מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מלונומה-בבקשה תשובה מהירה אני בלחץע05/06/2011
תוצאה פתולוגית שקיבלה אמי,בת 59-
גבול לא חד,ריבוי בולט של מלנוציטים "גב לגב" לאורך השכבה הבזלית,הכולל בין ה rete ridges המאורכים ולאורך הטפולות.בצביעת Meian A כמה קבוצות זעירות של מלנוציטים נמצאים בדרמיס הפפילרי אך ייתכן והקבוצות שייכות לקצוות של שלוחות האפידרמיס.סה"כ הממצאים מתאים ל In situ malignant melanoma .הנגע הממאיר נמצא במרחק של פחות מ 0.5 מ"מ משולי הכריתה הצדדית הקרובה ביותר.
לסיכום:In situ malignant melanoma (with questionable superficial invision up to breslow 0.25 mm)
closest lateral margin iess than 0.5 mm
לסיכום מציינים כי 2 הרופאים מאשרים האבחנה אך אחד לא תומך בממצא של חדירה לדרמס ומסכים עם אבחנה של M.M IN SITU בלבד.
1.אמרו לאמי ששלחו הבדיקה לבדיקה נוספת בארה"ב-למה?
2.עברה באותו יום של קבלת התוצאה הרחבת כריתה
3.מה אומרות התוצאות?מה צריכה לעשות עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלונומה-בבקשה תשובה מהירה אני בלחץ - תגובה
ד``ר לי-און גלעד10/06/2011ברכותי,
יחד עם החדשות הרעות קיבלת חדשות מצויינות.
מלנומה In situ שנכרתה בשלמותה פרושה החלמה שלמה. גם אם הפתולוג המחמיר צודק - הרי שאימך זכתה במלנומה הקלה ביותר וסיכוייה רבים במיוחד להחלמה שלמה ובריאות טובה (למעלה מ- 95%).
יש להכנס למשטר מעקב של רופא עור X 3 בשנה לפחות ומשטר זהירות משמש אצלה ואצל הקרובים מדרגה ראשונה לפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, הרגעת אותי.שבת שלום.
ע10/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?