אין אפשרות לחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין אפשרות לחדירה
    איתי
    30/08/2011

שלום רב!
    אני בן 30, ובחצי שנה האחרונה אני יוצא עם בחורה בת 28 שמשקלה 38 ק"ג!!!
    אני חושש שיש לה בעיית אכילה ופניתי לעזרה בעניין הזה, אך חוץ מזה ישנה
    בעיה נוספת.
    אנחנו לא מקיימים יחסי מין מלאים כיוון שהיא צרה מאוד מאוד באיבר מינה ואין שום אפשרות לחדירה, אפילו "חלקית".היא התחילה לאחרונה טיפולים אצל סקסולוגית.
    ולטענתה, הסקסולוגית הציעה לה 12 טיפולים להרחבת איבר המין באמצעות החדרת מבחנות. זהו טיפול שנראה לי מאוד מוזר, האם אכן יש טיפול כזה? האם מקובל לעשות טיפול כזה? האם ישנם טיפולים אחרים יותר יעילים? ומה ההשלכות לכך בעתיד לגבי הריון? לתשובתכם אוד מאוד!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין אפשרות לחדירה

הוספת תגובה

• טיפול בואגיניזמוס

לימור בנדל
    01/09/2011

שלום איתי ,

ראשית רוצה לפרגן לך . על מי שאתה ועל היותך בן זוג כזה אוהב ואכפתי. להכנס לקשר כזה מאתגר מלכתחילה מעיד על היותך אדם רגיש , מרשים ושונה .

לבת זוגתך ואגיניזמוס - מוזמן לקרוא על הנושא ב"גוגל".
    ואגיניזמוס - מצב בו יש כיווץ לא רצוני של שרירי האגן הקטן ומבוא הנרתיק בעקבות חוסר רצון ברמת התת מודע לאפשר חדירה לשם קיום יחסי מין.
    למרות שנשים עם וגיניזמוס לא מאפשרות חדירה ובעקבות כך לא נהנות מאורגזמה של חדירה, הן יכולות ואף חוות אורגזמה ברמת הדגדגן.

אכן הבחורה שלך עוברת את הטיפול הנכון.הוא מאוד מקובל. לא קוראים לזה מבחנות , קוראים לזה " מרחיבים ". זהו תהליך לא מיידי ולא קצר אלא ממושך ויש צורך בהתמדה . אכן יש לעבוד עם המרחיבים בכדי ליצור חדירה ראשונית ולהרחיב את שרירי הנרתיק. אני ממליצה מעבר להיותך האדם שכתבתי להצתייד גם בסבלנות . יש לבצע חדירה רק עם האצבעות בנתיים ולא עם איבר המין ע"מ למנוע חוויה מינית טראומטית שלא בזמן ואז בטוח היא תשאר סגורה לחלוטין.

לי צפות מס' שאלות , הבחורה בת 28 , האם שוחחתם על הנושא ? האם איבדה את בתוליה עד כה ? אם כן ואתה לא הראשון שחודר אליה , כיצד קיימה יחסי מין בעבר עם הפרטנרים שלה ? ברר למולה האם חוות טראומה בחייה ובשל כך כל הפתחים נסגרו = הפה , הנרתיק ועוד .. כמובן שיש לה צורך בטיפול .

אני תוהה , אתה לא משוחח איתה ? לא שאלת אותה ישירות אם יש לה בעיות אכילה ? חובה ! חובה! תקשורת כבסיס ראשוני לתחילת מע' יחסים יציבה ואוהבת. אגב, מה ז"א חושש שיש לה בעיות אכילה ? אפשר לראות כמה היא אוכלת , איך היא אוכלת - אם היא רצה להקיא בשרותים אח"כ .

יקירי , אומנם אתה פנית לעזרה אבל מה הקשר אליך ? היא זו שצריכה לפנות , מרצונה . לא ניתן לכפות טיפול על אדם שלא מעוניין בו . לא כתבת מה הגובה שלה היא יכולה להיות 1.50 וזה יהיה משקלה וזה בסדר גמור כי היא קטנת גוף.

אין קשר לגבי ההשלכה על הריון , רק כיום שלא ניתן לבצע חדירה אין לזרע איך להגיע לביצית . יפה שאתה חושב על זה מבעוד מועד אך אם היא באמת בעלת הפרעות אכילה כיום ווגיניסמוס יש לטפל בבעיות אלה הרבה לפני הכניסה להריון ע"מ למנוע מומים בעובר
    והפלה חלילה .

בהצלחה ! לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעית החדירה

punigolan
    22/10/2011

א.אני מעסה מקצועי . נשאלת השאלה ממדיו של אבר המין שלך [ של הגבר ] אני מוודא שיש גברים אם פין גדול ועבה מעל 20 ס"מ ועובי כ-3 אינץ או יותר ואם אתה בנוי בממדים אלו יש לכם בעיה ואליכם לפנות למומחה ליעוץ .כמובן רוגע ומחשבות חיוביות יכולות לעזור אשמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין אפשרות לחדירה - תגובה

רמי בוכניק
    10/11/2011

זה טיפול מקובל מתחום הסקסולוגיה ,
    אני מצאתי שהרבה פעמים ביצוע עבודה של מדיטציית קונדליני מדי יום
    וטכניקות נוספות עוזרות בשחרור השרירים ובשחרור המתח ועל ידי כך לפעמים ממש פותרות את הבעיה .
    אני יודע גם שבעבר היתה עבודה בנושא הנ"ל במרפאה הסקסולוגית בבית חולים פוריה.
    אפשר לשלב בין הטיפול הסקסולוגי למדיטציות הללו .

מדייטציית קונדליני היא מדיטציה מבית מדרשו של אושו שאחד החלקים המרכזיים בה הוא מיקוד באגן וניעור האגן מעלה מטה .

בברכה
    רמי בוכניק

תצית בסרטון המצוררף אני מדבר שם קצת על טנטרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו