מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהעומרי25/07/2011
הבעיה בעיקרון לא אצלי יש לי חברה ואני כול פעם רוצה שהיא תיגמור שהיא תהנה רוצה לרדת רוצה לפנק והיא כלום לא רוצה אני נהנה ליראות בחורה גומרת ואני רוצה לענג אותה בכול דרך אפשרית והיא לא רוצה לא יודע למה =/ מיואש כבר ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחקור ביחד עם בת זוג את המיניות ..
לימור בנדל25/07/2011עומרי ,
שאלת אותה למה ??? דיברת איתה על הנושא בפתיחות ?
על " מה נכון לי ומה לא נכון לי " במיניות מדברים - כמו כל דבר בחיים . הערך הכי חשוב בזוגיות ערך התקשורת !! מה נעים לי ? מה עושה לי טוב ? מה חוויתי שהייתי רוצה לחזור עליו ? מה כיף לי שאתה עושה ? איפה כיף לי שאתה נוגע ..
לפעמים אנחנו לא אוהבים משהו לא בגלל שבאמת בדקנו את זה על עצמנו אלא בגלל ששמעתי מחברה שלי שלא היה לה כיף / קראתי בכתבה באינטרנט שזה לא נעים / אמא שלי אמרה לי שלא כדאי.. ועוד ..
מה שנכון בזוגיות זה כשאנחנו מרגישים מוגנים ובטוחים יחד עם בת / בן הזוג שלנו אנחנו יכולים להיות פתוחים ונכונים לנסות הכל ( בהתאם לגבולות שלנו ) . הסבר לאהובת ליבך שאתה רק מעוניין בטובתה ובעינוגה , שאל אותה אם תסכים לנסות משהו חדש שיכול לענג אותה מאוד . תהיה מוכן להבין שיש 2 אפשרויות : אולי היא תהיה פתוחה ואולי זה לא הזמן הנכון עבורה כרגע . אל תלחץ.
פתאום עלה לי עוד רעיון : " ואני כול פעם רוצה שהיא תיגמור .." היא בכלל גומרת ? שאלת אותה אם היא חוותה אורגזמה ? אולי היא לא רוצה כי היא עדיין לא גומרת . לא כל בחורה אוהבת שיורדים לה ולא כל בחורה גומרת .
לעולם אל תסיק מבחורה אחת משהו על בחורה אחרת..
מזמינה אתכם לחקור יחד באהבה וסבלנות .. לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)