זה משהו קבוע ולא חייבת להשאר צלקת משמעותית אחרי ביופסיה. אודם הוא תופעה שכיחה ורגילה אחרי כל פצע בעור כולל פצע של ביופסיה - וזה חולף אחרי מספר שבועות/חודשים. מותר לאפר אחרי החלמת הפצע.
    למה להיות חרדה אם לא ניתן לשנות דבר? חכי לתשובה ואז אם תהייה סיבה לדאגה - תחשבי אם לדאוג. בינתיים - המשיכי את חייך כאילו הכל תקין ולא תתבדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו