אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדן של מוטיבציה ואנרגיה לפעול
    שני
    05/11/2020

שלום רב. אני אחרי מחלה לא פשוטה, בדרך כלל אני בחורה שמחה עם מלא מוטיבציה לפעול, אבל אחרי המחלה אני מרגישה ירידה במצב רוח וגם ירידה באנרגיה. איך אני יכולה לעלות את האנרגיה? לחזור לעצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שני

ליאת יוגב
    05/11/2020

ציינת שאת אחרי מחלה , הדגש הוא על המילה "אחרי" זו סיבה נהדרת לנסות ו"להרים" עצמך לשים לעצמך מטרות קטנות כגדולות קדימה ולהמשיך.. אפשר וכדאי להשתמש בתמציות באך מעודדות, כמו mustard,gentien wild rose במידה ומתגוררת באזור המרכז/שרון-מוזמנת, או לחפש מי בסביבתך מטפל.. לזכור שקיים קשר מאד מדוייק בין הגוף לנפש, ועד כמה חשוב לנסות ולהרים עצמך!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחת שאיבדה את המוטיבציה לפעול

א.ח.ת בדרך שלך
    08/11/2020

אני יודעת בדיוק מה עובר עלייך כי גם אני עברתי מחלה קשה, נרפאתי ובמשך שנים התאמצתי לחזור להיות מי שהייתי עד שהבנתי על בשרי שמי שהייתי כבר חא תחזור ויש אותי החדשה. אמנם שונה, אחרת אך חדשה ויש משהו מלהיב בלהיות חדשה כי את מתחילה מערכת יחסים עם עצמך החדשה, לומדת להכיר אותך, להקשיב לעצמך ולשמור על כל כולך. אם תרצי שאלווה אותך בדרכל החדשה, צרי קשר באינסטגרם או בפייסבוק א.ח.ת בדרך שלך סיגל בן מרדכי
    בהצלחה לך❤

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו