הוא גומר ממש מהר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא גומר ממש מהר
    מאיה
    20/07/2011

היי לימור רציתי להתייעץ איתך במשהו ולשאול אם יש פיתרון לזה .

יש לי חבר שלוש שנים אנחנו שוכבים כמעט שנה . אני בת 19 והוא בגילי . בהתחלה הייתי לוקחת גלולות בשם מינס שהיו מדכאות אותי ואת החשק המיני שלי ולא רציתי שהוא אפילו ינשק או ילטף אותי . החלפתי סוג ליסמין והחשק חזר.

אך היום הבעיה היא אצלו . מאז ומתמיד ששכבנו בהתחלה לא נהננתי כי היה לי כואב אח"כ הוא היה גומר לפני ולא הייתי מספיקה לגמור [ ניתן לספור את הפעמים הבודדות שגמרנו ביחד מסקס ] הרוב גמרתי על ידי היד שלו . חשבתי שסקס הוא דבר מדהים וצר לי לומר שלא . הייתי רוצה להרגיש בדיוק את כל ההתלהבות שחברותי מספרות לי אך אין לי זאת עם בן זוגי . בעבר חבר שלי רק היה מחבק אותי וישר היה עומד לו . היום קשה לו להעמיד וגם אם כן הוא לא כזה חזק וזה גם רק לכמה שניות . אנחנוו עושים זאת עם קונדום והוא גומר מהר תוך דקה או אולי פחות , פעם שעשינו בלי קונדום הוא בכלל גמר מהר הוא רק הכניס הוציא וגמר בהתחלה הוא היה אומר שהוא מתרגש אחרי זה שיש לו תקופה קשה ועכשיו זה עדיין ואני לא יודעת אם אפשר לטפל בזה .

הוא כועס עליי שאני לא הכי תומכת בו אבל תביני גם אותי יש לי סיפוקים ואני לא מקבלת אותם וגם אם אנחנו שוכבים אני לא נהנת ואני כולה בת 19 ואני אמורה לרצות את ולהנות מזה [ כמו שכולם מתארים ] אבל אני לא . יש לו בעיה של שפיכה מהירה , גם אם אנחנו עושים סקס אז הוא אומר לי רגע תעצרי , לא מהר, לאט , תפסיקי כדי שהוא לא יגמור ואם אני עליו הוא לא שולט בכלל . כאלו הכל צריך ליהיות מאוד רובוטי עם עצירות , הפסקות , האטות אי אפשר להנות רק מהרגש שנוצר במיטה והמצב הזה מאוד מתסכל את שנינו .

יש לזה פתרון או שעם השנים זה רק יחמיר והוא יהיה אינפונטנט וימשיך לגמור מהר? אני ממש צריכה את העזרה שלך ואת העצה שלך ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוא גומר ממש מהר

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע והאישה האוהבת..

לימור בנדל
    20/07/2011

מאיה אהובה
    ( ממליצה גם לתת לבן זוגך לקרוא תשובתי .. )

מה שאת מתארת זו בדיוק ההתחלה של קיום יחסי מין בגיל 17-18 .
    השפיכה המוקדמת כ"כ מתאימה לגיל שלו . ככה זה צריך להיות . בגיל כה צעיר הגבר גם גומר פעם אחת ומיד עומד לו שוב ואז עושים רצף של 4-7 פעמים שפיכה של גבר בלילה ( הוא יכול לגמור מלא פעמים ) . בגלל שאת לא יודעת להבין את התיסכול של הגבר את רוצה ממנו משהו שהגוף שלו מבחינה תפקודית לא יכול לעמוד בו . הוא לא פתאום יוכל לא לגמור מהר . זה מגיע רק בגילאים יותר מאוחרים את לא גבר ולכן לא יכולה להבין מה עובר עליו ואיך את בעצם "פוגעת לו " בגבריות ( לא בכוונה רעה כמובן ! ) בזה שאת יוצרת את המצב שתארת בעת קיום יחסי מין שמביא אותו לתסכול ול"חרדת ביצוע " - זה מה שנגרם לו . שיהיו לבחור צעיר בעיות בזיקפה וזיקפה חלשה זה רק בעיה פסיכולוגית. סקס זה אכן דבר מדהים שלומדים לקבל אחד את השניה כמו שאתם . אתן דוג' הפוכה : הוא כעס עלייך או היה מתוסכל מזה שמאוד כאב לך בחדירה ??? או האם הוא היה סובלני ומקבל את זה שכואב לך ??? האם הוא היה סובלני בתקופה חוסר החשק המיני שלא רצית שיגע בך / ילטף אותך או עזב אותך חלילה ?? ממש לא. כל אחד והבעיות שלו . קחי דוג' ממנו בנוגע לסבלנות כשמדובר באהבה זוגית אמיתית.

פנטזיית ה"גומרים ביחד " - לא קיימת ונדירה . כל אחד מבני הזוג יש לו את הקצב שלו , הרגישות שלו , התחושות שלו . הכל שונה . חוץ מזה : סקס זה לא רק לגמור. לגמור . לגמור . סקס זה כל מה שמסביב . המשחק המקדים - איפה הוא ? נשיקות בכל הגוף , ליקוקים באיברים האינטימים , תחושת האצבעות והלשון .. את לא חייבת כל הזמן לחוות אורגזמות . תתמקדי מההנאה שבדרך , מהעונג שיש במפגש בינכם . מעבר לזה . אם הוא גמר פעם אחת זה לא נגמר וזהו . תתלטפו שיעמוד לו שוב וצאו לסיבוב שני הרי הראשון לא סיפק אותך . אחרי שגבר גומר פעם שניה תהיה זיקפה יותר זמן , פעם שלישית עוד יותר זמן , פעם 4 .... וככה הלאה . יכול להיות מצב שכל הזמן יעמוד לו והוא לא יגמור אחרי שכבר אין זרע בשק האשכים כי גמר 5-6 פעמים ברצף .

אגב , אם תביני אותו ותוכלי לראות את העצירות כמשהו שעוזר לכם להשהות את השפיכה ולהנות יותר מסקס זה לא יהיה רובוטי אלא מהנה . תתיחסי לעצירה כמקום טוב ומעצים מינית ולא כמשהו מבאס . אני ממליצה לשנות תנוחה במקום לעצור אם ניתן. לא כל חדירה חייבת להביא אותך לגמירה . את יכולה להנות מעצם החדירה בלבד .

ממליצה לו לאונן ולגמור בלי קשר אליך לפני שאתם עושים אהבה ואז איתך זה יהיה כבר הפעם השניה וקצת יותר ארוך . ממליצה לך לעשות תהליך אוהב עם הבחור שלך של להבין מה עובר עליו ואיזה לחץ הוא נמצא כשאת מתנהגת ככה . זה מתסכל , זה מבאס , זה מוריד את החשק בכלל להכנס איתך לסיטואציה הזו . אתם יכולים לקנות באינטרנט טבעת השהייה מחנות אינטרנטית לצעצועי מין זה בהחלט יכול לעזור לבחור שלך .

עם השנים זה יחמיר רק כי את תוקעת אותו במקום ומגיבה בצורה תוקפנית כלפי תהליך טבעי של הגוף והוא נמצא ב"חרדת ביצוע" למולך . תביני ש " ככה זה " ותפסיקי להתנגד לזה . השהייה בשפיכה באה עם השנים - בטח לא בהתרגשות ההתחלתית של גיל 19 !!! . אם תוכלי לבוא ממקום אוהב ואחר למיניות ביינכם מבטיחה לך שינוי מדהים גם אצלו כי הוא יהיה יותר נינוח ופחות לחוץ מולך וגם אצלך כי תחווי יותר אורגזמות - במקום להיות עסוקה בו תהיה יותר נינוחה ומאפשרת לעצמך להיות בחוויה .

מבטיחה לך עשרות אלפי אורגזמות בעתיד ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו