נקודת חן בתוך האוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן בתוך האוזן
    אמיר
    13/06/2011

שלום שמתי לב לנקודת חן בתוך האוזן (מישהו העיר לי על כך) והדבר נראה לי מפחיד. יש נקודה ומסביב כאילו עטוף בלבן. הקוטר הינו אולי 2 עד 3 מ"מ.
    האם נראה מסוכן?
    קבעתיתורלרופאת עור אך רק לעוד שבוע.
    מצורפות 2 תמונות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודת חן בתוך האוזן

הוספת תגובה

• תמונה נוספת

אמיר
    13/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה קטנה?

יוני
    13/06/2011

בינתיים עד לתור אצל רופא עור, הדבר לא נתן לי מנוח וניגשתי לכירורג. הוא אמר שזו לא נקודת חן אלא ציסטה קטנה. האם הדבר באמת נראה כך? כאשר מעבירים אצבע בפנים כל האיזור חלק עם גבעה קטנה באיזור הכהה.
    מה נראה לכם שזה? אם זו ציסטה גם קיימת חובה להסיר או שניתן להמשיך עם זה הלאה?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה קטנה? - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    20/06/2011

מדובר בתופעה שכיחה. זו אכן בלוטת חלב שפתחה סתום עם פקק שומני שהתחמצן ויצר קומדון שחור - מה שקוראים בלשון העם "שחורים".
    אין לזה שום משמעות - זה לא נק' חן ולא סרטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו