בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    עומרי
    25/07/2011

הבעיה בעיקרון לא אצלי יש לי חברה ואני כול פעם רוצה שהיא תיגמור שהיא תהנה רוצה לרדת רוצה לפנק והיא כלום לא רוצה אני נהנה ליראות בחורה גומרת ואני רוצה לענג אותה בכול דרך אפשרית והיא לא רוצה לא יודע למה =/ מיואש כבר ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• לחקור ביחד עם בת זוג את המיניות ..

לימור בנדל
    25/07/2011

עומרי ,

שאלת אותה למה ??? דיברת איתה על הנושא בפתיחות ?
    על " מה נכון לי ומה לא נכון לי " במיניות מדברים - כמו כל דבר בחיים . הערך הכי חשוב בזוגיות ערך התקשורת !! מה נעים לי ? מה עושה לי טוב ? מה חוויתי שהייתי רוצה לחזור עליו ? מה כיף לי שאתה עושה ? איפה כיף לי שאתה נוגע ..

לפעמים אנחנו לא אוהבים משהו לא בגלל שבאמת בדקנו את זה על עצמנו אלא בגלל ששמעתי מחברה שלי שלא היה לה כיף / קראתי בכתבה באינטרנט שזה לא נעים / אמא שלי אמרה לי שלא כדאי.. ועוד ..

מה שנכון בזוגיות זה כשאנחנו מרגישים מוגנים ובטוחים יחד עם בת / בן הזוג שלנו אנחנו יכולים להיות פתוחים ונכונים לנסות הכל ( בהתאם לגבולות שלנו ) . הסבר לאהובת ליבך שאתה רק מעוניין בטובתה ובעינוגה , שאל אותה אם תסכים לנסות משהו חדש שיכול לענג אותה מאוד . תהיה מוכן להבין שיש 2 אפשרויות : אולי היא תהיה פתוחה ואולי זה לא הזמן הנכון עבורה כרגע . אל תלחץ.

פתאום עלה לי עוד רעיון : " ואני כול פעם רוצה שהיא תיגמור .." היא בכלל גומרת ? שאלת אותה אם היא חוותה אורגזמה ? אולי היא לא רוצה כי היא עדיין לא גומרת . לא כל בחורה אוהבת שיורדים לה ולא כל בחורה גומרת .

לעולם אל תסיק מבחורה אחת משהו על בחורה אחרת..
    מזמינה אתכם לחקור יחד באהבה וסבלנות .. לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו