מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ללימור:::::::::::::13/01/2008
הלכתי למפגש ראשון והדקיני אמרה לי שהיא תביא מתרגלת למפגש הבא כמו בת זוג היא תהיה בשבילי. תסבירי לי מה המתרגלת תעזור לי? והאם יש בזה מגע שבת זוגתי הנוכחית תיפגע מכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתרגלת נוספת במפגש אישי
לימור בנדל20/01/2008לכל דקה ודקיני יש שיטת מפגשים ותהליכים משלהם. כל אחד משתמש בכלים שהוא חושב שטובים ונכונים למודרך במסע או לתהליך שהוא עובר.
מדוע אתה פונה אלי בשאלה ולא מעלה אותה מול הדקיני שלך?
אין לי מושג במה חושבת הדקיני שמתרגלת נוספת תוכל לסייע לך בתהליך - במקום לעבוד איתך בתהליך אישי אחד על אחת ( שמו שאני מעבירה ). במידה ואתה חושב שתרגול עם מתרגלת נוספת הוא לא חלק מתהליך אותו אתה מעוניין לעבור שכן אז זה הופך לשלישיה ולא משהו אישי ופרטי בין דקיני למודרך, אמור לה.
אוכל רק לשער כי הדקיני משתמשת במתרגלת ככלי של השתקפות שיתן לך מראה. הדקיני תדריך את שניכם בתהליך מהצד ממקום של התבוננות חיצונית והמתרגלת תהווה כלי התבוננות פנימי מולך ותשקף לך .
בקשר למגע שיפגע בבת זוגתך, השאלה שלך נשאלת מכיוון בת הזוג ולא מכיוונך- הרי אתה הוא זה שנמצא במפגש ולא היא. האחריות על מעשיך היא אך ורק - שלך. כל אחד בוחר לעצמו מה הגבולות שלו עם היוועצות בבת זוג או ללא. לכן אם אתה יודע שמגע מסוג כלשהו באישה אחרת הוא אחד הדברים שסיכמת אם בת זוגתך שהוא חוצה גבול מסויים שקשור לאינטימיות שלכם - שמור עליו. במפגש טנטרי אני תמיד חוזרת ומסבירה את נושא הגבולות האישיים שלנו לאורך כל המפגש. הגבולות שלנו נעים ומשתנים עם הכאן ועכשיו של המפגש. מגע שלדעתך חוצה את הגבול האישי שלך וגורם לך באותו רגע להרגשה של " בגידה" בבת הזוג - לא חייב להיות חלק מהמפגש. שמור על הגבולות שלך , אין חובה של מעשה במפגש, רק מה שנוח לך יכול לקחת חלק מהתהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)