נקודת חן פעילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן פעילה
    סיגל
    01/06/2011

לבני בן ה-8 נקודת חן כהה בגב. מאחר והנקודה בולטת ושונה מיתר נקודות החן קבענו תור לרופא עור שהתבונן בנקודה באמצעות דרמטוסקופ וקבע כי יש צורך במעקב וכי קרוב לוודאי שימליץ להסיר את הנקודה. לדבריו הנקודה פעילה במובן זה שהיא בולטת, כהה יותר במרכז ועם אודם בשוליים. אציין כי הנקודה ללא שינוי לפחות בשמונת החודשים האחרונים. לשאלתי האם יש צורך להסיר אותה בדחיפות השיב שלא ושאחרת היה מסיר אותה במקום.
    שאלתי היא מה המשמעות של נקודה פעילה, עד כמה מדובר במצב מסוכן והאם יש צורך בחוות דעת נוספת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודת חן פעילה

הוספת תגובה

• נקודת חן פעילה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    02/06/2011

חוו"ד נוספת יכולה לבלבל או להרגיע. למרות זאת אני חושב שכדאי לשקול חוו"ד כזו. המונח שומה פעילה אינו מונח מקובל לדעתי - אבל אני חושב שאני מבין את כוונת הרופא. בילדים לא פעם יש דינמיקה ושינויים בנקודות ולכן צריך למצוא רופא שסומכים עליו ולתת לו לעקוב ולהעריך את המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו