מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- טינטוןאלון11/03/2015
שלום רב,
יש לי חבר שיש לו מחלה חשוכת מרפא - טינטון או טיניטוס. צליל חזק ,צפצוף רועש באוזניים שלא מרפא. הוא סובל מזה כבר כ-3 שנים לערך והלך לכל רופא או מומחה אפשרי,ללא הועיל. ניסה טיפול בסטרואידים,אך גם זה לא עזר. אפילו ניסה היפנוזה מרוב ייאוש,אך ללא הועיל.
כיום הוא לצערו הרב ,השלים עם זה ומנסה לחיות עם זה.
האם להומאופטיה קלאסית יש מענה בעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טינטון - תגובה
אביטל גרוסמן12/03/2015בוקר טוב
ההומאופתיה מטפלת באדם עצמו בהתאם למכלול הסימפטומים שלו פיזיים וכללים ולכן היא יכולה לעזור במגוון רחב של בעיות.
אני ממליצה לחברך להגיע לטיפול הומאופתי קלאסי שבו המטפל יוכל להתאים עבורו את הרמדי ההומאופתית המתאימה לו באופן אישי ולעזור לו בבעיה.
רפואה שלמה!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מסקרנתיואב06/03/2015
אשתי לקחה את ביתי בת ה3.5 להומאופט קלאסי שהוא גם רופא.
והוא התאים לה רמדי בהתאם למצבה,ולבעייה ממנה היא סובלת.
כאשר הבאנו את הרמדי מבית המרקחת,הבחנתי שעל גבי הבקבוקון רשומים רק המרכיבים והחומרים הפעילים של הרמדי.
מדוע לא רשום על הבקבוקון שם הרמדי? שם התרופה?
האם זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מסקרנת - תגובה
ערן אינדיג06/03/2015יואב,
תוכל לצרף תמונה לפוסט ככה שנראה במה מדובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
אלון07/03/2015הדר' ההומאופט אמר לאשתי שהוא יתאים לה תכשיר עם הרבה מרכיבים שייתנו מענה הולם לבעיה של הילדה. הרמדי עלתה לנו 155 ₪!!
משיחה ובירור שערכתי ,רמדי אמורה להיות זולה במחיר סביר ולא במחיר כזה.
כמו כן קראתי באינטרנט שיש זרם בהומאופטיה שנקרא הומיטוקסיקולוגיה.
ייתכן שבכלל הרופא /ההומאופט הנ"ל ,טיפל בילדה בשיטה הזו.
ואם כן מה ההבדל בין הומיטוקסיקולוגיה לבין הומאופטיה קלאסית? מה יותר טוב?
האם זו גם שיטה יעילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה - תגובה
ערן אינדיג07/03/2015יואב שלום,
תודה על התמונה, זה עזר לי להבין.
נראה שמה שקיבלת זה מיקס של חומרים, אין לתרופה שם כי היא מורכבת מהמון תרופות וחבל מאוד שזה סוג הטיפול שקיבלת כי זה לא הומאופתיה.
בהומיטוקסיקולוגיה משתמשים במספר רמדיז הומאופתיות במקביל ולכן לא מטפלים בשורש הבעיה. הגישה הזו דומה מאוד בצורת החשיבה לרפואה הקונבנציונאלית, טיפול סימפטומטי בלבד גם במחיר של פגיעה בכלל האורגניזם. זו אינה גישה הומאופתית (גישה של תרופה יחידה) ואני מציע לך לפנות לטיפול הומאופתי קלאסי.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה לך!!
אלון07/03/2015מיותר לכתוב ולאמר עד כמה אני מרגיש מאוכזב ומרומה. שכן שילמתי גם לא מעט על הביקור אצל הרופא ההומאופט וגם על התרופה.
ומדובר עוד על רופא שמקבל דרך קופת החולים בה כל המשפחה מבוטחת.
האם לדעתך זה יכול לגרום לנזק לילדה התרכובת של מספר הרמדיז שהוכנה?
לדעתך האישית עליי להפסיק שימוש ומתן מיידי?
אכן אפנה להומאופט קלאסי אחר
תודה רבה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
אלון07/03/2015במידה והייתי מקבל רמדי של הומאופטיה קלאסית
האם שם הרמדי היה מופיע ורשום על גבי הבקבוקון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי הומאופטיה קלאסית האם כדאי?יפה03/03/2015
בן 36 ,נשוי +3. עובד במקצוע פארארפואי כשכיר. חי,עובד ונושם יומיום טיפול באנשים. בעברי חובש בצבא. קורס עיסוי רפואי-כיום לא עוסק בעיסוי.
האם הייתם ממליצים בגילי "המופלג" לימודים של 4 שנים הומאופטיה קלאסית?
בכל זאת מדובר בלימודים די יקרים וזה 4 שנים.
ויש לי משפחה וילדים לפרנס.
מצד שני התחום מעניין,מרתק ומסקרן אותי וכן הייתי רוצה לעבוד בזה. אולי לפחות אפילו למשרה חלקית...
מה דעתכם?
שאלה נוספת מדוע כל ההומאופטים הקלאסיים עובדים כעצמאיים בעלי קליניקה?
אין משרות כשכירים?
מה מצב השוק היום מבחינת ביקוש והיצע של הומאופטים?
בכל זאת לא הייתי רוצה לזרוק את כספי לשווא.
אשמח לתשובה עניינית ,על מנת לקבל החלטה מושכלת בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי הומאופטיה קלאסית האם כדאי? - תגובה
ערן אינדיג05/03/2015אנונימי שלום,
אשמח מאוד לעזור לך, אתה מוזמן ליצור איתי קשר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן
יואב06/03/2015המון תודה לך.
מתי נוח לך שאתקשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן - תגובה
ערן אינדיג06/03/2015יואב,
אתה מוזמן להתקשר א-ה 8-17
אם אני לא עונה - שלח לי טקסט ואני אחזור אליך
שבת שלום !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות חוזרות בדרכי השתןענת03/03/2015
שלום, אני בת 41. סובלת מזה 13 שנים מדלקות חוזרות ונישנות בדרכי השתן. טופלתי בטריויד (בפעם הראשונה שהופיעה הדלקת, שהייתה מלווה בדימום) ולאחר מכן בזינט וטריוויד. הדלקת חזרה מדי חודשיים. עשיתי אולטה סאונד דרכי השתן והכל היה תקין. החיידק שתמיד הופיע בתרביות השתן הינו E קולי.
לפני כשנתיים, קיבלתי טילפול מונע ולמעלה משנה לא הופיעה הדלקת. בחודשיים האחרונים, הופיעה הדלקת 4 פעמים. טופלתי פעמיים בזינט, פעם אחת במונורול ובפעם הרביעית (לפני שבוע) במקרודנטין. קיבלתי שוב טיפול מונע של היפרקס, לשלושה חודשים (2 כדורים ביום).
הייתי לפני מספר ימים אצל הומאופט שהתאים לי טיפות (בעבר הייתי אצל הומאופט אחר שהתאים לי גם טיפות).
ההומאופט אמר לי שלא לשתות יותר קפה ולא שוקולד.
אני שותה 3-4 כוסות נס קפה ביום וממש ממש קשה לי להפסיק עם זה (על שוקולד, אני יכולה לוותר). היום שתיתי כוס קפה נטול קפאין ותה והרגשתי שאני עצבנית ולכך התווסף גם כאב ראש עד ששתיתי כוס קפה רגיל (עם קפאין) שהרגיע אותי וכאב הראש נעלם.
שאלתי היא- האם שתיית שתי כוסות קפה (לא נטול קפאין) מאוד יכול להזיק לטיפול בדלקות, כיוון שזה משהו שאני לא מוכנה ולא רוצה לוותר עליו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות חוזרות בדרכי השתן - תגובה
ערן אינדיג05/03/2015ענת שלום,
אני מציע לך להתייעץ על כך עם ההומאופת המטפל.
אני באופן אישי ברוב המקרים לא אוסר על המטופלים שלי לשתות קפה, בטח שלא באופן מיידי ובוודאי שלא למטופלים שתלויים בקפה. בשבילם זה כמו להפסיק תרופה באופן מיידי, זה לא נכון, גורם תופעות לוואי קשות וסבל שלא לצורך.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפותרואידיזםאלינור21/02/2015
שלום. לפני שבועיים אובחנה אצלי תת פעילות של בלוטת התריס. tsh=28, T4 free=7.8 . (מחלת השימוטו)
התחלתי אתמול כדורים למרות שאני לא מתלהבת מהעניין, רציתי לשאות האם יש טיפול הומאופתי שיכול להסיר לחלוטין את התלות בכדורים? והאם זה משנה אם אני בהתחלה של הטיפול התרופתי או לאחר תקופה מסוימת?
ואם כן , אשמח לקבל המלצה על הומיאופת באזור המרכז שמתמחה בבעייה הזאת. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפותרואידיזם - תגובה
אביטל גרוסמן03/03/2015שלום אלינור
לפי נסיוני להומאופתיה הקלאסית יש הצלחה יפה באיזון בלוטת התריס .
לשם טיפול את צריכה להיפגש עם הומאופת ורק לאחר שישמע ממך את כל התמונה אודותייך , יוכל להתאים עבורך את הטיפול המתאים לך באופן אישי.
ניתן לעזור גם במקביל ללקיחת כדורים קונבציונלים.
אם תרצי המלצה לגבי הומאופת באיזור מגורייך שלחי לי סמס או מייל
בהצלחה
ותרגישי טוב
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשהאנה27/02/2015
שלום רב.יש לי בעיה.כל פעם שיש החלפת עונות,אני קמה בבוקר בעייפות,מועקה ,וחוסר אנרגיה לכלום.מין חולשה נוראית כזאת,אשמח אם תייעצו לי מה לעשות בתקופות האלה,כי אני מרגישה את זה בזמן האחרון. אודה לכם מאוד על התשובה תודה רבה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה - תגובה
אביטל גרוסמן03/03/2015בוקר טוב אנה
להומאופתיה יש בהחלט פתרון אפקטיבי בטיפול בעייפות וחוסר אנרגיה, לשם כך אני ממליצה לך לפנות להומאופת מוסמך אשר יתאים לך את הרמדי ההומאופתית המתאימה בהתאם למכלול המאפיינים שלך.
אם תרצי הומאופת מומלץ באיזור מגורייך מוזמנת לפנות אלי בסמס או מייל
רפואה שלמה!
ושיהיה פורים שמח:)
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק המערכת החיסוניתמשה17/02/2015
שלום
תקופה האחרונה אני מוצא את עצמי נדבק לעיתים קרובות במחלות חורף למיניהם. נזלת, שיעול, גרון וכו.
בדיקות הדם לא מראות על בעיה או חוסר כלשהו.
אילו תכשירים הומואפטים מומלץ לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק המערכת החיסונית - תגובה
אביטל גרוסמן17/02/2015ערב טוב משה
ההומאופתיה יכולה בהחלט לעזור לך לחזק את מערכת החיסונית שלך ולעבור מחלות בקלות.
אני לא יכולה להמליץ לך על תכשירים הומאופתים כיוון שהטיפול ההומאופתי הקלאסי מותאם אישית לכל מטופל בהתאם למכלול הסימפטומים שלו.
לכן, ממליצה לך לפנות להומאופת קלאסי באיזור מגורייך שיתאים לך באופן אישי את הרמדי ההומאופתית המתאימה לך ויעזור לך להרגיש יותר טוב.
רפואה שלמה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיי שתיהשי07/02/2015
שלום רב,
לאחרונה עשיתי שינויי תזונתי מקיף, ובין היתר, אני מנסה לקבל החלטה בנוגע למיי השתיה אותם אצרוך.
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בנוגע לאיזה מיי שתיה הכי בריא/מומלץ לשתות? (מינרלים מבקבוקים, מזוקקים, מסוננים למניהם וכו'...)?
במידה ומים מסוננים, איזה סוגי סננים?
תודה רבה,
שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיי שתיה - תגובה
ערן אינדיג16/02/2015שי,
ככלל, בעולם המערבי אין משמעות בריאותית גדולה לסוג הבמים שאתה שותה.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Potency High Chordskorkov07/02/2015
מדובר בעירבוב של כמה פוטנציות ביחד בתרופה הומאופתית אחת6C,12C, 30C,200C,1M, האם אתם בעד או נגד?
אשמח לשמוע את דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Potency High Chords - תגובה
ערן אינדיג16/02/2015קורקור היקר,
תרופות זה לא סלט, אם נותנים הרבה תרופות שונות אזי לא יודעים איזו תרופה משפיעה באיזה אופן וכל הטיפול הופך לסלט אחד גדול.
צריך לדעת איזו תרופה מתאימה, איזו פוטנציה מתאימה, ואותה לתת.
לצערי בהרבה מקרים אם לא יודעים - מערבבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cistusאיל שני13/02/2015
למי או למה נותנים cistus 6ch ?
מטופלת שלי שאלה אותי על זה ויש לי ידע מועט מאוד בהומאופטיה.
איל שני
מטפל ברפואה סינית וזן שיאצו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cistus - תגובה
ערן אינדיג16/02/2015אייל שלום,
מי רשם לה את התרופה? האם יש הומאופת מוסמך שמטפל בה? אם כן - האם שאלת אותו?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניין בהמלצה על הומאופט קלאסיאלון14/02/2015
כמובן שזה יכולה להיות גם הומאופטית קלאסית.
מעוניין בהמלצה על מישהו כזה שמומחה בטיפול בדלקות גרון חוזרות בילדים עקב שקדים מוגדלים,
ומקבל באיזור אשדוד -אשקלון.
במידה ואין כזה, אפשר גם באיזור השפלה רחובות-נס ציונה-ראשל"צ.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניין בהמלצה על הומאופט קלאסי - תגובה
ערן אינדיג16/02/2015אלון היקר,
תסמס לי מספר טלפון שלך או תרשום לי מספר טלפון במייל ואני אחזור אליך עם פרטים מטפלים באיזור
תודה ויום טוב,
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דםדנה31/01/2015
שלום רב,
בת 46 ללא בעיות לב ,אקו לב תקין
במשך שלושה חודשים עברתי טיפול בדיקור סיני לטיפול במיומה מאוד גדולה ברחם. לפני כשלושה שבועות הבחנתי שהלחץ דם הדיאסטולי מאוד גבוה למרות שכל החיים היה לי לחץ דם תקין לכיוון היפו.ברב המדידות מאז ל.ד הדיאסטולי גבוה
האם ייתכן שהטיפול במיומה גרמה לעליה בלחץ הדם?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם - תגובה
ערן אינדיג03/02/2015דנה שלום,
זהו פורום הומאופתיה ואני אינני מומחה לדיקור סיני.
מה שכן, אם ישנה בעיה כעת שמטרידה אותך ניתן בהחלט לפנות לטיפול פרטני ולראות כיצד ניתן לעזור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על טויה ועל יבלות ויראליותתחיה25/01/2015
שלום, אני סובלת כ 8 שנים מיבלות ויראליות ברגליים. אין כאב. אבל זה לא אסתטי, וממש מטריף אותי שמנקודה קטנה לפני כ 8 שנים, היום זה כבר חצי רגל וממשיך . המגע לא נעים לי ואני גם פוחדת שזה יתפתח למשהו גרוע יותר. או שיפריע לי בספורט ובהליכה. היבלות עמוקות מאד. זה לא משהו ש"נושר"- הן בפנים.
בשנתיים ראשונות איבחון שגוי. אחר כך טיפולים קונבנציונליים במשחות, חנקן נוזלי, ואף לייזר צבע הבזקי. תוך שילובים של כולם. אחרי שכלום לא עוזר, והן רק מתרבות. הגעתי לעוד מומחה שהמליץ לי על שיטת הטייפ, (איזולירבנד) שאף אותה ניסיתי.
בסופו של דבר לפני כמה חודשים החלטתי לאחר שיחה עם נטורופת לקחת תוספי מזון שונים לחיזוק המערכת החיסונית מבפנים , בעיקר כאלו שאמורים לטפל גם ביבלות. אני לוקחת אוניה דה גאטו, וכורכום (עם פפרין), וחומצה אלפא ליפואית, ופטריות מרפא שונות, ובלי קשר גם אומגה 3 (להורדת טריגליצרידים) בנוסף אני גם שמה חיצונית שמנים שהם אנטיורליים כגון שמן עץ התה, ושמן טימין .
אחרי כחודש ללא שיפור עם צמחי המרפא – תוספי מזון , קניתי כדורי טויה אוקסידנטליס 30C הומאופתיים שאמורים לעזור מאד ליבלות ויראליות.
שאלתי – האם זה משנה אם לוקחים אותם על בטן ריקה או שגם אחרי ארוחה זה טוב, או מומלץ?
אם אחרי 10 ימים (זו הכמות שיש ) לא חל שינוי ממשי ואין הרעת מצב, או סימפטומים לא טובים, האם רצוי וכדאי להמשיך בעוד "נגלה" או שלא מומלץ? או שמיותר?
במידה ולא יעזור, האם יש עוד משהו שיכול לעזור לי?
פשוט לא יתכן שברפואה המתקדמת של היום לא מסוגלים לרפא משהו כל כך קטן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טויה לא שוה וגם הומואופטיה זה כלום
אולגה28/01/2015שני ילדים שלי בהומאופטיה בגלל יבלות ונזלת חוזרת כל הזמן כבר חצי שנה
וקבלנו את הטויה לא עזר בכלל חבל על זמן שלך.
אולגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות על טויה ועל יבלות ויראליות - תגובה
ערן אינדיג03/02/2015תחיה שלום,
ניתן בהחלט לטפל ביבלות ויראליות באמצעות הומאופתיה. שימי בגוגל - טיפול ביבלות ערן הומאופתיה - ותוכלי לראות מאמר עם תמונות בנושא.
מה שכן, טויה היא לא תמיד התרופה ליבלות, בטיפול הומיאופתי אנו מנסים לטפל במחלה עצמה ולא רק בסימפטומים ולצורך כך עלינו לרדת לשורש הבעיה, לברר מתי היא התחילה, מהם מאפייניה, האם קיימים סימפטומים נוספים (פיזיים או נפשיים), מהו אופי המטופל ואורח חייו ולפי כל אלה לבחור תרופה הומאופתית.
במקרים רבים אני נותן תרופה אחרת, לא טויה, ולצורך כך צריך כמובן אבחון פרטני.
בברכה,
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- staphysagria בפוטנציה נמוכהkorkov03/01/2015
בעיקרון הבנתי שהפוטנציות הנמוכות נועדו למצבים אקוטיים,ומעל 30C מצבים כרוניים.
האם יש תרופות מסויימות שכדי להתחיל איתם בפוטנציה נמוכה כמו staphsagria.
מה דעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר staphysagria בפוטנציה נמוכה - תגובה
ערן אינדיג04/01/2015אור שלום,
הפוטנציה נקבעת לפי מספר פרמטרים, לפעמים במצבים אקוטיים דווקא נותנים פוטנציות יותר גבוהות אבל זה תלוי בסוג המחלה, ברמת הבריאות של המטופל ועוד מספר גורמים.
לשאלתך, השם של התרופה אינו מהווה בדר"כ אינדיקציה.
בהצלחה !
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנים אתריםאלה11/12/2014
שלום רב,
לפי הידוע לי הומאופתים משתמשים פעמים רבות בשמנים אתרים.
האם כל סוגי השמנים האתרים נחשבים טבעיים מעצם הגדרתם שמנים אתרים?
או שיש צורך לבדוק כל שמן אתרי לגופו?
לפי מה שאני מבינה אין אפשרות לייצור שמן אתרי ללא חומרים משמרים וכדומה, אז הוספת חומרים אלה משאירה את הגדרת השמן האתרי כחומר טבעי?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנים אתרים - תגובה
ערן אינדיג14/12/2014הי אלה,
זהו פורום הומאופתיה ולא פורום שמנים אתריים או פורום כימיה ככה שאנחנו כנראה לא ברי סמכא לענות על שאלותייך.
מצטער :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?