לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה למצוא זוגיות ודכאון
    חגית
    23/10/2020

הי
    אני בת 35 ולא הייתה לי זוגיות למעט אחד. היו לי קשרים מעוותים של יזיזות ארוכה מאוד עם ידידים שלי מה שגרם לניתוקי קשר איתם ואני ממש רוצה בן זוג אני גם מצטערת שעשיתי טעויות בחיים שבגלל זה לא מצאתי את הבן זוג האידיאלי. בקושי מזמינים אותי לצאת לדייטים. איך אפשר לטפל בבעיה? ואיך אני יכולה להרים את המצב רוח שלי כרגע כי אני מרגישה דיכאון בגלל שאני לא מוצאת בן זוג.
    אגב אני דווקא מאוד חברותית ופתוחה לאנשים חדשים.
    תודה
    חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח עם תוכלי לענות לי תודה רבה

חגית
    24/10/2020

שבת נפלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגית

ליאת יוגב
    24/10/2020

ראשית, אל תצטע5י על כל קשר שהיה לך בעברך ולא קידם אותך, אין ספק שלמדת מכך ולא מעט, חשוב שתחליטי שקשרים לא ראויים,לא יהיו חלק מהדרך בהמשך, הדרך הטובה בעיני , אתרי הכרויות/אפליקציות למיניהן, גם אם את בחורה חברותית, נסי בדרכים אלה, גם בחורים רציניים וטובים נמצאים באתרים אלה, זכרי, שרק מי שכוונתיו רציניות,ידע לחזר ומי שיחזר נכון יוכל ל"הכנס לליבך" ,בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו