מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה!שיר16/09/2015
האם יש פתרונות לשקיות שחורות מתחת לעיניים?
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
רומי21/09/2015בת 24..בשבועות האחרונים צץ לי פתאום וריד בפנים באיזור הרקה בין העין למצח..הוא לא בולט החוצא אבל רואים אותו..הוא מאוד מפריע לי..האם יש סיכוי לפיתרון? באמצעות ויטמינים מסויימים כמו תמצית רימונים/ענבים וויטמין k/e שאני יודעת שטובים לכך..או שהפיתרון היחידי זה טיפולים פוללשניים ואין סיכוי באמצעות שמנים וויטמינים לפתור את הבעיה?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה! - תגובה
ערן אינדיג29/09/2015שיר שלום,
בעזרת הומאופתיה קלאסית ניתן לטפל גם בבעיה של שקיות בתחת לעיניים, זה יכול להיות קשור לסטסיס מערכתי בכל הדם (ואז נצפה לראות תופעה דומה בחלקים אחרים בגוף), עייפות, מתח נפשי או גורמים אחרים. צריך לראות ואז להחליט.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידיםשיר14/09/2015
בת 22. בשבועיים הבחנתי שכמה ורידים ברגל למעלה נהיו יותר בולטים, לא בולטים כלפי חוץ אלא פשוט רואים את הצבע הכחלחל..זה לא משהו מאוד דומיננטי אבל מפריע לי. האם יש סיכוי שזה מהליכה ממושכת או מסיבה מסויימת כמו הורמונים מהמחזור בחודש האחרון וזה יכול פתאום להעלם ולחזור למצב הקודם או שזה אבוד? האם טיפול הומופאתי יכול לעזור לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורידים - תגובה
ערן אינדיג29/09/2015הי שיר,
האם שיניתי משהו באורח החיים שלך לאחרונה? פעילות ספורטיבית חדשה, עמידה ממשוכת על הרגליים, עלית במשקל או משהו כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארניקה לשטף דם בעין לאחר שבועטל28/08/2015
שלום רב
לפני שבוע נוצר לי שטף דם מסיבי בעין שמאל בעקבות הקאה קשה לאחר ניתוח עפעף תחתון.
שבוע לא טיפלתי בעין ולא חל שיפור.
לעין שלום, לפי רופא עיניים.
היום - לאחר שבוע משטף הדם - התחלתי לטפל במשחה ארניקה + 3 כדורי מציצה.
האם עדיין אפקטיבי למרות שבוע שיהוי?
מתי צפוי להעלם העיגול הסגול?
מה אפקטיבי יותר? טראומיל או ארניקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארניקה לשטף דם בעין לאחר שבוע - תגובה
ערן אינדיג29/09/2015טל שלום,
אתה צריך להיבדק על ידי הומאופת קלאסי, רק ככה ניתן לדעת מה הטיפול המומלץ.
חג שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לקחת פוטנץ MM כל יום?אלון26/08/2015
נתנו לי פוטנץ MM שזה אומר מליון רציתי לדעת אם מותר לקחת כזה חוזק על בסיס יומי??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר לקחת פוטנץ MM כל יום? - תגובה
ערן אינדיג29/09/2015הי אלון,
מציע שתתייעץ עם ההומאופת/ית שמטפל/ת בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלובוליםבת אל24/08/2015
שלום אני מטופלת בתזונה על יד מטוטלת . המטפל המליץ לי על היפרקום בגלובולים, מאחר וכבר היה והוא ראה מרחוק שזה עשוי מאוד לעזור לשינויים במצב הרוח בעיקר לפני מחזור. שאלתי האם עלי להקפיד לקחת מתחת ללשון על קיבה ריקה והרחק משתיית קפה? אני צריכה לשתות 1 כל חצי שעה 3 פעמים בוקר וצהרים סה״כ 6.
שאלה נוספת האם הארניקה יכול לעזור לתחושת עירפול וסחרחורת על ריקה נפשי?
עברתי בדיקה שקבעה שיש לי סינקופה ואזו ואגלי.שזה נטיה להתעלפות עקב ירידה בלחץ דם.
תודה רבה תשובתכם חשובה מכיוון שהמטפל לא בקיא בהומהופתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלובולים - תגובה
ערן אינדיג29/09/2015בת אל שלום,
אם המטפל שלך לא בקי בהומאופתיה טוב יעשה אם לא ייתן לך תרופות הומאופתיות אלא ישלח אותך להומאופת קלאסי לצורך איבחון וטיפול.
צריך לפגוש אותך, להכיר את הבעיות מהן את סובלת ולהחליט בהתאם על טיפול. כל גישה אחרת, ובכלל זה מתן ייעוץ תרופתי דרך האינטרנט, היא לא מקצועיות ולא תועיל לך.
חג שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בשמן המפיו.19/08/2015
בת 60+ עם סוכרת תלוית אינסולין(משאבה). מעונינת לשתות שמן המפ לעור יבש, אבל נאמר לי שהוא מדלל דם ואני לוקחת אספירין. יש מניעה לקחת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בשמן המפ - תגובה
ערן אינדיג29/09/2015שלום רב,
מציע שתתיעץ עם הרופא המטפל. בכל מקרה זו אינו טיפול הומאופתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת חומר זר בגוףמירב10/08/2015
שלום
לפני מספר שנים הזרקתי טיפות סיליקון לשפה אחת
האם יש אפשרות להמיס את הסיליקון בעזרת הומאופתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת חומר זר בגוף - תגובה
ערן אינדיג29/09/2015לא ככל הידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- arnica-האם מתאים לטפל בקרע בגידvחוה26/07/2015
אני סובלת מקרע בגיד בכתף שמאל כבר זמן ממושך
האם כדורי ארניקה יכולים לסייע לי בהפחתת הכאב ובתהליך השיקום בתקווה שהקרע ייתאחה
אני בת 66
בתודה
חוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר arnica-האם מתאים לטפל בקרע בגיד - תגובה
ערן אינדיג29/09/2015הי חוה,
כנראה שלא, ארניקה זוהי תרופה למצב הראשוני, אחרי זמן מה צריך בדרך כלל תרופות אחרות, לפעמים ruta, rhus-t או תרופות אחרות.
צריך לראות ואז להחליט.
חג שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייבלת עקשנית בכרית כף הרגלנועה24/07/2015
היי, אני סובלת כבר שנים מייבלת בכף הרגל ניסיתי צריבה, לק טיפולי , להחליף רופאים וכלום לא עזר. מאז שאני רצה הכאב החמיר ולדעתי גם הקיץ מוסיף לכאב. התחלתי לפני שישה שבועות טיפול הומאופתי , תחקור של שעה רמדי מתחת ללשון ולקוות לטוב, הבטיחו שאראה תוצאות אחרי חודש וחצי ובנתיים בזמן הזה התבקשתי להימנע מקפה, שוקולד ומנטה.... אוהבת את שלושתם ביחד ולחוד אבל הקפדתי בלי אף מעידה ולצערי היבלת כואבת ואפילו מורגשת החמרה. פניתי לפורום הזה כדי לשמוע אם למישהו יש ניסיון בטיפול הומאופתי ביבלת? האם יש תקווה????? מיואשת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייבלת עקשנית בכרית כף הרגל - תגובה
ערן אינדיג29/09/2015הי נועה,
לא יודע איפה טופלת אבל בהומאופתי קלאסית ניתן בהחלט לטפל גם בילבלות עקשניות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וברכהדוד24/07/2015
אני מקבל טיפול הומאופתי והרופא אמר שאני צריך להמנע לקפאין וקקאו רציתי לשאול בקשר לאלכוהול לעיתים רחוקות מעט וטבק לעיתים רחוקות מעט זה אפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום וברכה - תגובה
ערן אינדיג29/09/2015דוד שלום,
אם התרופה ההומאופתית יותר חלשה מקפה ומקקאו אז אתה באמת מאמין שהיא יכולה לרפא אותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו מכיר את הרמדי הזאת..הידד לגראס20/07/2015
Lac can 18ch ????
ממה זה מורכב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו מכיר את הרמדי הזאת.. - תגובה
ערן אינדיג29/09/2015כן, מחלב של כלבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הומאופטי -תהיות ומחשבותאלון07/07/2015
אז ככה ביתי בת ה3.5 סובלת תקופה ארוכה מדלקות גרון חוזרות ,עם חום גבוה ושקדים מוגדלים ומודלקים. לפני 3 חודשים התחלנו בטיפול אצל הומאופטית קלאסית כצעד אחרון ונואש לפני ניתוח כריתת שקדים. אז ככה שיפור מסויים וחלקי יש : הפסיקה לנחור בלילה,התיאבון בשיפור,והמשקל בעלייה. מטופלת בסיליקה 9 וכעת לפני שבועיים ההומאופטית החליטה על עלייה במינון לסיליקה 12 פעם ביום.
אבל ביומיים האחרונים חום גבוה לילדה עד 39,שיעול נבחני וחוסר תיאבון. היום נבדקה על ידי רופא ילדים ,(לאחר שראינו שגם תחת הטיפול ההומאופטי אין שיפור )
והרופא ילדים כתב שהשקדים מוגדלים,אדומים ומודלקים. נתן טיפול בסירופ לשיעול ואמר לעשות אינהלציות עם בודיקורט. עדכנו את ההומאופטית,קיבלה את זה בביטול גמור ואמרה להמשיך בשלב זה מתן של הרמדי במשך כל שעתיים!! ,עד החלמה של הילדה. ההומאופטית מצפה תוך מספר חודשים לראות הקטנה של השקדים,למרות האפיזודה הזו של החולי הנוכחי. אשתי כבר חסרת סבלנות ,סקפטית וטוענת שחבל להמשיך בטיפול ההומאופטי ושעדיף כבר להתייעץ עם רופא א.א.ג לגבי ניתוח.
אני כבר חסר אונים ולא יודע מה לעשות. הומאופטים יקרים מנסיונכם בטיפול בילדים עם דלקות גרון חוזרות ושקדים מוגדלים,האם אכן אפשר להימנע מניתוח? האם יש סיכוי שהשקדים אכן ייקטנו??
אכן אנחנו כרגע בפרשת דרכים ולא יודעים מה לעשות... אשמח לייעוצכם בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנת מוות ולא מגזים
גיורא10/07/2015מקרה אמיתי של בן של חברים .
כמעט שנה . אימו התעקשה על טיפול הומיאופטי, והילד בקושי אכל, הפסקות נשימה, בקיצור שבר כלי.
לפני חודש הם נשברו, הכניסו את הילד לניתוח פוליפים בהדסה, כמה ימים בבית חולים והילד חזר לחיים!
אין לי תמונות לצרף לפני ואחרי, אבל ההורים מאד מצטערים על כמעט שנה של ענויים ולילות ללא שינה לילד ולהורים.
אז אם לילד שלי היתה בעיה דומה לא הייתי מבזבז את בריאותו על הומיאופטיה, אלא אם אתה מאמין עיור כמו אימו של הילד.
אפשר לחזור אלי אם רוצים עוד פרטים על המקרה.
החלמה מהירה.
גיורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הסיפור והתייחסות גם לדבריך
אלון10/07/2015בתוצאת משטח גרון שנלקחה הייתה צמיחה של חיידק סטרפטוקוק,על פי הוראת רופא הילדים התחלנו מייד בטיפול אנטיביוטי. ההומאופטית התייחסה להכל בפליאה מרובה ואמרה להמשיך עם הטיפול ההומאופטי במקביל ,2 גלובולים כל בוקר.
והפלא ופלא מייד לאחר 2 מנות של אנטיביוטיקה הילדה חזרה לעצמה: משחקת,משתוללת,החום ירד לגמרי,השיעול פחת וכן הלאה.
הבעייה היא שיש את האפיזודות החוזרות האלו כל הזמן. ובחורף בכלל אנחנו לא יוצאים מזה...
המקרה שאתה מתאר הוא מקרה מאוד קיצוני וטוב שאנחנו לא נמצאים במקום הזה.
כרגע אני לא יודע להגיד במדוייק האם ההומאופטיה עוזרת או לא. אני גם חושש באיזשהו מקום להמשיך טיפול ,לעוד מספר חודשים,ולהגיע לחורף הקרוב ושוב להיכנס לדלקות גרון חוזרות מרובות ,כי ההומאופטיה לא עזרה....
אני באמת נמצא בפרשת דרכים. שלא לדבר גם על השיקול הכלכלי והכסף שאני זורק על טיפול הומאופטי שהוא עוזר או לא עוזר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
אלון10/07/2015אני ממתין פה לתשובות של ההומאופטים בהתייחסות לסיפור מקרה שלי.
אבל אין מענה.
אני בהחלט חושב שבמקרה קיצוני כמו שאתה תיארת דום נשימה בשינה,ילד לא אוכל וכן הלאה,בהחלט יש מקום לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופטי -תהיות ומחשבות - תגובה
אביטל גרוסמן12/07/2015אלון היקר
מנסיוני (גם האישי) אכן אפשר לטפל בדלקות גרון חוזרות. בתי סבלה מדלקות גרון חוזרות וההומאופתיה עזרה לה להפטר מהשורש ללא התערבות ניתוחית.
הטיפול ההומאופתי הינו אינדיוידואלי בהתאמה אישית ולכן זה מאוד אישי כמה זמן יהיה שיפור. אצל ילד אחד השיפור יהיה אחרי חודשיים ואצל ילד אחר יותר....כפי שאמרתי הטיפול מותנה בייעוץ אישי וכל מקרה לגופו.
ממליצה לפנות להומאופתית שמטפלת ולשתף אותה בחששות שלכם
תרגישו טוב!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
אלון13/07/2015היינו בייעוץ של רופא א.א.ג
הוא גם לא ממהר להציע ניתוח. רוצה קודם לשלול תסמונת PFAPA.
עלינו כעת לחכות לאפיזודה הבאה שתקרה (אירוע של דלקת שקדים חריפה) לתת מנה אחת של סטראודים ולראות אם יש תגובה.
בכל מקרה אנחנו ממשיכים עם הטיפול ההומאופטי
מקווה לטוב. גם אני מעדיף להימנע מניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון מצב
אח מוסמך24/07/2015עבר שבועיים. שלשום שוב אפיזודה של חום לא ברורה,ללא סימפטומים נוספים נלווים.
יש לציין שהחום ירד,תוך 7-8 שעות ולא חזר.
יחד עם זאת הילדה חזרה לנחור בלילה. אמנם לא בעוצמה חזקה כמו בעבר,אבל עדיין בכל זאת מדובר בנחירות.
אשתי כבר מתחילה להתייאש ומעוניינת להפסיק בטיפול ההומאופטי. חושבת שזה חסר תועלת. יש לציין שאנחנו כבר 4 חודשים מתחילת הטיפול ההומאופטי....
אני אובד עצות ולא יודע האם להמשיך בטיפול או לא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- calc phos ואפילפסיהאיתי30/06/2015
הי,
ביתי בת ה3 סובלת מאפילפסיה שהתגלתה לפני כחצי שנה.
ההתקף הראשון הגיע כ-3 שבועות של טיפול ב-calc phos.
האם יכול להיות שהטיפות קשורות להתפרצות המחלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר calc phos ואפילפסיה - תגובה
אביטל גרוסמן12/07/2015שלום איתי
הטיפול ההומאופתי הוא בהתאמה אישית ולכל מקרה לגופו
קשה מאוד להעריך אם הטיפול קשורות להתפרצות המחלה
כל טוב
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה הומאפתית בהריון יחד עם פריזמהבלומה26/06/2015
שלום,
רכשתי מוצר בשם "קומפולסין" לטיפול בחרדות כפייתיות מחברה הומאפתית אמרקאית.
אשמח אם יש אפשרות לעיין במרכיבים של התרופה ולתת חוות דעת האם אפשר להשתמש במוצר במהלך ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה הומאפתית בהריון יחד עם פריזמה - תגובה
ערן אינדיג29/09/2015הי בלומה,
אני מציע לך לא להשתמש בתרופות מדף אלא לבקר הומאופתי קלאסי. זה עדיף.
חג שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיילה24/06/2015
איזה כלים דרך הומאופתיה אפשר לטפל בדיכאון? אשמח לתגובתכם,זה חשוב לי,ערב ניפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אביטל גרוסמן12/07/2015מור היקרה
להומאופתיה יש פתרון אפקטיבי בטיפול בדכאון. לשם כך ממליצה לך להגיע לאבחון הומאופתי שבו ההומאופת יוכל לבחור לך את הרמדי ההומאופתית שמתאימה באופן אישי למכלול הסימפטומים שלך.
אם תרצי אוכל להפנות אותך להומאופת מוסמך באיזור מגורייך.
שיהיה בהצלחה!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)