מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם עד כדי כך......נירה19/07/2011
בשעת קיום היחסים הגענו למין אוראלי אצלו והגעתי לשק האשכים הוא פשוט אמר שזה מטריף אותו ולא נתן לי להתקרב לשם מה יש להם שם בשק האשכים שכל כך הטריף אותו ולא נתן לי להתקרב?
הרי שמין אוראלי נועד לענג אותם שם והוא נרתע מזה שלא אתקרב לשם עם פי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עונג וגבולות
לימור בנדל19/07/2011אושר אהובה ,
שק האשכים והאזור כולו מלא בנימי דם ועור הרגישים מאוד למגע . יש גברים שמאוד אוהבים מגע באזור זה ויש כאלה שההרגשה הזו מטריפה אותם עד כדי חוסר נעימות .
מה שכיף במיניות שאין דבר כזה " הוא חייב / הוא אמור להנות " יש כל אחד עם גופו ואהבותיו . חקירת הגוף היא חוויה מרגשת בפני עצמה . איזה כיף שהגבר שלך יודע לאמר לך בקול רם - זהו. עד כאן . מכאן זה כבר לא עונג זה סבל . זה מעיד על תקשורת מינית טובה ובריאה . מבורך .
ממליצה לך גם לחקור את עצמך כך , לראות שמה שנעים לך לא מחייב שנעים למישהי אחרת ומה שלא נעים לך יכול להיות נעים לעשרות נשים אחרות !! תתענגו על החווויה !
בכייף שיהיה לכם .. לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לימור עזרת לי מאוד.....
נירה19/07/2011לימור יקרה,
עזרת לי מאוד להבין את מה שקרה .
תחילה נבהלתי ממה שקרה בינינו אך את הבאת אותי לנקודת חשיבה מאוד נכונה.
שאלה קטנה נוספת כשאני הגעתי לשק האשכים הוא נרתע ועצר אך בעת אוננות שלו אין לו בעיה לגעת בידיו שם האם יתכן הדבר? שאני לא והוא כן?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לימור עזרת לי מאוד..... - תגובה
לימור בנדל19/07/2011לאצבעות ולשון יש תחושה שונה לחלוטין !!!
תעשי לו גם עם האצבע כמו שהוא אוהב - אם הוא מרשה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)