בעייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה
    =<
    12/07/2011

יש לי בעיה אני גומר מהר מה אוכל לעשות ? ואני בן 19

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת

לימור בנדל
    13/07/2011

=< יקר ,

ראשית אציין כי הגיל פונקציונלי בנושא שפיכה מהירה . להבין שבגיל 19 זה בסדר גמור שתגמור מהר . כל הגוף מוצף הורמונים , מגורה ורוצה להתפוצץ וזה נפלא ומבורך . קבלה עצמית זו תחילת הדרך .

שפיכה מהירה יכולה להגרם מכמה סיבות : רגישות גבוהה בראש הפין , התרגשות מחדירה, מחשבות טורדניות לפני חדירה ועוד... יש ככה 7 סיבות . לפי האיבחון אני יכולה לדעת מאיזה סיבה כל גבר גומר מהר ולהתאים עבורו את התרגילים הנכונים לו.

אסביר לך בכללי : טנטרה עוזרת לנו להגיעה לחוויה מינית ממקום של מודעות ולכן אני ממליצה על טכניקות טנטריות ראשית כל. ישנה טכניקה טנטרית מצוינת המאפשרת לגבר ללמוד לשלוט בשפיכה שלו. את הטכניקה ניתן ללמוד ולחוות ביחד עם דקה / דקיני – מורה למיניות טנטרית. לא ניתן כל כך להסביר במילים , אך אשתדל כמה שיותר. הטכניקה כוללת נשימה מודעת – ז"א להיות בתוך החוויה עם בת הזוג אבל ממקום מודע. ניתן ללמוד כיצד להגיע למודעות רגע לפני השפיכה ואז להשהות אותה באמצעות תרגול נשימתי מודע. ( כן אני יודעת שאני לא ממש מובנת, אבל כמו שציינתי זו חוויה וקשה להעלות אותה במילים ). או.. ! אז הגבר הופך להיות " גבר רב אורגזמי " ויכול להחזיק מעמד שעות בסקס ובחדירה בפרט . אז אתה הופך להיות השולט בשפיכה ולא היא בך .

כמו כן ניתן לעבור תהליך מודעות אישית בטנטרה , המאפשר לנו להבין ממה נובעת השפיכה המוקדמת. ברגע שנאתר את המקום – נהיה מודעים אליו וכשהוא יופיע נוכל לחוות אותו בכאן ועכשיו , ברגע ולהיות יחד ממקום מודע ומעצים וע"י כך להשהות את השפיכה.

*לטיפול טנטרי בשפיכה מוקדמת אני מזמינה אותך ליצור עימי קשר.

בנוסף גבר יכול לעבוד על שרירי הסקס שלו

מהם שרירי הסקס של הגבר?
    כאשר גבר מטיל את מימיו הוא יכול להפסיק את השתן ולשחרר, להפסיק ולשחרר וחוזר חלילה. גבר יכול לבחור שתן מסוים ( פעם 1 ביום מספיקה ע"מ לא ליצור בעיות אורולוגיות חלילה ! ) בזמן קבוע של היום ולתרגל עצירה ושחרור של השתן. אלה הם שרירי הסקס שלו. אחרי שהתאמן על רטוב במשך שבוע – עד שבועיים (מקסימום !) ניתן לעבוד כך מידיי יום כ20 פעם גם על יבש ע"י כיווץ השרירים גם ברקטום וגם באיבר המין. כך הגבר יוכל לשלוט בשפיכה שלו בעת חדירה. לכשיגיע קרוב לשפיכה יוכל לכווץ את שרירי הסקס, תהליך שיגרום להשהיית השפיכה ומקום של מודעות.

שוחח למולי ניתן להגיע למפגש ממוקד בנושא
    בהצלחה ,
    לימור בנדל
    סקסולוגית ומורה לטנטרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת

=>
    16/07/2011

שאת אומרת פגישה ממקודת למה את מתכוונת ?
    ואיך זה מתנהל תודה מראש =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפגש בקליניקה

לימור בנדל
    16/07/2011

בקליניקה אני מטפלת בנושאים שונים אישיים וזוגיים :
    בעיות מיניות , חוסר אורגזמה לנשים , שפיכה מוקדמת ומעוכבת,
    חוסר חשק מיני אצל גברים ונשים , בעיות זוגיות , אישיות ועוד..

אני מתכוונת שיש פגישה שמיועדת עבור נושא
    השפיכה המוקדמת ואנו עוסקים רק בנושא זה .

בפגישה נשוחח על נושא זה בחייך , באמצעות שאלות
    אני אבדוק מה גורם לשפיכה המוקדמת אצלך
    ולאחד שנזהה יחד במה מדובר אוכל להתאים לך את התרגילים
    הנכונים עבורך בכדי שתוכל לתרגל בבית עם עצמך
    ועם בת הזוג ( אם יש ) ולהגיע למצב של " גבר רב אורגזמי "
    גבר שיודע לשלוט בשפיכה שלו וגומר מתי שהוא רוצה .

יחד נתרגל את מעברי האנר' ע"י תירגול נשימתי
    ומשם תוכל לתרגל בבית בצורה הנכונה עבורך .

שוחח למולי לכל שאלות נוספות או קביעת תור
    שבוע טוב , לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת מוקדמת

=>
    16/07/2011

מה זאת אומרת כאילו חלק מהפגישה מתנהלת שאני אמור להיות בערום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת מוקדמת - תגובה

לימור בנדל
    17/07/2011

אני בנייד 0544578993
    בשמחה אענה לכלללללללללל השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו