מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושבת על סקס כל הזמןסמדר17/01/2008
כשאין לי בן זוג אני כל הזמן חושבת על סקס, מרגישה צורך בו ומפנטזת הרבה. כשיש לי בן זוג פתאום כבר לא בא לי, אני פחות עם חשק מיני כזה גדול. למה זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל בראש
לימור בנדל20/01/2008אם את שמה לך משפט כזה - את בעצם מגדירה כרוניקה הידועה לך מראש.
תשאלי את עצמך מה זה משרת אותך ? הבחירה היא שלך על מה לחשוב ומתי...
האם באמת את "כל הזמן" חושבת על סקס כשאין לך בן זוג ? האם כל עולמך סובב סביב פנטזיות מיניות וסביב הצורך לאונן כשאת בעבודה , ברכב ובבית או שסתם הקצנת את הנטיה שלך מידיי פעם כשאין לך גבר לפנטז ולהעניק לעצמך מגע אוהב ומספק באוננות. אין כאן תחליף. אני ממליצה לאונן גם כשיש בן / בת זוג.
כשיש לך בן זוג האם באמת " פתאום" לא בא לך ? האם החשק המיני שלך יורד מעצם היותך עם בן זוג או מעצם היותך לא מסופקת מהקשר המיני עם בן הזוג ? לצערי, יש נשים שנוטות לא לאמר לבן הזוג שלהן בפתיחות כי הן אינן מסופקות. ואז הן " מזייפות " הנאה מינית - אלו הן נשים מאוד ממורמרות, השקר היחיד הוא לעצמן. הן יחושו תסכול וחוסר סיפוק שישתקף במע' הזוגית בכלל ולא רק במיטה. חוסר התקשורת עם בן הזוג יצוף ויעלה בכל מערכת היחסים ביינהם.
במידה וטעיתי ואת כן מסופקת מבן הזוג , אשרך וטוב לך. ידוע כי זוגות רבים מקיימים יחסי מין בין פעמים לשלוש בשבוע. אז, אין זה אומר שהחשק המיני ירד. אלה שאת נמצאת במקום נפלא של סיפוק מיני והבחור שלך נמצא שם בשבילך ואת בשבילו כל פעם שמתחשק לכם.
הסיפוק המיני שלנו לא צריך לבוא " על חשבון " סיפוק מיני עם בן / בת זוג. עלינו לאוהב את עצמנו גם אם אין לנו זוגיות כרגע ואין לנו מפגש מיני עם הצד השני. במידה ואת חווה סיפוק מהחדירה עצמה ואת מוצאת באוננות בלבד מקום שאינו מספק עבורך ובמידה ואת לא מעוניינת רק במפגש מיני חוויתי ללא חיבור רגשי של בן זוג לשם ההנאה ממין בלבד. אז, רכשי לך דילדו או ויברטור שיוכלו להעניק לך את הסיפוק המיני אותו את חווה בחדירה. אין בכך בושה כשאת לבד ואין לך בן זוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)