מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמדיאורי19/11/2015
שלום, קיבלתי רמדי הומאפטית בשם cino. אשמח לדעת מה השם המלא של הצמח. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמדי - תגובה
אביטל גרוסמן08/12/2015הי אורי
אני מכירה רמדי הומאופתית בשם cina זה שמה המלא
יום נעים
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופן מתןאח מוסמך18/11/2015
כשנותנים לילד גלובולים. יש הבדל אם נותנים ישירות לפה או מוהלים במים והילד שותה זאת?
פשוט נתקלתי בגישות הומאופטיות שונות.
הרי אם אתן את הגלובולים במים,אז בעצם אני מדלל עוד את הרמדי ,מעבר למה שהיא כבר מדוללת מלכתחילה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופן מתן - תגובה
אביטל גרוסמן08/12/2015היי יריב
יש צורות שונות ללקיחה כגלובולינים (כדורונים) יבשים או במים.
במקרים בהם אתה ממיס את אותו גלובול במים אכן המינון משתנה .
יום נפלא
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמצית פסיפלורה לתינוקרחל15/11/2015
שלום. האם מותר לתת לתינוק בן 7 חודשים כמה טיפות תמצית פסיפלורה, נגד בעיות שינה? תודה וכל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמצית פסיפלורה לתינוק - תגובה
ערן אינדיג16/11/2015הי רחל,
האם התינוק סובל גם מעצבים או מתח? אלו בדרך כלל ההתוויות של פסיפלורה.
לתת פסיפלורה מידי פעם זה בסדר ברוב המקרים אבל הבעיה היא כרונית עדיף לבוא לטיפול.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רחל16/11/2015שלום
במהלך הלילה הוא לרוב מילל, לא בהכרח בוכה. הוא לא צורח כמעט. פשוט כאילו חסר נוחות כזאת. לעתים הוא אפילו נרדם די מהר אבל מתעורר המו.
במהלך היום הוא מאוד שמח ופעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלופטיה ארטהחן04/11/2015
האם אפשר לרפא בהומאופתיה אלופטיה ארטה? מגיל 14 הופיע לי התקרחות בשיער בעיגול קטן, שהתמלא אחר כך בשיער לבן. התופעה חזרה על עצמה במקומות אחרים בראש ובגוף. זה קרה תמיד בעקבות ארוע לחץ. תמיד חזר לצמוח שיער, אך בצבע לבן. קראתי שבאלופטיה ארטה לפעמים השיער צומח לבן, אבל אחר כך הפיגמנט חוזר. אצלי זה לא קרה.
האם יש פתרון להומאופתיה להחזיר את השיער לחום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלופטיה ארטה - תגובה
ערן אינדיג16/11/2015הי חן,
בת כמה את?
השיער שלך צומח לבן והפיגמט לא חזר - במשך כמה זמן? כמה זמן עבר מאז שהשיער צמח שוב ועד היום?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סריקה אלקטרומגנטית של רמדיז הומיאופסופי רוזין27/10/2015
כיצד אפשר להימנע מקרינה אלקטרומגנטית על הרמדיז ההומיאופתים במעברי בידוק כגון בשדות תעופה, ברכבת וכד'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סריקה אלקטרומגנטית של רמדיז הומיאופ - תגובה
ערן אינדיג16/11/2015אין תשובה חד משמעית, חלק עוטפים את הרמדיז בנייר כסף אבל מהניסיון שלי גם בלי לעטוף אותן הן מחזיקות מעמד.
לשיקולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות יתר.ליאת27/10/2015
שלום רב.אני אחרי גיל 40 המחזור הופסק לי לפני שנה ומאז אני מרגישה עייפות יתר.אני ישנה הרבה ביום.אשמח לדעת מה לעשות בנושא,תודה רבה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות יתר. - תגובה
ערן אינדיג16/11/2015טיפול הומאופתי קלאסי יכול לעזור !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרוש ייעוץאח מוסמך22/10/2015
רציתי לדעת באילו מקרים או מצבים ניתן לראות פרובינג אצל מטופלים?
כיצד זה נגרם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרוש ייעוץ - תגובה
ערן אינדיג16/11/2015תלוי בהרבה משתנים, לא בטוח שזה הפורום לפרט על כך.
מצטער :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץלאלי19/10/2015
האם יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע הופעת ורידים והאם יש משהו שיכול לגרום לטשטוש/העלמה של ורידים עדינים שקיימים(לא דליות אלא ורידים שטחיים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ - תגובה
אביטל גרוסמן25/10/2015היי אלי
בעזרת הומאופתיה קלאסית ניתן לטפל בבעיה של ורידים, זה יכול להיות קשור גם לגורמים אחרים. ההומאופתיה לוקחת בחשבון את מכלול הסימפטומים ומטפלת בשורש הבעיה.
לשם כך ממליצה לך לפנות לייעוץ הומאופתי!
שיהיה בהצלחה!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזהרומי19/10/2015
איזה צמחים נחשבים כמכווצי כלי דם? האם יש משהו מסויים שאוכל למרוח שיכול לעזור לי לכיווץ של וריד?ארניקה הממליס או משהו אחר אולי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה - תגובה
אביטל גרוסמן08/12/2015הי רומי
לא מכירה את המצב שלך לכן לא אוכל להמליץ לך תמיד עדיף טיפול פנימי שמטפל בשורש הבעיה.
יום מקסים
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויהרומי16/10/2015
המליצו לי כדי לעזור לשקיות שחורות לשים שקיקי תה ירוק קפואים מתחת לעיניים..בבוקר קמתי עם עיגול גדול אדום ליד האף שנראה כמו שיזוף משמש או כוויה..האם זה יכול להיות מהתה הקפוא? האם יש סיכוי שהאדמומיות לא תעבור ומה ניתן לעשות? אולי טראומיל יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה - תגובה
אביטל גרוסמן25/10/2015היי רומי
מה המצב עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי משתמשים בטינקטורות?חן14/10/2015
לאילו מטרות משתמשים בהן? למשל אם מישהי סובלת מאלופטיה ארטה, האם כדי לה לקחת טינקטורה של vinca minor או פוטנציה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי משתמשים בטינקטורות? - תגובה
ערן אינדיג18/10/2015הי חן,
ישנן מספר מצבים בהם משתמשים בטינקטורות אבל בבעיות כרוניות כגון אלופסיה ארטה מומלץ לתת טיפול בפוטנציה גבוהה יותר.
את התרופה כמובן ניתן לקבוע רק לאחר פגישת אבחון.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!דניאל09/10/2015
יש לי וריד עדין בפנים ומעט נימים מתחת לעיניים. קראתי על משחות שמבטיחות שטובות לבעיות האלו המכילות בתוכן צמחים ושמנים כגון הממליס ויטמין k ארניקה ועוד. האם באמת משחות כאלו יכולות לפתור את הבעיה וכדאי לנסות או שזה אבוד מראש ואין פיתרון טבעי לוריד או נים?(יש לציין שהם לא מאוד בולטים ולא כלפי חוץ אלא רק רואים את הצבע)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום! - תגובה
אביטל גרוסמן25/10/2015שלום דניאל
לא מכירה את המשחות האלה! באופן כללי מציעה לך לא להשתמש במשחות שהן על המדף אלא לפנות לייעוץ הומאופתי אצל הומאופת מוסמך שיתאים לך רמדי הומאופתית באופן אישי לבעיה שלך!
רפואה שלמה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת שני רמדיס שוניםאניה08/10/2015
שלום, אני נוטלת באופו קבוע רמדי בגובה 1M (לכסיס)
לאחרונה התחלתי ליטול בנוסף רמדי בגובה 7C (ברזל)
האם הרמדי השני מבטל את השפעת הראשון?
האם שניהם פועלים ביחד?
(כי אני אמורה להמשיך עם ה-לכסיס)
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת שני רמדיס שונים - תגובה
ערן אינדיג08/10/2015אניה שלום,
לא ניתן לדעת כיצד שתי רמדי פועלות במקביל, איך אחת משפיעה על השנייה ואיך שתיהן משפיעות על הבריאות בכלל.
זו הסיבה שבטיפול הומאופתי קלאסי נותנים רמדי אחת בלבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ערן
אניה08/10/2015את הטיפול הזה נתנה לי הומיאופתית קלאסית מהמובילות בארץ. רק רציתי לדעת איך זה עובד ביחד.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ערן - תגובה
ערן אינדיג08/10/2015אז אני מציע שתשאלי אותה, אני לא יודע איך שתי תרופות עובדות יחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הפורום לא פעיל יותר?אנונימי24/09/2015
כבר חודש שגולשים שואלים פה שאלות ואין מענה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הפורום לא פעיל יותר? - תגובה
ערן אינדיג29/09/2015הי,
הפורום פעיל, פשוט היו כל מיני חופשות, את/ה מוזמן/נת לשאול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרומי21/09/2015
האם יש דרך לטפל במעט נימים מתחת לעיניים? הבנתי שיש משחות ודברים שיכולים לעזור לכיווצם..האם זה באמת אפשרי או ברגע שיש קצת אי אפשר להיפטר מהן? הם לא מאוד בולטים אבל הם יצאו לי באופן די פתאומי וזה ממש מפריע לי..
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ערן אינדיג29/09/2015מאי שלום,
בעזרת הומאופתיה קלאסית ניתן לטפל גם בבעיה של נימים, זה יכול להיות קשור לגודש מערכתי בכל הדם (ואז נצפה לראות תופעה דומה בחלקים אחרים בגוף) או משהו נקודתי (כגון: פציעה).
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)