מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקיחת ארניקה לפני ניתוח ולאחר ניתוחשרה13/08/2016
שלום
האם כדאי לקחת ארניקה לפני ניתוח כריתת שחלות?
האם יש בזה סיכונים?
האם כדאי לקחת ארניקה אחרי הנתוח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת ארניקה לפני ניתוח ולאחר ניתוח - תגובה
ערן אינדיג21/08/2016שרה שלום,
אין סיכון בלקיחת ארניקה אבל כדי בכל מקרה עדיף להיות במעקב.
בדרך כלל ממליצים לקחת ארניקה אחרי הניתוח אבל יכולות להיות גם תרופות אחרות כמו bell-p או staph. תלוי גם באופי הניתוח ובדרך שבה את מחלימה.
הרבה בריאות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בנוגע לטיפול בהפרעות קשב וריכוז של הילד שלידנה24/07/2016
היי , הילד שלי מתחיל בשנה הקרובה כיתה ז', עבר אבחון בסוף שנת הלימודים ושם נמצא שהוא בעל הפרעת קשב וריכוז, לקראת השנה הבאה הומלץ לו להתחיל נטילת ריטלין, אנחנו ממש מתנגדים להתחיל תרופות פסיכאטריות ומהתמכרות לתרופות ומחפשים אלטרנטיבות שונות שיכלות לעזור לו,
המליצו לי ללכת לכייון של טיפול הומאופתי, והתחלתי קצת לשאול ולקרוא, קיבלתי המלצות מחברה על מרכז אוצרות, הייתי שמחה לשמוע קצת יותר על הטיפול שם , ועל עוד אלטרנטיבות לטיפול בהומאופתיה
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לשאלה...
דנה25/07/2016שלום. אני במצב דומה, עם ילד בן 6. רוצה לדעת גם באופן כללי אם הומאופתיה יעילה להפרעות קשב וריכוז?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה... - תגובה
ערן אינדיג28/08/2016דנה ודנה שלום,
סליחה על העיכוב במתן התשובה, כהורה צעיר במהלך יולי-אוגוסט גם אני סובל מהפרעת קשב...
יש בהחלט טיפול הומאופתי, אתן מוזמנות להקיש בגוגל ״ערן הומאופתיה קשב״ או ״ערן הומאופתיה ריטלין״ ולקרוא מאמרים שכתבתי בנושא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרים בטוחים לטיפוח בתקופת הריוןיסמין16/07/2016
היי
האם תוכלו להמליץ על מוצרים כמו קרם פנים, קרם עיניים, קרם הגנה לפנים, מייק אפ.. שניתן להשתמש בהם בהריון ללא חשש מחומרים מסוכנים בתוכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרים בטוחים לטיפוח בתקופת הריון - תגובה
אביטל גרוסמן21/07/2016היי יסמין
קודם כל מזל טוב ושיהיה הריון בריא וקל
בהומאופתיה משתמשים בתכשירים הומאופתים מותאמים אישית ולא מוצרי קוסמטיקה
מאמינה שקוסמטיקאית טבעית תוכל לעזור לך בנושא
בהצלחה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירן ברחם האם ניתן לטפל בטיפול הומאופתיענת15/07/2016
שלום ,
האם ניתן לטפל בשרירן גדול ברחם בטיפול הומאופתי?
בברכה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירן ברחם האם ניתן לטפל בטיפול הומאופתי - תגובה
אביטל גרוסמן21/07/2016בוקר טוב ענת
אפשרי לעזור לך באמצעות טיפול הומאופתי מותאם אישית לבעיה ממנה את סובלת
לשם כך ממליצה לך לפנות להומאופת קלאסי מוסמך באיזור מגורייך שיתאים לך באופן אישי לבעיה שלך
רפואה שלמה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדן תחושת רעב למשך יותר משבועייםעוז10/07/2016
שלום לכולם. מזה שבועיים וחצי שאין לי כל תחושת רעב בגוף ואני מסוגל לא לאכול בכלל במשך כמה ימים. תופעה דומה קרתה לי לפני שנתיים, אז חודש וחצי הייתי ללא תחושת רעב וזה עבר.
אני בן 28, בריא בגופי ובנפשי, וכרגע נמצא בבדיקות מטעם הקופת חולים שלי
חוץ מחוסר תחושת רעב ותחושת נפיחות קלה בבטן אם אני אוכל משהו בכוח, אני מרגיש בסדר גמור. כל השאר תקין
אשמח לשמוע על כיוון כלשהו. כי כרגע אין לאף אחד מושג מזה וזה מדאיג אותי.
תודה רבה, עוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה קלאסית
adi20/07/2016גם אני סבלתי מתחושת איבוד תאבון לתקופה של כמה חודשים.
אני עשיתי מספר טיפולים בהומאופתיה ואני מאוד מרוצה. ממליצה לך לנסות גם.
רפואה שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובדן תחושת רעב למשך יותר משבועיים - תגובה
אביטל גרוסמן21/07/2016היי עוז
מאמינה שהומאופתיה תוכל לעזור לך לאזן את הגוף
ממליצה לך לפנות להומאופת קלאסי מוסמך שיתאים לך תכשיר הומאופתי ספציפי עבור הבעיה שלך
תרגיש טוב
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות בלוטת התריס-שימוש במלח בישולנירה07/07/2016
ברצוני לדעת האם שימוש במלח בישול NATRIUM MURIATICUM
מומלץ לטיפול בתת פעילות בלוטת התריס.
האם אין לו תופעות לוואי שיכולות להזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות בלוטת התריס-שימוש במלח בישול - תגובה
ערן אינדיג10/07/2016נירה שלום,
מלח בישול יכול לתרום לעליית לחץ הדם בטווח הקצר ואצל מי שסובל מלחץ נמוך זה יכול לעזור אבל לא לפתור את הבעיה מהשורש.
ממליץ לך לבדוק את המרכז לאיזון בלוטת התריס, שם תוכלי לקרוא על הטיפולים ההומואפתים השונים לבעיות של בלוטת התריס.
בברכה,
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב עצבי ברגל וטיפול תומך הומאופתיעומר05/07/2016
שלום
לאחרונה אני חש כאבים באיזור הירך האחורי, ולאחר בדיקת אולטרהסאונד במקום שראתה שאין כל נזק לשריר אובחן כאב שנובע מהידבקויות של העצב שהם הגורמים לכאב החד שאני חש בתנועות מסויימות.
מעבר לטיפול פיזיותרפי רציתי לדעת אם יש תכשיר הומאופתי ספציפי שיכול לעזור לי עם הבעיה הזאת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב עצבי ברגל וטיפול תומך הומאופתי - תגובה
אביטל גרוסמן21/07/2016בוקר אור עומר
ההומאופתיה מותאמת אישית לכן ממליצה לך לפנות להומאופת מוסמך שיוכל להתאים לך את התכשיר ההומאופתי המדוייק לך לבעיה ממנה אתה סובל.
בהחלט ניתן לעזור לך
תרגיש טוב!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעכב דופאמין בתחום ההומאופתיהטוהר21/06/2016
שלום,
האם יש משהוא בכל הרפואה ההומאופתית שיכול לעכב דופאמין, כמו הכדור הפסיכיאטרי סוליאן - אמיסולפריד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעכב דופאמין - הומאופתיה - תגובה
ערן אינדיג29/06/2016הי טוהר,
התרופות ההומאופתיות עובדות באופן שונה ואינן מעכבות דופאמין או כל חומר אחר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעכב דופאמין בתחום ההומאופתיה
טוהר01/07/2016שלום ערן,
אז אין לכם תרופות שיכולות לעכב דופאמין, אבל האם יש לכם תרופות הומאופתיות שיכולות להיות כמו הכדור הפסיכיאטרי : סוליאן אמיסולפריד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילדה בת 9 עם בעיות התנהגותיות-יש אפשרות לרקוחהילה14/06/2016
משהו שימתן את התנהגותה?
שירגיע אך לא ירדים
כמובן רק מהטבע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילדה בת 9 עם בעיות התנהגותיות-יש אפשרות לרקוח - תגובה
אביטל גרוסמן15/06/2016שלום הילה
אפשר לעזור לבתך עם הבעיה באמצעות טיפול הומאופתי טבעי אבל לשם כך ממליצה לך לפנות להומאופת מוסמך שיתאים עבורה תכשיר הומאופתי שמתאים באופן אישי לבעיות ההתנהגות שלה ולסימפטומים נוספים שמייחדים אותה.
תרגישו טוב
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלופטיה ארטה ואחריה צמיחת שיער לבןחן07/04/2016
יש לי תופעה שהתחילה לי מגיל הנעורים, התקרחות מקומית בצורת עיגול בעיקר בראש אך גם באיזורים אחרים בגוף, ואחריה צמיחה של שיער לבן. בעיקר אחרי מצב של מתח גבוהה או מחלה.
הלכתי לטיפול הומאופטי והביאו לי Cham, גם לתסמונת קדם וסתית. השאלה היא אם chamomile מטפל גם בתופעה זו? עפ המטפלת זה גם אחד מהסימפטומים, אבל לא מצאתי באינטרנט שזה קשור לתופעה
מה דעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלופטיה ארטה ואחריה צמיחת שיער לבן - תגובה
אביטל גרוסמן15/06/2016שלום חן
הרמדי שהותאמה לך באופן אישי מטפלת בך כאדם הסובלת מסיפמטומים כאלה או אחרים.
אם הרמדי ההומאופתית נכונה היא תעשה שינוי ותביא לאיזון גם בשאר הסימפטומים שמהן את סובלת.
מקווה שעזרתי :)
רפואה שלמה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמה אישית
חן19/06/2016אז לפי מה שאת אומרת כל תרופה הומאופטית אם היא מתאימה יכולה לפתור כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות הומאופתיה אופן נטילה במה מטפלת כל אחת מהתרופותאבי לוי17/02/2016
שלום ,
רופא המליץ
1) IGNAT D12
2) ARS ALB D30
המליץ לקחת 5 טיפות תחת לשון מכל אחד מהנ"ל פעמיים ביום.
האם לוקחים את שניהם יחד?
לוקחים עם / אחרי/ לפני אוכל?
במה מטפלת כל אחת מהנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות הומאופתיה אופן נטילה במה מטפלת כל אחת מהתרופות - תגובה
ערן אינדיג06/03/2016אבי שלום,
לקיחת שתי תרופות במקביל היא בניגוד להומאופתיה הקלאסית שמדברת על מתן תרופה יחידה.
ממליץ לך לפנות להומאופת קלאסי לצורך טיפול.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארגטום ניטריקוםיעל07/02/2016
שלום ברצוני לשאול עם ארגטןם ניטריקום יעזור לחרדות לפגישה חשובה שישי לי ולאירועים חשובים שישי לי אני מאוד מתרגשת מכל אירוע שיש לי נכנסת ללחץ ולא רוצה ללכת לאירוע מאוד קשה לי ונתקפת כה ימים לפני האירוע בחרדה הרופא נתן לי קלונס להרגע העם הרמדי הזה יכול לעזור לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארגטום ניטריקום - תגובה
ערן אינדיג06/03/2016הי יעל,
זה יכול לעזור אבל פגישה עם הומאופת יכולה לתת אינדיקציה האם זו אכן התרופה המתאימה ואם כן - באיזה מינון ותדירות לקחת אותה.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות עינייםאור09/01/2016
אילו צמחים מועילים לדלקות עיניים חוזרות? בנוסף אני כבר כל החודש מקוררת עם כאבי גרון מדי פעם אף סתם ונזלת מציקה(סמיכה ובעלת צבע מוזר) שמעתי על הצמח עלקלוק אופרזיה ..האם הוא יעיל והיכן ניתן להשיג אותו בארץ? האם יש משהו אחר יותר אפקטיבי? תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות עיניים - תגובה
אביטל גרוסמן15/06/2016שלום אור
אני לא יכולה על סמך הנתונים שכתבת להמליץ לך על צמח כזה או אחר לשם כך צריך להתבצע איבחון הומאופתי מעמיק ולכן ממליצה לך להגיע להומאופת מוסמך כדי שיוכל להתאים לך רמדי ספיציפית בהתאם למכלול הסימפטומים שאת סובלת מהן.
תרגישי טוב
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעלים בכבדרוביק26/11/2015
ד.נ.
רופאה הומיאופתית של רפואה משלימה רשמה לי הפטודורון. אני בת 81. הבינותי שתרופה זו מיועדת לניקוי רעלים בכבד. האם זה נכון? בברכה, רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעלים בכבד - תגובה
אביטל גרוסמן08/12/2015שלום רות,
למיטב ידיעתי, הפטודורון הינו מוצר מדף בבית מרקחת והוא אינו פורמולה הומיאופתית.
איני מכירה את המוצר שציינת ובהומיאופתיה לא נעשה שימוש במוצר זה.
במידה ותרצי להיעזר בהומיאופתיה ממליצה לפנות להומיאופת מקצועי אשיר יתאים לך באופן אישי פורמולה הומיאופתית ספיציפית המתאימה לכלל הסימפטומים שלך.
יום נעים
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היידורין21/11/2015
היה לי שטף דם ממש קטן בפנים ומרחתי עליו טראומיל במשך שלושה ימים, אחרי שלושה ימים נוצרה באיזור כוויה(באיזור שמרחתי ממש ממש אדום), האדום חלף לאחר יומיים אך עכשיו יש במקום ממש יובש כאילו העור מקולף שם וסדוק..האם יש סיכוי שהמשחה גרמה להידקקות העור באיזור ולנזק בלתי הפיך באיזור? או שסביר להניח שהסדקים האלה זה משהו שיהיה חייב להסתדר בסוף? אני ממש מפחדת שזה לא יעבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
אביטל גרוסמן08/12/2015היי דורין
מה המצב עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)