מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנהלאה28/11/2014
שלום,
לפני כמה שנים סבלתי מאקנה רציני ולקחתי ראקוטן.
בנוסף אבחנו אצלי שחלות פוליציסטיות.
אני לוקחת גלולות דיאנה לאיזון המחזור.
בחודשים האחרונים יש לי התפרצויות של פצעים על הפנים.הרופאת נשים הוסיפה לי לגלולות אנדרוקור,אך הוא לא משפר את המצב.
האם טיפות R53 יכולות לעזור?והאם יש הגבלות עם צריכת קפאין ומנטה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה - תגובה
אביטל גרוסמן08/12/2014בוקר טוב לאה
טיפות r53 הן מוצר הומאופתי על המדף שמטפל באופן סמפטומטי בלבד לעומת הטיפול ההומאופתי הקלאסי אשר מטפל בשורש הבעיה ומותאם אישית לכלל המאפיינים של החולה
ממליצה לך לפנות להומאופת קלאסי באיזור מגורייך שיתאים לך באופן אישי את הרמדי ההומאופתית המתאימה לך ויוכל לעזור לך להרגיש יותר טוב.
רפואה שלמה!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לשפעת במקביל לטיפול הומאופתיטלי06/11/2014
שלום רב, בני התינוק בן שנה ו-4 חודשים, סובל מאסטמה, דלקות ריאה ודלקות אזניים חוזרות. לאחרונה החלנו בטיפול הומאופתי ובעצת ההומאופת הפסקנו את הטיפול הקונבנציונאלי המונע (משאפים+סינגולר) וקיבלנו תרופה בשם carin -טיפות לבליעה בשלוש מנות שניתנו בשלושה ימים.
לפני כ4 שבועות חוסן בני מפני השפעת וקיבל את המנה הראשונה של החיסון, כאשר את המנה השניה הוא אמור לקבל בימים הקרובים.
ההומאופת שלנו לא ממליץ על מתן המנה השניה של חיסון השפעת שכן לטענתו זה נוגד את הטיפול ההומאופתי שהוא נתן ויכול לפגוע בו. אנחנו מאוד מתלבטים מה לעשות והחשש שלנו הוא שאם לא ניתן את המנה השניה של החיסון, והטיפול ההומאופתי לא יצליח כבר לא נוכל לחסן עוד (כי המנה השניה חייבת להינתן תוך 4שבועות לאחר הראשונה) והוא עלול לחלות בשפעת (שאצל בני עלולה להסתבך עקב נסיון העבר והועבדה שהוא אסמטי).
רציתי לדעת האם נכון שמתן מנה שניה של חיסון השפעת יכול להזיק לטיפול ההומאופתי, לנטרל את השפעתו או להזיק לילד .
אודה להתייחסותכם המהירה, טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון לשפעת במקביל לטיפול הומאופתי - תגובה
אביטל גרוסמן07/11/2014טלי יקרה
השאלה לגבי מתן חיסונים היא מורכבת ולא פשוטה איני בקיאה במקרה שלך ולכן קשה לי לייעץ לך בפורום הזה.
הרבה בריאות
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה הריון טבעיטליה05/11/2014
אני בת 41 רוצה להיכנס להריון ללא הצלחה.הלכתי לכיוון חוץ גופי וחזרתי האם בתחום שלכם לטפל . האם יש באיזור הדרום הומאופט במועצה איזורית אשכול והסביבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה הריון טבעי - תגובה
אביטל גרוסמן07/11/2014הי טליה
את מוזמנת להכנס לאגודה הישראלית להומאופתיה ושם תוכלי למצוא הומאופתים מוסמכים באיזור מגורייך
שיהיה לך בהצלחה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה הומפטית - puls 200cאלי22/10/2014
שלום,
אשמח לקבל את עזרתכם במה מטרת התרופה ולמה היא משמשת ?
בנוסף ארצה לדעת איזה מינונים מומלצים ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה הומפטית - puls 200c - תגובה
אביטל גרוסמן07/11/2014שלום אלי
לעתים הידיעה על מקור התרופה יכולה ליצור דעות קדומות של המטופל ולהשפיע על הטיפול. אני מציעה לך לסמוך על ההומאופת שלך ולהמשיך בתהליך הטיפול ללא הידיעה.
רפואה שלמה!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ב- נפשיות קשות..אבי נקש21/10/2014
שלום!!
שמי ח.__38.. מתמודד עם בעיות ומחלות נפשיות קשות מאוד ונוטל תרופות פסיכאטריות ויחסית מאוזן .
העניין הוא שכל הזמן חש התמודדות וקשה לי מאוד .
החיים מאוד קשים לי וכל דבר זה ממש מלחמה..
אציין שאני אדם מאוד חזק ולוחמני .. וממשיך הלאה .>> אך ההתמודדות והסבל הוא נורא גבוהה .
בחודשיים האחרונים התחלתי טיפול בפרחי באך עם הטבה מזערית וקטנה מאוד .
ברצוני לשאול על ההומאופתיה האם היא תוכל לסייע לי ולעזור לי ? ?
תודה לכם על התגובה . ערב טוב .ח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב- נפשיות קשות.. - תגובה
אביטל גרוסמן22/10/2014שלום ח היקר
להומאופתיה יש פתרון טבעי לבעיות נפשיות בשילוב עם כדורים פסיכיאטריים.
ממליצה לך לפנות להומאופת מוסמך באיזור מגורייך לשם איבחון מדוייק שיכלול את המאפיינים שלך.
בברכת רפואה שלמה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה...
אבי נקש25/10/2014הי אביטל!!
תודה על תשובתך.. >>
ברצוני לשאול-להתיעץ .. האם כיום שאני נוטל תרופות ומטופל בפרחי באך גם אוכל ואצליח להיעזר בתחום ההומאופתיה ? ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה... - תגובה
אביטל גרוסמן30/10/2014שלום אבי
עדיף להפריד בין 2 הטיפולים הומאופתיה ופרחי באך.
בברכה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק.
אבי נקש02/12/2014הי אביטל !!
הרופא שמלווה אותי בפ.-באך..>> המליץ לי
לשלב ולהכניס גם וביחד טיפול הומאופתי..
מה דעתך ע"ז ? ?
תודה רבה על תשובתך..
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק. - תגובה
אביטל גרוסמן08/12/2014בוקר טוב אבי
אני ממליצה להפריד בין הטיפולים
יום נפלא
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיומה ברחםא01/10/2014
אני בת 33 + 2. לפני כשמונה חודשים התגלתה אצלי מיומה בגודל של 4 ס"מ. מאז ועד היום אני עוברת טיפולים של דיקור ולקיחת צמחי מרפא.
היום בבדיקת הרופא נמצא שהמיומה כלל לא קטנה ולהיפך, אפילו גדלה לגודל של 5 ס"מ!
המצב מטריד אותי כי אני מעכבת הריון בגלל סיבה זו. הרופא אמר שכדאי להיכנס להריון ולאחר מכן לטפל במיומה אם צריך.
אני מאוד חוששת מהריון כל עוד המיומה קיימת.
האם הטיפול ההומאופטי הוכיח את עצמו בבעיות דומות כמו שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומה ברחם - תגובה
אביטל גרוסמן05/10/2014שלום אודליה
להומאופתיה יש בהחלט פתרון טבעי לטיפול במיומות, לשם כך אני ממליצה לך לפנות להומאופת מוסמך אשר יתאים לך את הרמדי ההומאופתית המתאימה בהתאם למכלול המאפיינים שלך.
רפואה שלמה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצלקת עקב כוויהויקי29/09/2014
שלום!
לבן שלי בן כשנתיים וכמה חודשים נשארה צלקת עקב כוויה בדרגה שניה. בצורת פס, במקום כיפול של היד (בצד הפנימי של המרפק). רפואה קונבנציונלית מציעה טיפול מקומי בסיליקון שיישאר באזור הצלקת 23 שעות בימימה. אני לא כל כך שלמה עם הטיפול הזה וחשבתי שאוכל לקבל מכם המלצות לטיפול אלטרנטיבי (שמנים, משחות טבעיות וכו')
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלקת עקב כוויה - תגובה
ערן אינדיג30/09/2014ויקי היקרה,
ישנן תרופות הומאופתיות שיכולות לעזור במקרה של צלקות. צריך לראות את הצלקת, להבין כיצד היא נגרמה והאם היא גורמת גם לכאב או חוסר נוחות או רק מהווה בעיה אסטטית.
בהתחשב במידע הזה ניתן למצוא את התרופה המתאימה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטודורוןר.א.28/09/2014
שלום,
האם הפטודורון אכן מנקה, הלכה למעשה, עפ"י מידע אובייקטיבי, את הכבד מרעלים, וגם מאזן את הסוכר בדם, כפי שטוען היצרן (וודלה)? בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטודורון - תגובה
ערן אינדיג28/09/2014אלי,
ריפוי אמיתי לא מנקה את הגוף מרעלים אלא נותן לגוף יכולת לנקות את עצמו ובשביל להצליח במשימה הזו צריך להתאים תרופה מדוייקת ולא להסתפק בתרופת מדף.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי
רוביק28/09/2014ד.נ.
לא ברור לי ההבדל בין "ריפוי המנקה (או לא מנקה) את עצמו" לבין "מאפשר לגוף לנקות את עצמו."
ולגבי הסיפא בתשובתך אדוני, מדובר בתרופה שניתנה לי כמובן ע"י הומיאופתית מוסמכת (במסגרת רפואה משלימה של הכללית).
על בסיס מידע זה, אודה לאדוני אם ישלים ויבהיר תשובתו. בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי - תגובה
ערן אינדיג28/09/2014אלי,
ההבדל הוא בין לעזור לילדך לעשות שיעורי בית ובין לעשות אותם במקומו.
הפטודורון אינה תרופה הומאופתית קלאסית, היא מכילה מיקס של שני חומרים ולא חומר אחד כפי שמתחייב בטיפול הומאופתי קלאסי והיא ניתנת על סמך בעיות בכבד בשעה שתרופה הומאופית ניתנת על סמך איבחון כולל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד שאלתי
רוביק29/09/2014שלום רב,
אני מבין את תשובתך, אולם היא איננה עונה לשאלתי המקורית.
אבקש להבהיר: השאלה שלי היא האם הפטודורון אכן עוזרת לכבד להתנקות מרעלים וכן גורמת לאיזון הסוכר בדם, הלכה למעשה (כפי שטוען היצרן וולדה), או שהיא עושה זאת רק להלכה ולא בפועל? האם יש אסמכתא או מחקר אובייקטיביים המעידים על פעולתו זו? היכן ומתי פורסמו?
בברכה, אליהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד שאלתי - תגובה
ערן אינדיג30/09/2014אליהו,
אני מציע שתפנה את השאלות ליצרן.
כל שאני יכול לומר זה שאני לא משתמש בתרופה הזו והיא אינה הומאופתית, בטח לא הומאופתית קלאסית.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות חשובהסיון25/09/2014
הי,
ברצוני לדעת האם ניתן להכין תרופה טיבעית כמובן, שעוזרת לתסמיני דיכאון וחרדה. בעבר טופלתי בתרופות קונבנציונליות , אך אני מאוד רוצה משהו טיבעי ומתפללת שיש דבר כזה. אשמח לייעוץ מאחד המטפלים וגם מכאלה שהתנסו.
שנה טובה לכולם (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות חשובה - תגובה
אביטל גרוסמן26/09/2014סיון יקרה
יש בהחלט רמדי טבעית הומאופתית שיכולה לעזור לדכאון וחרדה, לשם כך אני ממליצה לך להגיע לאבחון הומאופתי אצל הומאופת מוסמך באיזור מגורייך אשר יתאים לך את אותה רמדי הומאופתית בהתאם לכלל המאפיינים שלך.
תוכלי למצוא הומאופת מוסמך באיזור מגורייך באתר של האגודה הישראלית להומאופתיה קלאסית.
מאחלת לך שנה טובה ורפואה שלמה
וכמובן בהצלחה!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הומיאופטי וטיפולי פוריותמרי21/09/2014
שלום
אני שוקלת לפנות לטיפול הומיאופטי. עוד לא התחלתי תהליך של טיפולי פוריות אך יש סיכוי שבקרוב אתחיל. האם יש סתירה? בטיפולי פוריות מקבלים טיפול הורמונלי.
האם אפשר להתחיל בטיפולי פוריות לאחר תקופה מסוימת של טיפול הומיאופתי או שיש סתירה מוחלטת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומיאופטי וטיפולי פוריות - תגובה
ערן אינדיג22/09/2014מרי היקרה,
לא אמורה להיות סתירה בין הטיפולים, אדרבא, טיפול הומאופתי יכול אף לעזור בתהליך של טיפול פוריות.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומאופתיה ללידהנועה14/09/2014
שלום,
בלידה הקודמת בעצת הדולה שלי הומלצתי לרכוש קואליפילום 30, קואליפילום 200 וסימיסיפוגה 200.
על פי הנחייתה התחלתי לקחת בשבוע 38 וכשהגעתי לשבוע 40 הגברתי את המינון (ילדתי בדיוק באותו יום). במהלך הלידה עצמה לקחתי כל חצי שעה לסירוגין.
הפעם היא לא תלווה אותי והייתי רוצה לדעת מה הן בעצם השפעןת הרמדיס הללו, מה המינון המומלץ לשבוע 38 ומה המינון המומלץ מעל שבוע 40 וכן בלידה עצמה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה ללידה - תגובה
אביטל גרוסמן15/09/2014ערב טוב נועה
קודם כל שיהיה בהצלחה!
אכן קיימות מספר רמדיס הומאופתיות ספציפיות שיש להן זיקה להריון ולידה אך הן לא מותאמות באופן אישי להריונית עצמה ולכן לא תמיד הן יעזרו.
לפי ההומאופתיה הקלאסית העקרון הוא התאמה אישית לכל הריונית. שתי הריוניות שיגיעו אלי יקבלו רמדיס הומאופתיות שונות ולכן אני לא יכולה להמליץ לך על רמדיס שמתאימות להריון וללידה שלך, כיוון שאינני מכירה את המאפיינים הספציפיים שלך. ממליצה לך להגיע לאבחון הומאופתי ושם תוכלי לקבל את מה שמתאים לך בדיוק.
אני כאן לשאלות נוספות אם תרצי
מאחלת לך לידה קלה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיברומיאלגיהאילן04/08/2014
שלום לכולם
רשמו לי רמדי שנקראת Cuprum phosphoricum 15C ... במה המרכיב הזה מטפל ועל מה הוא משפיע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברומיאלגיה - תגובה
אביטל גרוסמן06/08/2014שלום אילן
אינני מכירה את המקרה שלך לעומק ולכן אני ממליצה לך לפנות להומאופת שמטפל בך הוא ידע בצורה המיטבית לענות על כל שאלותייך בנוגע לרמדי ההומאופתית שקיבלת
תרגיש טוב!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומאופתיהמיה03/08/2014
שלום, אני בת 37 ויש לי 3 ילדים. הייתי מקבלת מחזור מסודר כל 28 יום, בכמות גדולה למשך 6 ימים.
סבלתי מאקנה קל וקיבלתי הומאופתיה (10 כדורים יומיים רצופים בשבוע, במשך 3 שבועות). מאז- בחודש שעבר סבלתי מדימום קל כ 6 ימים ולאחריו מחזור רגיל 5 ימים. 20 יום לאחר מכן שוב 6 ימי דימום קל מאוד עד בקושי.
אני חוששת: האם יכול להיגרם הפסקת מחזור בעקבות התרופה?
האם ההשפעות חולפות במהרה?
(יש שיפור באקנה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה - תגובה
אביטל גרוסמן06/08/2014שלום מיה
האם את עדיין ממשיכה לקחת את הכדורונים ההומאופתים? אני מציעה לך לשתף את ההומאופת שלך בחששות שלך ובסימפטומים שאת חווה ובהתאם לכך יחליט האם לשנות את הרמדי ההומאופתית או לא.
בברכה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי תמיסהשרה29/07/2014
שלום
הציעו לי לקחת תמיסה בשם: מוניקס? מאנקיס??
משהו לקבל אנרגיה
מה זה הדבר הזה??? לא הצלחתי למצוא שום מאמר בנושא
אשמח להבהרות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי תמיסה - תגובה
אביטל גרוסמן06/08/2014שלום שרית
עד כמה שידוע לי התמיסה הזאת איננה הומאופתיה וזהו פורום הומאופתיה קלאסית כך שאינני יכולה לעזור לך ביצירת בהירות בנושא
בברכה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנהלות טיפול הומאופתיאמא24/07/2014
שלום,
ביום ראשון הייתי בפעם הראשונה בפגישה אצל הומאופתית, כדי למצוא טיפול לבן שלי.
בסיום פגישת האבחון, היא אמרה שהיא צריכה להסתכל על כל הסימפטומים בבית, ואז להחליט איזה רמדי לתת לו, האם לתת לו רמדי שהוא ישתה מנה אחת ויבוא לביקורת בעוד שישה שבועות, או להכין לו רמדי לשתייה יומיומית.
חיכיתי יומיים, וכשהיא לא חזרה אליי פניתי אליה, והיא אמרה שזה לוקח מספר ימים עד שהיא מחליטה על זה .
בינתיים עברו כבר חמישה ימים..
זאת פעם ראשונה שלי אצל הומאופתית, ולא כל כך ברור לי, אם כך באמת נהוג אצל הומאופתים, או שנפלתי על מטפלת חובבנית? אני קצת חוששת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהלות טיפול הומאופתי - תגובה
אביטל גרוסמן24/07/2014אמא יקרה!
ממה את חוששת?
יש הומאופתים אשר נותנים רמדי הומאופתית בפגישה עצמה ויש הומאופתים שיתנו לאחר מספר ימים. כל הומאופת ובחירתו הוא אך אין זה מעיד על חובבנות.
התאמת הרמדי ההומאופתית למטופל כרוכה במחשבה מעמיקה ולקיחה בחשבון של פרמטרים רבים.
ימים נפלאים
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)