מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיומה גדולהדנה21/03/2014
שלום,
בת 45 , הובחנתי עם מיומה בגודל 14 ס"מ.אין לי דימומים או תופעות אחרות.האם ניתן להיעזר לצורך הקטנת המיומה בהומאופתיה.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומה גדולה - תגובה
ערן אינדיג23/03/2014לורי שלום,
אני מניח שהמיומה ברחם, האם המיומה מלווה בסימפטומים? דימומים?
בכל מקרה, מיומה כזו היא בדרך כלל לא ממאירה וניתן להיעזר בהומאופתיה.
בברכה,
ערן אינדיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לבחור הומיאופתמבולבל20/03/2014
איך ניתן לדעת כיצד לבחור הומיאופת? והאם מתמחה במציאת הגמדי לבעיה שלי. איך אהיה רגוג שהגעתי לאדם מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לבחור הומיאופת - תגובה
ערן אינדיג23/03/2014יובל המבולבל,
בוחרים הומאופת כמו שבוחרים כל איש מקצוע אחר, בעיקר המלצות ושיחת בטלפון לצורך התרשמות.
אם מצבך משתפר במהלך הטיפול תדע שהגעת לאדם המתאים.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבלת ראשנועה15/03/2014
שלום, רציתי לשאול האם טבליות הומופאתיות בשם r16 מתאימות למקרה של כאבי ראש לאחר חבלת ראש? כאבים שנמשכו הרבה זמן אחרי החבלה ופגעו רבות בתיפקוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלת ראש - תגובה
אביטל גרוסמן26/03/2014שלום נועה
טבליות הומאופתיות אלו הן מוצר מדף ואינו מטפל בבעיה מהשורש. אני ממליצה לך להגיע לטיפול הומאופתי אצל הומאופת מוסמך אשר יתאים לך את הרמדי הספיציפית בהתאם לבעיה הפזית שלך והמאפיינים הכללים
תרגישי טוב
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשישה לאחר ניתוח אורטופדי בירךביתא10/03/2014
כדי לזרז איחוי עצם השתמשה עד כה בסינפיטום פוטנציה 12
ומלח שוסלר מס' 2 ( קלציום פוספוריקום ) שני גלובולים ביום .
כמו כן ירידה בזכרון ....
מה ניתן לתת לשני מצבים אלו ?
תודה למשיבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשישה לאחר ניתוח אורטופדי בירך - תגובה
ערן אינדיג31/03/2014ביתא,
כדי לבוא לטיפול הומאופתי אישי, המלצה על תרופות דרך הפורום הוא לא באמת טיפול רציני.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות פרופוליסגל05/03/2014
אני מנסה לשפר את המערכת החיסונית והומלץ לי להיעזר בטיפות פרופוליס. שאלתי האם ניתן להשתמש בטיפות במשך מספר חודשים...מנסה לעבור את חודשי החורף הנותרים בשלום...
האם ניתן לשמור את הטיפות לאחר פתיחתן עד לתאריך התפוגה
בתודה מראש על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות פרופוליס - תגובה
אביטל גרוסמן06/03/2014שלום גל
שימוש בטיפות פרופוליס אינו טיפול הומאופתי ולכן מה שאני כן יכולה להמליץ לך שעובד נהדר כדי לחזק את המערכת החיסונית הוא טיפול באמצעות הומאופתיה קלאסית.
לשם כך אתה מוזמן לפנות להומאופת קלאסי באיזור מגורייך שיתאים לך את הרמדי הספיצפית עבורך.
תרגיש טוב
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרפדניצן23/02/2014
שלום
לפני כשנתיים אובחנתי כחולה בלופוס, והתחלתי טיפול בפרדניזון, כרגע על 10 מ"ג ליום. כידוע, הסטרואידים גורמים לנפיחות באיזור הפנים ולבצקות. רציתי לברר האם תמצית עלי סרפד יכולים להקל על התופעות לוואי שציינתי קודם. בבירור שעשיתי נודע לי כי תמצית עלי סרפד טובים לסילוק נוזלים מיותרים מהגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרפד - תגובה
אביטל גרוסמן06/03/2014שלום ניצן
ממליצה לך לפנות לטיפול הומאופתי אצל הומאופת קלאסי שייבחר עבורך את התרופה המתאימה לאחר תישאול מעמיק.
רפואה שלמה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבני שקדים- טונסילוליטיםענבל13/02/2014
שלום,
מזה כחודשיים אני סובלת מאבני שקדים (טונסילוליטים), הדבר מציק לי מאוד ולאחרונה גם התחיל ליצור ריח רע, אני חייבת למצוא פיתרון לבעיה ואני נחושה לעשות זאת בדרכים טבעיות ללא התערבות ניתוחית.
ניסיתי לגרגר לימון, סודה לשתייה, מי מלח וגם תערובות צמחים למיניהן וכלום לא עזר. גם כשאני מוציאה את זה זה חוזר וכמו צומח מחדש באותו הרגע.
קראתי באינטרנט על כך שמיץ מתותי גוג'י יכול לעזור, רציתי לשאול האם זה חייב להיות בצורה של מיץ או שאפשר גם לאכול תותי גוג'י מיובשים? מה עדיף? ואם יש עוד רעיונות לא אהסס לנסות. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבני שקדים- טונסילוליטים - תגובה
אביטל גרוסמן26/02/2014ענבל יקרה שלום רב
זהו פורום הומאופתיה ולכן אני יכולה להמליץ לך לטפל בבעיה שלך באמצעות הומאופתיה לשם כך עלייך לפנות להומאופת מוסמך באיזור מגורייך אשר יוכל להתאים לך רמדי הומאופתית ספציפית בהתאם לבעיה שלך ולמכלול הסימפטומים
רפואה שלמה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאביטל גרוסמןמיכל13/02/2014
שלום לך,
האם ניתן לקבל ממך המלצה על הומאופתים בקריות חיפה שעובדים עם הקופה?
תודה,מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תרופה טבעית להרגעהמיכל02/02/2014
שלום רב,
בני בן 17 וכמה חודשים,עובר תקופה סוערת המתבטאת בהתלקחות מהירה ממילים למכות.הוא מרבה להסתגר בחדר ומחובר לפלפון.בעבר אובחן עם חשד להפרעת קשב וריכוז לא מובהקת(אינו מטופל תרופתית),מלא בכעסים ויש לו קשיים בדימוי ובהערכה העצמית וגם מבחינה חברתית.אנו תיקווה שיחל טיפול ריגשי מסודר.בני בגובה 1.82 ורזה מאוד.נוטל כמוסות של שמן דגים ואצה כחולה ירוקה.אני מבקשת את המלצתכם לטיפול תרופתי הרגעתי טיבעי עבור בני.
בתודה,מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה טבעית להרגעה - תגובה
אביטל גרוסמן03/02/2014שלום מיכל יקרה
ניתן בהחלט לעזור לבנך באמצעות הומאופתיה קלאסית. ההומאופתיה מטפלת באדם גוף נפש ויכולה להביא אותו לאיזון גם ברמה הנפשית וגם ברמה הפיזית.
לשם כך עליך לפנות להומאופת מוסמך באיזור מגורייך אשר יוכל להתאים לבנך אתהרמדי ההומאופתית הספיציפית לו ביותר.
הרבה בריאות ואני כאן לשאלות נוספות
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרה זה כדאי להוסיף...
מטפל מירושלים22/05/2014במקרה זה כדאי להוסיף עוד דברים כגון שיחה ודמיון מודרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי מספר שאלותיגאל20/01/2014
שלום רב . יש לי מספר שאלות ..
1. האם כשהגלובולים נמצאים מתחת ללשון אסור לדבר בזמן הזה ,ואם מדברים, וזה אסור כיצד זה משפע על הכדורים ?
2. האם הניסיון מראה שיש בטיפול בפיברומיאלגיה אחוזי הצלחה גבוהים כשהשימוש הוא רק בהומאומפתיה? . ומה ממוצע הזמן שהאנשים התרפאו מהמחלה הזו לפי הניסיון שלך ? בערך (יש לי את המחלה כ14 שנה. והיא עקשנית מאוד מאוד)
3. האם אפשר לשלב הומאופתיה קלאסית ,שהיא עובדת על המקור למחלה, עם הומאופתיה משולבת שהיא סימפטומטית באותה התקופה של הטיפול ? ואם לא מה הסיבה לכך ?
(אני פשוט צורך כחודשיים הומאופתיה משולבת ויש לי לעוד חצי שנה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי מספר שאלות - תגובה
ערן אינדיג20/01/2014יגאל שלום,
אני לא מבין מה פירוש המשפט "אני צורך הומאופתיה משולבת"? מה אתה לוקח? יש הומאופת שמטפל בך? איך הטיפול משפיע?
תודה
ערן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני מטופל
יגאל20/01/2014ואני צורך הומאופתיה מודרנית ... יש עליות ויש ירודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני מטופל - תגובה
ערן אינדיג20/01/2014יגאל,
אם אפשר יותר פרטים, מה בדיוק הטיפול שאתה לוקח? טיפול עצמי או יש הומאופת שמטפל בך?
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מטופל אצל הומאופת.
יגאל21/01/2014אני מטופל בהומאופתיה מודרנית ואני לא יודע מה הוא שם שם ... (תוכלו לענות לי גם על שאר השאלות בבקשה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מטופל אצל הומאופת. - תגובה
ערן אינדיג21/01/2014יגאל שלום,
קצת קשה לענות כשלא יודעים איזה טיפול אתה מקבל...
בכל מקרה, כל עוד לוקחים את התרופה לא צריכה להיות בעיה גם אם מדברים תוך כדי, או שרים...
תוך כמה זמן רואים שינוי זה משהו שתלוי בהרבה פרמטרים וקשה להעריך על רגל אחת, בכל מקרה אם אחרי חודשיים אין שינוי זה אולי סימן שהגיע הזמן לנסות הומאופתיה קלאסית, ורק הומאופתיה קלאסית כי לא ניתן לשלב אותה בשום אופן עם הומאופתיה משולבת שהיא, לצערי, שיטת טיפול בעייתית מאוד שלא הייתי ממליץ עליה בכלל...
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה סיבה ?
יגאל24/01/2014מאיזה סיבה השיטה הזאת בעייתית...? אני כבר קניתי טיפול לחצי שנה - 18 גלובולים. המטפל לא נותן פחות מהכמות הזאת. חשבתי לסיים את הטיפול המשולב (הסימפטומטי) ולעבור להומאופתיה קלאסית אחרי חצי שנה כדי להעלים את המחלה מהשורש. זה אפשרי להתחיל טיפול קלאסי אחר כך ?
שאלה נוספת - העיניין אצלי הוא כניראה תורשתי. האם זה אומר שהטיפול אמור להיות ארוך יותר ובעייתי יותר ממי שקיבל את המחלה ללא גורמים תורשתיים ? (התקפי החרדות שנלוות למחלה גורמים לי לסיוט של ממש והלב תפוש וכואב כל הזמן )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה סיבה ? - תגובה
ערן אינדיג25/01/2014יגאל, החלטה מראש על טיפול לחצי שנה ללא תלות בדרך שבה המטופל מגיב היא תמיד עסק טוב למי שמוכר את התרופות אבל לא תמיד למי שקונה אותן.
הערכה של משך הטיפול יכולה להיעשות רק אחרי בחינה של המקרה ולצערי לא ניתן לעשות זאת דרך הפורום הזה.
אתה מוזמן ליצור איתי קשר ישירות על מנת שאוכל לבחון איך אפשר לעזור לך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי שנתיים בהומאופטיה של עזרה בכלל
מני27/01/2014פרשתי ממנה ובסוף פתרתי את הבעיה בטיפול נגד וירוס מחלת הנשיקה שגרם לי לפיברומיאלגיה.
כן זה וירוס ואנשים לא יודעים את זה.
לך לגוגל ותכתוב - אקטימור מחלת הנשיקה וזה הטיפול שאתה צריך.
בהצלחה ורק בריאות
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך טיפלת בזה ?
יגאל27/01/2014איך טיפלת בזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפלתי
מני29/01/2014לקחתי אקטימור נגד מחלת הנשיקה נגד הוירוס וככה זה עבר.
אתה יכול למצא בקלות בגוגל .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול סטרידושואל26/12/2013
שלום רב,
לאמא שלי יש שיעול סטרידו (שיעול נבחני) מזה שנים רבות,
יש לי מס שאלות:
האם הרפואה ההומיאופתית יודעת לטפל בשיעול מסוג זה? והאם יש רופאים הומיאופתים המתמחים בטיפול בשיעול זה? במידה וכן אשמח לקבל המלצות על רופאים אלו באיזור המרכז ובאיזור חולון בפרט.
מה מספר הטיפולים??
מה העלות לכל טיפול?
האם יש הנחה לבעלי ביטוח משלים?
אשמח לתשובות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול סטרידו - תגובה
אביטל גרוסמן26/12/2013שלום רב
להומאופתיה יש בהחלט פתרון אפקטיבי לטיפול בשיעול נבחני. ההומאופתיה מטפלת באדם ולוקחת בחשבון את מכלול הסימפטומים כולל הפיזיים הנפשיים והכלליים.
חשוב מאוד לבחור הומאופת קלאסי מוסמך ומנוסה. ניתן לחפש הומאופתים באיזור מגורייך באתר של האגודה הקלאסית.
התהליך מתבצע ע"י פגישת אבחון מעמיקה ופגישות מעקב פעם בחודש. התהליך הוא אינדיוידואלי ומשתנה בין אדם לאדם.
גם עלויות הטיפול משתנות ממטפל למטפל.יש מטפלים שעובדים עם קופ"ח.
מקווה שעזרתי מוזמנת לפנות אלי לשאלות נוספות
רפואה שלמה לאמך
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומאופתיה אנטרופוסופיתמשה15/12/2013
התחלתי טיפול בהומאופתיה אנטרופוסופית נגד דפיקות לב, מתח וחרדות. תוך כמה זמן אמורים להרגיש שינוי? האם זה מיידי או עניין של כמה ימים?
ובכלל, האם זה כיוון טוב לנסות את הטיפול בהומאופתיה אנטרופוסופית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה אנטרופוסופית - תגובה
ערן אינדיג16/12/2013עדיף הומאופתיה קלאסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבני שקדיםעדי(בת 17)12/12/2013
שלום,אני לא יודעת אם זה קשור לפה אבל קראתי איפה שהוא שזה גם יכול לעזור..יש לי בעיה כבר המון זמן של חתיכות כאלה שתקועות לי בגרון והם עושות לי ריח מזעזע בפה ברמה שאני לא יכולה לדבר.
אני יודעת שזה חתיכות אוכל,ככה הרופא אמר לי,והוא ניסה להוציא לי אבל לא הצליח כי הם לא על השקדים אי אפשר בכלל לראות אותם אבל אני מרגישה ומריחה שיש.
זה באמת מדכא אותי אני לא יודעת מה לעשות..
זה יעבור לבד מעצמו?
ואם לא אז מה לעשות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבני שקדים - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה13/12/2013שלום עדי
ממליצה לך לפנות להומאופת קלאסי לשם טיפול בבעיה שציינת כדי שיתאימו לך את הטיפול שמתאים לך באופן אישי .
כל טוב
יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זירוז איחוי שבר בפמורטבע01/12/2013
לאחר טראומה , שקובע בניתוח , בקשיש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זירוז איחוי שבר בפמור - תגובה
ערן אינדיג06/12/2013יכולות להיות מספר תרופות שאחת מהן מתאימה, תלוי בסוג השבר, כמה זמן חלף, האם תהליך ההחלמה נורמלי או איטי, האם יש כאבים ועוד.
לא תמיד אגב צריך לתת תרופה, זה גם תלוי מצב.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטבע הדברים איחוי העצם איטי בקשישים
אביב06/12/2013אנחנו משתמשים כרגע ב- symphotum potention 12 פעמיים ביום
הרגל מגובסת וכואבת , אסורה הדריכה עליה .
משתמשים בגלובולים של ארניקה להקלת הכאבים .... אבל לא תמיד משפיע טוב וצריכים משככי כאב חזקים יותר ...
האם היית ממליץ על משהו נוסף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטבע הדברים איחוי העצם איטי בקשישים - תגובה
ערן אינדיג08/12/2013אביב שלום,
לא הייתי ממליץ על משהו נוסף, אם כבר אולי הייתי ממליץ להוריד חלק ממה שקיים.
מתן של מספר תרופות במקביל יוצר מיסוך גדול, כבר לא יודעים מה עוזר למה ומאוד קשה לטפל במקרים כאלה.
מה בדיוק לעשות? בשביל זה איש מקצוע צריך לראות את המטופל, הפורום הזה כמובן שלא יכול לספק תחליף.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערבוב טיפותסבטה21/11/2013
שלום .
בתי בת שנתיים וחצי לא מוכנה לקחת טיפות.אני מעוניינת לתת לה טיפול מניעתי נגד וירוסי חורף .האם ניתן לערבב את זה עם אקטימל?
על איזה טיפות אתם ממליצים ובאיזה מינון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערבוב טיפות - תגובה
אביטל גרוסמן25/11/2013בוקר טוב גליה
האם בתך בטיפול הומאופתי? חסר לי עוד מידע לגבי אילו טיפות היא קיבלה? ממה בתך סובלת?
יום נעים
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)