נקודה אדומה בשפתיים חיצונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודה אדומה בשפתיים חיצונית
    orit
    23/06/2011

שלום,
    אתמול פוצצתי מעין נקודת חן אדומה נפוחה (אבל לא גדולה) ולידה הייתה עוד אחת . מאתמול בלילה ועד היום יש דימום לא רב אבל הוא קיים. נשאלת השאלה האם זו נקודה סרטנית, מדוע לא נפסק הדימום, בעבר המקום אף פעם לא גירד או הציק - היא פשוט הייתה שם - ואתמול זה נראה לי קצת יותר נפוח.
    ביום א' אני אצל רופא נשים לבדיקה שיגרתית - זו הזדמנות להתייעץ איתו - אבל כרגע אני דיי חוששת, כי אימי נפטרה מסרטן (קרצינומה) של הוולווה לפני כ- 5 חודשים.
    לתשובתך אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקודה אדומה בשפתיים חיצונית - תגובה

ד``ר ניר נתנזון
    23/06/2011

תיאורך מתאים להמנגיומה- גידול שפיר של כלי דם, ולא לנקודת חן. בכל מקרה לא מומלץ להתעסק עם גידולי עור באופן עצמאי.
    פני לרופא העור להתיעצות.

בריאות שלמה
    ד"ר ניר נתנזון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודה אדומה בשפתיים וולווה

אורית
    24/06/2011

תודה על התשובה. אני ניגשת לרופא נשים ביום א' - מאחר והיא ממוקמת בווגינה
    זה מתחום טיפולו לעזור - או דווקא לפנות לרופאת עור?
    תודה
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודה אדומה בשפתיים וולווה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    01/07/2011

קרוב לוודאי שאין לגניקולוג רקע מספיק בנגעים פיגמנטריים. יש מקום לפנות לרופא עור עם דרמטוסקופ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו