מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- התנהלות טיפול הומאופתיאמא24/07/2014
שלום,
ביום ראשון הייתי בפעם הראשונה בפגישה אצל הומאופתית, כדי למצוא טיפול לבן שלי.
בסיום פגישת האבחון, היא אמרה שהיא צריכה להסתכל על כל הסימפטומים בבית, ואז להחליט איזה רמדי לתת לו, האם לתת לו רמדי שהוא ישתה מנה אחת ויבוא לביקורת בעוד שישה שבועות, או להכין לו רמדי לשתייה יומיומית.
חיכיתי יומיים, וכשהיא לא חזרה אליי פניתי אליה, והיא אמרה שזה לוקח מספר ימים עד שהיא מחליטה על זה .
בינתיים עברו כבר חמישה ימים..
זאת פעם ראשונה שלי אצל הומאופתית, ולא כל כך ברור לי, אם כך באמת נהוג אצל הומאופתים, או שנפלתי על מטפלת חובבנית? אני קצת חוששת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהלות טיפול הומאופתי - תגובה
אביטל גרוסמן24/07/2014אמא יקרה!
ממה את חוששת?
יש הומאופתים אשר נותנים רמדי הומאופתית בפגישה עצמה ויש הומאופתים שיתנו לאחר מספר ימים. כל הומאופת ובחירתו הוא אך אין זה מעיד על חובבנות.
התאמת הרמדי ההומאופתית למטופל כרוכה במחשבה מעמיקה ולקיחה בחשבון של פרמטרים רבים.
ימים נפלאים
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית קפה בעת לקיחת הרמדימיכל18/07/2014
הי
לפני מספר שנים טופלתי בשתי תרופות הומאופתיות
האחת היתה לבעיה של לחץ
והשנייה היתה תרופה שההומאוםט נתן לי על מנת לטפל בהרפסים שבאזור השפתיים שהיו מרימים ראש אחת לתקופה
התרופה היתה - nitricum acidum d-12
אני זוכרת שנאמר לי לקחת 5 טיפות בבוקר ובערב במשך 10 ימים כל פעם שההרפס חוזר
מה שאני לא זוכרת מה המדיניות היתה לקפה.
בתרופה האחרת אני בהחלט זוכרת להימנע מקפה במשך 6 חודשים
אבל ברמדי הזה אני לא זוכרת התוויה ספציפית.
כעת אחרי שנים של הפסקה הם חזרו...
אני מתכוונת לקחת את הטיפות שוב
אבל אשמח לתזכורת בנוגע לשתיית קפה רגיל.
תודה רבה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית קפה בעת לקיחת הרמדי - תגובה
ערן אינדיג20/07/2014מיכל,
מותר קפה הפוך קטן אבל אסור בתכלית האיסור מקיאטו גדול אלא אם כן את אוכלת איתו פרוסה של עוגת גזר :)
עכשיו ברצינות, ברוב הגדול של המקרים תרופה נכונה תעזור עם או בלי קפה ותרופה לא נכונה לא תעזור. זו התורה על רגל אחת.
לגבי מקרים ספציפים - צריך להכיר את המטופל ובשביל זה יש מסגרת של טיפול הומאופתי.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הומאופתי בגיל המעבררזי07/07/2014
ערן שלום
התקשרתי אליך לפני שבועיים ולא היתה תשובה./הם אפשר להיות איתך בקשר בין השעות חמש לשמונה בערב. צריכה להתיעץ בנושא דחוף
אודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי בגיל המעבר - תגובה
ערן אינדיג07/07/2014רזי שלום,
כנראה הייתי בחו"ל באותו זמן
ניתן להתקשר ואם אין תשובה לשלוח אס אמ אס, אני אחזור אליך
ניתן גם להשאיר הודעה באתר שלי - ערן הומאופיה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לגיל המעבר
רזי07/07/2014תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי
רזי07/07/2014שוב שלום
אני משאירה לך הודעה באתר אבל להתקשר אלי רק בין השעות חמש לשמונה בערב. אני לא מדברת בבוקר מסיבות תרופתיות. גם לא תמיד ישנה בלילה ובערב אחרי לקיחה תרופה מסוימת נגד דיכאון שגורמת לכאבי גרון.
תכתב לי מתי תוכל להתקשר שאהיה בבית. ביום רביעי אני בטוח בבית כי יש לי במקרה עוזרת השבוע ביום רביעי. אבל אם תגיד שאתה מתקשר מחר אני אחכה בבית , כי זה דחוף
תודה רבה
(השם הוא שם בדוי באתר לך אכתוב לך את השם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בטיפותקרן06/07/2014
שלום
שמי קרן בת 36 הרגשתי תקופה ארוכה לא טוב עד שהבחנתי שמדובר בחרדות וכנראה דיכאון אין לי חשק לעשות כלום חרדות ממקומות מסוימים ועוד כמה תסמינים
ניגשתי להומאופתית שם התרופה: phosphorus-LM1
וקיבלתי הנחיה: לשים 8 טיפות בחצי כוס מים לשתות שלוק והשאר לזרוק
עברו שבועיים מאז הטיפול לא הועיל לי במיוחד החרדות פחתו מעט אבל עדיין עייפה ואין לי חשק מרץ יש חרדות מידי פעם
מה הסיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בטיפות - תגובה
אביטל גרוסמן07/07/2014קרן יקרה
ראשית טוב שניגשת לטיפול הומאופתי :)
לשאלתך יש מספר שיקולים לבחון את המצב לאחר לקיחת הרמדי ההומאופתית, לשם כך מתקיימות פגישות מעקב שבה ההומאופתית שלך תבחן את כל התמונה ותחליט האם הרמדי ההומאופתית שקיבלת היא המתאימה ביותר ובעקבותיה חל שיפור ברמת הסימפטומים הנפשיים והכלליים או שצריך לחפש רמדי הומאופתית מתאימה יותר.
אני מציעה לך לפנות להומאופתית שלך שמכירה את המקרה שלך הכי טוב ולהתייעץ איתה.
תרגישי טוב
ימים נפלאים
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בעצם הבריחא29/06/2014
שלום! הילדה שלי בת 3 החליקה באמבטיה ושברה את עצם הבריח. בבית החולים נאמר לנו שאין טיפול אלא מתאחה עם הזמן. הבעיה שבזמן הזה הילדה סובלת מאוד מכאבים. כשנתתי אקמולי לא רק שבכלל לא היה יעיל, גם גרם לה לבחילות. יצא לי למרוח לה היום משחת טראומיל ואולי יכול להיות שזה קצת מרגיע. האם להמשיך למרוח בתדירות יומיומית והאם כדאי להוסיף לטיפול טיפות ארניקה? והאם יש עוד עצות לזרז את תהליך האיחוי ולהקל על הכאב בדרכים טבעיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בעצם הבריח - תגובה
ערן אינדיג01/07/2014אודליה שלום,
מה סוג הכאבים? מתי הם מופיעים? היכן? מה מקל? מה מחמיר? חסר פה הרבה מידע.
בהחלט ניתן לעזור אבל לצורך כך צריך לראות את הילדה, להבין היטב מה מצבה וגם לפגוש אותה בהמשך על מנת להעריך את התקדמות הטיפול.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עזרה !!!קרן23/06/2014
שלום
שמי קרן ואני בת 36 עשיתי בדיקות דם כלליות בלוטת התריס מוגלובין ו-B12 הכל תקין ואני עדיין מידי יום מרגישה פתאום סחרחורת בלי סיבה לכמה רגעים ומין מועקה כזאת תחושת עילפון. רוב הזמן זה קורה לי לבד ולא ליד אנשים. פוחדת שיקרה לי משהו ואף אחד לא בסביבה נלחצת פתאום :ממקומות סגורים, עמוסים ומקומות שיש בהם שטח פתוח שאין מקום להיחלץ מהם. תמיד כשאני נשארת לבד זה קורה לי מן תחושה מלחיצה כזאת שחייבת שמישהו יבוא להיות איתי ודחף לברוח לבחוץ זה משרה לי ביטחון זה לא קרה לי בעבר. אני מודעת לזה שאני פוחדת להשאר בדרך כלל לבד בבית בשעות הלילה
בבקשה עזרו לי......
1 האם התחושות האלו מעידות על חרדה?
2.האם יש מצב שאני בחרדה מבלי להיות מודעת בכלל?
3.האם טיפול הומאופתי אמור לעזור?
לעזרתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף עזרה !!! - תגובה
ערן אינדיג27/06/2014קרן היקרה,
מה שיש לך זה נשמע כמו חרדה, אלו סימפטומים פיזיים ולא רק תחושה כללית כך שנראה שלא מדובר רק בפחד להיות לבד אלא, כאמור, בחרדה.
טיפול הומאופתי קלאסי הוא בהחלט הפיתרון המומלץ, זהו פיתרון טבעי, נכון, אמיתי ולטווח ארוך.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים וירידה במשקלרבקה18/06/2014
שלום
אני בת 59 לפני כשנה החלה ירידה לא רצונית מתונה במשקל. לפני כחצי שנה התחלתי לסבול משלשולים לסרוגין גועל מאוכל צרבות וירידה רצינית במשקל של בסה"כ כ 18 ק"ג.
בדיקות סי.טי. גסטרו וקולונוסקופיה יצאו תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים וירידה במשקל - תגובה
ערן אינדיג20/06/2014רבקה היקרה,
מהי הסיבה לשילשולים? לגועל מאוכל? קרה אירוע חיצוני כלשהוא או שזה פשוט הופיע משום מקום?
עם קצת יותר פרטים יהיה יותר קל לנסות ולעזור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשולים וירידה במשקל
רבקה21/06/2014שלום
אני לא יודעת אם זה קשור אבל עברתי תקופה מאד לחוצה מבחינה נפשית חודשיים קודם. אבי גסס ( הוא נפטר בשיבה טובה בגיל 97) ובתי הצעירה התחתנה. הייתי בלחץ שהוא לא ימות לפני החתונה או ביום החתונה. כל ההכנות לחתונה נעשו בלחץ נוראי מבחינתי אז.
רבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשולים וירידה במשקל - תגובה
ערן אינדיג21/06/2014אוקיי רבקה,
זה נשמע כמו מקרה שבו המצב הנפשי משפיע על המצב הפיזי ולכן הפתרון גם צריך להיות מקיף ורחב, תרופות נקודתיות כמו תרופה למניעת שלישולים או תרופה להגברת תיאבון לא יוכלו לפתור את הבעיה.
הומאופתיה, כשיטה רפואית רחבה ומקיפה בהחלט יכולה לעזור לך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- staphisagriaעלמה16/06/2014
שלום ההומאופת רשם לי גלובולות של staphisagria .רציתי לדעת עם יש לזה תופעות לוואי .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר staphisagria - תגובה
אביטל גרוסמן21/06/2014עלמה שלום
לרמדיס ההומאופתיות אין תופעות לוואי והן טבעיות.
לשאלות נוספות אני כאן
ימים נפלאים
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראקציות קשות לטיפול הומאןפתייהודית16/06/2014
התחלתי לקחת טיפות שהרופאה התאימה לי ונתקלתי בראקציות.קשות היא אמרה לי להפסיק כמה ימים ולשוב לקחת אך התחושות הרעות לא חלפו שבועיים והפסקתי את הטיפול מאז,האם פעלתי נכון?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראקציות קשות לטיפול הומאןפתי - תגובה
ערן אינדיג20/06/2014יהודית,
פעלת נכון מאוד, אם התרופות עושות לך רע אין שום סיבה בעולם להמשיך לקחת אותן.
כנראה שהתרופה לא נכונה ואם ההומאופת/ית לא מבין/ה זאת כנראה שאת צריכה למצוא הומאופת/ית אחר/ת.
לכל שאלה נוספת - אני כאן.
שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הומאופתירזי14/09/2013
אני מקבלת טיפול הומאופתי לגילהמעבר ובולטת התריס בשם טירידיאה. 4 CH אין לי קשר עם הרופא יותר והרוקח מכין לי את התרופה כמו שקיבלתי בעבר. הבעיה שפעם היא גומת כאבי בטן ופעם בחילות/ איזו תמיסה מכניסים לשם שגורמת לתופעות האלה? זה לא תמhד יוצא ffv/ היה לי בקבוק שקיבלתי בחודש שעבר היה נהדר. השבוע אני מתיסרת מכאבי בטן
מבקשת תשובה דחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לגיל המעבר ובלוטת התריס
רזי05/10/2013מדוע לא קיבלתי תשובה למרות ששאתי נשאלה לפני כמה חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות הומאופתיות
רזי06/10/2013תודה רבה
אהיה איתך בקשר מחר אם אהיה בבית כי המזגן שבק חיים ו ומקוה שיסדרו לי מחר. אם לא אצטרך לצאת מהבית אבל ארשום את המספר שלך
אנייכולה לדבר בשעות אחריהצהרים ביןחמש לשבע וחצי או שמונה אם נוח לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי בגיל המעבר
רזי09/11/2013עידן שלום
תכתוב לי אם אתה זמין בין השעות חמש לשמונה בערב אתקשר אליך באחד הימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי
רזי01/06/2014ערן שלום
אני מנסה לשלח לך מייל והדאר שלי לא מזהה את הכתובת
אנא כתוב
אלי לדאר כדי שאוכל להיות בקשר עמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה07/10/2013שלום רזי
זו בדיוק הבעייה כשלא לא נמצאים בקשר עם מטפל מוסמך במהלך הטיפול . לא מספיק להמליץ על רמדי אלא להיות במעקב לאחר תקופה של לקיחת התרופה כדי לבחון את מידת השפעתה והאם יש צורך בשינוי . בלי להכיר את כל פרטי המקרה אני לא יכולה לחוות דעה כלשהי . אני ממליצה לך מאד להיות בקשר עם מטפל מוסמך בהומאופתיה קלאסית בזמן טיפול.
כל טוב ורפואה שלימה
יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי בגיל המעבר
רזי09/10/2013תודה רבה אביטל.מצאתי מישהו אבל בגלל בעיות שבהתחלה לא התאים לי הטיפול הפסקתי אותו. המטפל מוכן להתחיל שוב. בגלל בעיות אישיות בבית לא יכולתי להמשיך. אעשה את החיסון שפעת ואחר כך נראה, כי יש לי לפעמים תגובות לא טובות לחיסון שבוע אחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה09/11/2013שלום רב
כשאת מקבלת רמדי - תרופה הומאופתית מהומאופת מוסמך הטיפול לא הסתיים במתן המירשם . עלייך להיות בקשר עם המטפל כדי שיחליט האם התרופה שנבחרה אומנם עושה את העבודה כמו שצריך או שיש צורך בשינוי. זה לא נכון להמשיך לקחת רמדי במשך תקופה ארוכה מבלי להתייעץ עם המטפל. אני ממליצה בחום לא לקחת תרופות הומאופתיות ללא מעקב של הומאופת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי בגיל המעבר
רזי09/11/2013אני מודה לאביטל וד"ר פלינט על התשובות המהירות
אהיה בקשר עם הומאופת שהתחיל לטפל בי. מקוה שיוכל לעזור
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוחה יתושים והומאופתיה קלאסיתאורית23/05/2014
שלום, רציתי לשאול לגבי המגבלה של שימוש בדוחה יתושים טבעי על בסיס שמנים ארומטיים במקביל לטיפול הומאופתי קלאסי (גלובולים). הבנתי שזה עשוי להתנגש. אם יש לכם פיתרון אחר נגד עקיצות שיכול להתאים, אשמח לשמוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוחה יתושים והומאופתיה קלאסית - תגובה
ערן אינדיג25/05/2014אורית שלום,
הסיכוי להתנגשות עם הטיפול ההומאופתי הוא מאוד קטן ובכל מקרה את יכולה להיות בקשר עם ההומאופת המטפל.
בהצלחה,
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה טבעית להרגעהמיכל02/02/2014
שלום רב,
בני בן 17 וכמה חודשים,עובר תקופה סוערת המתבטאת בהתלקחות מהירה ממילים למכות.הוא מרבה להסתגר בחדר ומחובר לפלפון.בעבר אובחן עם חשד להפרעת קשב וריכוז לא מובהקת(אינו מטופל תרופתית),מלא בכעסים ויש לו קשיים בדימוי ובהערכה העצמית וגם מבחינה חברתית.אנו תיקווה שיחל טיפול ריגשי מסודר.בני בגובה 1.82 ורזה מאוד.נוטל כמוסות של שמן דגים ואצה כחולה ירוקה.אני מבקשת את המלצתכם לטיפול תרופתי הרגעתי טיבעי עבור בני.
בתודה,מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה טבעית להרגעה - תגובה
אביטל גרוסמן03/02/2014שלום מיכל יקרה
ניתן בהחלט לעזור לבנך באמצעות הומאופתיה קלאסית. ההומאופתיה מטפלת באדם גוף נפש ויכולה להביא אותו לאיזון גם ברמה הנפשית וגם ברמה הפיזית.
לשם כך עליך לפנות להומאופת מוסמך באיזור מגורייך אשר יוכל להתאים לבנך אתהרמדי ההומאופתית הספיציפית לו ביותר.
הרבה בריאות ואני כאן לשאלות נוספות
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרה זה כדאי להוסיף...
מטפל מירושלים22/05/2014במקרה זה כדאי להוסיף עוד דברים כגון שיחה ודמיון מודרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יכול לעזור אחרי ניתוח מעקפים בלביעקב25/04/2014
האם גלובולים של ארניקה לשיקום עצמות החזה ? כמה וממתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יכול לעזור אחרי ניתוח מעקפים בלב - תגובה
אביטל גרוסמן18/05/2014שלום יעקב
ממליצה לך להגיע לטיפול הומאופתי אצל הומאופת מוסמך שיתאים לך את הרמדי ההומאופתית הנכונה עבורך בהתאם לכלל המאפיינים שלה ולא לקחת גלובולינים של ארניקה
תרגיש טוב
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמדיחשובב09/05/2014
היי, הייתי אצל הומופאתית מוסמכת מהמרכז הקהילתי להומופאתיה, היא הכינה לה נוזל שאני צריכה לערבב עם מים ולשתות, היא אמרה לי לא לאכול או לשתות חצי שעה לפני ואחרי וחוץ מזה אין צורך להימנע משום מזון או שתייה, רציתי לשאול האם זה הגיוני? כי הבנתי שיש דברים שצריך להימנע מהם בכדי התרופה תעבוד כמו קפאין אלכוהול וכדומה, מחכה לתשובה, תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמדי - תגובה
אביטל גרוסמן18/05/2014שלום שיר
בהחלט הגיוני!
גם אני עובדת בגישה הזאת שלא צריך לשנות אורח חיים ולהוריד מ זון או שתייה מהתפריט היומיומי.
הכל עניין של איזון! אם את שותה 10 כוסות קפה ביום כמובן שאומר לך להוריד או כל דבר שחורג מאיזון.
אני כאן לשאלות נוספות
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- thuja לחיסוניםאורית06/09/2009
בתי בתי בת שנה ועשרה חודשים לא חוסנה מעולם ומחר אמורה לקבל את החיסון הראשון של המחומשת. המליצו לי לת לה מהיום ושלושה ימים אחרי החיסון את התכשיר הכללי של הthuja אבל בבית המרקחת מבקשים לדעת באיזה דילול להכינו. האם תוכלו לעזור לי בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר thuja לחיסונים - תגובה
אביטל גרוסמן18/05/2014שלום אורית
הייתי ממליצה לך לפנות להומאופת מוסמך באיזור מגורייך שיתאים לבתך את הרמדי המתאימה לה ביותר בהתאם לכלל המאפיינים שלה כדי לחזק אותה לפני החיסונים.
הרמדי שתבחר לא תהיה בהכרח תהיה טויה ולכן לא מציעה לך לתת אותה לבתך.
בהצלחה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופתיה וחיסונים
כרמית ברלין06/09/2009הי ותודה על פנייתך,
לא הייתי ממליצה באופן גורף לקחת thuj לאחר חיסון. ייתכן שביתך תזדקק דווקא לרמדי אחרת. וייתכן שלthuj ואפילו ייתכן שלשום דבר.
רצוי להיות בקשר עם הומאופת כלשהו, לפני החיסון בכדי שיוכל להתאים לילדה רמדי באופן אישי. רמדי המותאמת למכלול שלה ויכולה לעזור במצב שבו נותנים חיסון וקורה משהו. יש אפשרות גם לחכות ולראות מה קורה אחרי החיסון ובהתאם לכך (אם יהיה משהו) למצוא את הרמדי המתאימה.
בכל מקרה, אני חשה את חששותיך לגבי החיסון.... ומבינה ללבך.
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
בר14/05/2014שלום רציתי לדעת אם thuja 9c מתאים גם ללקיחה לפני חיסונים למזרח?? ?תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
אביטל גרוסמן18/05/2014שלום בר
אני לא ממליצה לך לקחת טויה על דעת עצמך יש להתייעץ עם הומאופת מוסמך ההמואופתיה מותאמת אישית ויתכן שתצטרכי רמדי אחרת
המשך יום נעים
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?