מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה כלואה בחיים עם עצמידניאלה21/10/2020
על פניו הכל נראה טוב-יש לי ילדים מקסימים,נשואה, עבודה עם משכורת טובה חברים משפחה מקבלת הרבה פרגון למרות זאת אני מרגישה כלואה בחיים. הייתי רוצה לשנות משהו תחביב מסוים מהתחביבים שיש לי אני אוהבת תחביבים אני לא מרגישה מרוצה. אני מרגישה שאני נאבקת זה נשמע מוזר אבל אני מאוד אוהבת את תחום האדריכלות בתור תחביב אני אוהבת לראות באינטרנט כתבות על אדריכלות ואני נאבקת לדברים אחרים, מה ניתן לעשות כדי לא להיות כלואה עם עצמי בנושא? חשבתי להתפתח בזה אולי לחפש עבודה בנושא כי אני רוצה לעזוב את העבודה למרות שאני מקבלת משכורת נהדרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה
ליאת יוגב21/10/2020אכן נראה שהכל "מושלם",אך לא תמיד השכר בכסף מספק הנשמה, ואולי באמת צריכה להעיז ולשנות כיוון. אשמח לייעץ לך (מתוך הנומרולוגיה אסטרולוגיה כף יד וקלפים), הכיוון והעיתוי המתאים לשינוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחת שמרגישה כלואה
א.ח.ת בדרך שלך28/10/2020חייבת לאמר לך שמאוד התחברתי למה שעובר עלייך, לחיות בכלוב של זהב ובכל זאת הנשמה כלואה. לפני שאת עוזבת את אזור הנוחות את צריכה לברר מה מחכה לך מחוץ לאיסור הזה ולבנות את היציאה בצעדים שקולים. אז 2 דברים לי אלייך:
1. יתכן ואת כלואה מסיבות שאינן קשורות למקום העהודה או לבית אלא משנו אחר מעיק עלייך ומשפיע על העבודה והבית
2. יתכן והנשמה שלך רוצה להרגיש משמעותית, זמן של חשהון נפש שדוחף לשינוי.
בשני המקרים את מוזמנת אליי למפגשים ממוקדים כדי ללוות אותך בביטחון ובוודאות לקראת דרך חדשה
בהצלחה ❤* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אני במתח יום לפני הזריקה שאני צריכה לקבל
אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
מחשבות שליליות בסופי שבוע עקב הקורונה
התמודדות עם ירידה במוטיבציה של הבן
לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
מרגישה כלואה בחיים עם עצמי
חוסר כח לחנך את הילד להשקיע בלימודים
מה עושים כדי לטפל בדיכאון בערב?
בדידות בחגים ובסגר - איך אפשר לשפר מצב רוח?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)