מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברתי ואני אוהבים פנטזיותאלי רוגל30/07/2011
היי לימור, מה שלומך?
יש לי חברה מזה חמש שנים שנינו גרושים, וחברים מאוד מאוד טובים, יש לנו אהבה עצומה שקשה לתאר אותה עד כמה אהבה שלנו היא ענקית.
אנחנו גרים כל אחד בנפרד, נפגשים שלוש פעמים בשבוע ולפעמים יותר, ברוב הזמן אנחנו נפגשים אצלי בדירה, הסקס שלנו מדהים, מיוחד ומלא המון תשוקה, הסקס נמשך בין שעתיים לשלוש שעות, הגענו למצב שאנחנו גם רוצים לחוות חוויות אחרות, כי אנחנו מלאים המון תשוקה איש לרעהו.
אנחנו מדברים המון בטלפון ומאוננים יחד על המון פנטזיות, כמו להיות עם זוג נוסף, או עם גבר נוסף או אפילו אישה, הפנטזיות שלנו הולכים לכל הכיוונים ואיך אנחנו ממשים בטלפון ומצרפים אלינו זוג או אפילו עוד שני גברים וכל זה כמובן בפנטזיה.
לאחרונה אנחנו רוצים לממש עם גבר שהוא יביט בנו במהלך הסקס שלי עם חברתי, מנסה לשכנע אותה.
נכון שיש הבדל גדול בין הפנטזיה לבין המציאות, האם את חושבת שנכון אם נצרף אלינו גבר נוסף או זוג אחר כדי לממש את הפנטזיה?
אשמח לקבל את תגובתך
המשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברתי ואני אוהבים פנטזיות - תגובה
רמי בוכניק30/07/2011היי
הוספת גבר , אישה נוספים למיטה יכולים להיות דבר מעניין וטוב כאשר יש הרבה מאד ביטחון עצמי בזוגיות שלכם , במיניות שלכם ובמיניות של כל אחד לעצמו .באם התנאי הזה לא מתקיים זה עשוי לגרור תסריטי קנאה לא צפויים .באם יש ביטחון טוטלי זה עשוי להיות משהו מאד מחבר כמו עוד חוויה מעניינת מחברת . תשקלו טוב ואם תלכו על זה תהנו .
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלי רוגל30/07/2011תודה רמי תשובה מאוד קצרה מעניינת ואיפלו גרמת לי לחשוב אם זה בכלל כדאי בכל מקרה הסקס שלנו מדהים ועדיף שישאר בפנטזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיות ומימושן
לימור בנדל30/07/2011שלום אלי ,
אני קוראת את עולם הפנטזיות שלכם , את התקשורת בינכם , החברות , הסקס ואת הדרך בה אתה מציג את האהבה העצומה שיש בינכם, בחיוך גדול .
ישנם כמה אלמנטים נפלאים שמאפשרים לכם לחוות את כל מה שתארת . בכדי שתווצר תשוקה יש צורך בנפרדות בתוך זוגיות , אצלכם הנפרדות באה לידי ביטוי בכך שממש כל אחד גר בבית משלו ואתם לא נפגשים כל יום ולכן יש כמיהה עזה וזה נפלא . שנית , התקשורת בינכם מעולה . אתם אוהבים זה את זו בצורה שכל אחד מכם יכול לבוא ליידי ביטוי בלי שאף אחד ייפגע .
אני ממליצה להרבה זוגות שמגיעים בנושא חוסר תשוקה מינית ,בטיפול בקליניקה, לשתף אחת את השניה בפנטזיות המיניות שלהם בכדי להחיות את הזוגיות . השיתוף עצמו כבר מעורר ומצית את התשוקה מחדש . לא חייבים לממש .
איפה יכולה להתחיל בעיה ..? אה.. במילים " מנסה לשכנע אותה " .
אדם "משוכנע " הוא לא אדם שיוצא לפעולה מתוך רצונו החופשי . כשיש צורך לשכנע מישהו זה אומר שזה לא הרצון הראשוני שלו - או שהוא יכנס לזה בחששות , פחדים ולא בלב שלם כי זו לא הפנטזיה שלו אבל זה רעיון נחמד או שהוא יכנס לזה מתוך רצון " לרצות " את הצד השני או אפילו מתוך ביטול וויתור עצמי רק בשביל הצד השני .
מה שעולה לי הן שאלות בקשר לביטחון העצמי והדימוי העצמי של שניכם .
האם אתם יוצאים לבלות כל אחד מכם לבד עם חברים שלו ? האם יש קינאה ורכושנות בקשר ? האם מותר לפלרטט בחוץ או שמה אסור מפחד שאחד מכם יממש את הפנטזיות לבד ? האם בגלל שהקשר כזה מלא - אתם אחד בתוך השניה . אתם כל עולמכם ? קשר שיש בו חוסר אמון לא יכול להחזיק מימוש פנטזיות .
במציאות תפגשו עם כל קשת הרגשות - לא רק העוררות , התשוקה , הריגוש , הכמיהה , הצחוק והשמחה . בתוך סיטואציה אמיתית שלא כמו בפנטזיה יכולים להרים ראשן גם הקינאה , הכעס , הפגיעות , הרגשנות והעצב . הכל תלוי בטיב היחסים וחוזקם, אם פנטזיה יכולה להתממש במציאות . תשאל את עצמך האם התמודדתם במע' היחסים שלכם ב 5 השנים עם מנעד הרגשות השלילי הזה ?? מה היתה תוצאת ההתמודדות ? האם אתם מדחיקים התמודדות איתם ?
אם התשובה היא כן , שהמע' עברה גם טלטלות לא חיוביות ועמדה בהן בגבורה , אין קינאה לא בריאה ורכושנות - אז צאו אל הדרך , תתפנקו ותהנו ממימוש הפנטזיות !
לפעמים פנטזיה היא רק פנטזיה .. לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמימוש פנטזיות
אלי30/07/2011ערב טוב ושבוע טוב לימור,
קראתי את תגובתך, אהבתי את ההתייחסות בצורה מאוד מיוחדת, מאוד מקצועית והדבר הנפלא את משאירה לאנשים את ההחלטה לכאן ולכאן, זה מראה כמה את מחייסת לאנשים שהם איטלגנטים ושיש בהם תבונה
אני יוצא מידי פעם עם חברים לבד לפאב, היא יוצאת לא הרבה עם חברי ילדות שלה, למפגשים אחת למספר חודשים, אנחנו מאוד מפרגנים, איש לרעהו, יש לנו אימון מלא אחת בשני, בעניין אם אנחנו רוצים או חוששים לממש פנטזיה כל אחת לחוד ממש לא קיים ולא רק בגלל האימון אלא אין לנו צורך כל מה שאנחנו רוצים בסקס אנחנו יודעים לעשות איש לרעהו בצורה הכי נפלאה. נכון שכתבתי שהאהבה שלנו היא אהבה גדולה, מלאה המון רגש, איכפתיות הכי חשוב שאנחנו יכולים לדבר על כל נושא מבלי לפחד ומבלי לקבל ביקורת, אלא יודעים לכבד את השקפת העולם אחת של השני ובמיוחד אנחנו מדברים המון על פנטזיות ואפילו זה מכביר את התשוקה.
אנחנו כן מבלים המון יחד, יוצאים לטיולים ואין פעם שהיה לנו דין ודברים בנושא זה או אחר, לפעמים אנחנו אומרים לעצמנו אולי נחפש דבר כדי לריב, לשמחתי אין לנו דבר שיכול לגרום לנו לערער את האהבה הגדולה שלנו והיא נובעת קודם כל מכבוד אחת לשני. אם אתם מקיימים מפגשי טנטרה נשמח להשתתף.
תודה והמשך שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת על מריבות..
לימור בנדל01/08/2011אלי יקר ,
שוב , כיף לי לקורא את הזוגיות שלכם ! היא מעלה חיוך גדול .
כבוד הדדי הוא אחד מאבני היסוד החשובים ביותר במע' זוגית .
אני קוראת אותך ותוהה.. האם מריבה משמעה ערעור האהבה ???
אנשים מאוד אוהבים אהבתם אינה משתנה אם יש מריבות
הודות לבסיס יציב ואיתן של ערכים זוגיים שיכול להחזיק את המריבות הללו.
מריבה בזוגיות ז"א אני לא כמוך , אני לא רואה איתך עין בעין בהכל .
זהות אישית חשובה מאוד בזוגיות , במיוחד כדי לא להטמע
אחד בתוך השניה - ליצור נפרדות בתוך זוגיות אוהבת .
ממליצה לא " לבלוע" ולהתפשר כל הזמן אז מגיעים למצב לא נעים
שפתאום אתה מבטל את עצמך לחלוטין . והופ.. נעלמת.
אני אשמח להעביר לכם מפגש טנטרי זוגי ,
שוחחו למולי , לימור 0544578993* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)