מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקיניגידי21/01/2008
היי לימור שלום רב
מאחר שאני מעוניין להתנסות במפגש טנטרי חושני במיוחד (להיות שם עד הסוף).ובקריאה בפורום יש לך גבולות ולמשל קראתי שאין מגע באיבר המין האם תוכלי להמליץ על דקיני שהולכות יותר רחוק
גידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגידי
:::::::::::::21/01/2008כל הכבוד ללימור שהיא "לא" הולכת "עד" הסוף. טנטרה זה לא זנות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידי, גידי..
לימור בנדל24/01/2008רואים מיד משאלתך כי טנטרה זו לא הדרך שמובילה אותך.
אני ממליצה לך בחום ידידי לקרוא מה היא טנטרה - לדבר במילים של טנטרה " להיות שם עד הסוף" זה לא אומר כי אתה בכלל מבין מהי המהות האמיתית של הטנטרה.
במידה ואתה מעוניין במגע באיבר מינך אני ממליצה לך לפנות לנשות מקצוע אחרות ולא לדקיני.
אינני מתיימרת להחליט בשבילך מה אתה רוצה אבל יש עיסוי שנקרא " body " מסאג' שם יעסו לך את איבר המין , אתה לא צריך את הכותרת " עיסוי טנטרי" כדי להרגיש עם עצמך טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מהו עיסוי טנטרי?
גידי25/01/2008האם אין בו מגע שכולל מגע גופני (לפעמים בעירום)האם אין מגע באיברי המין?
בעיסוי טנטרי (אם יש מושג כזה בכלל)יש יותר מין מכל עיסוי אחר
גידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעסוי טנטרי
לימור בנדל26/01/2008אפתח ואומר שלא קיים שילוב המילים "עיסוי טנטרי" - כאשר אנו נמצאים במפגש טנטרי ניתן יהיה להשתמש באחד מהתרגילים בעיסוי הגוף. מה שהופך את העיסוי לטנטרי זו הכוונה של העיסוי.
עיסוי רגיל ומוכר יש לו מטרה - שחרור מתחים , הרפיה ( אורגזמה ), הקלה על מכאובי גוף, פינוק ועונג.. בעוד עיסוי ממקום טנטרי הוא ללא מטרה ( כמו הטנטרה עצמה ). בעיסוי בדרך הטנטרה המקבל אותו יכול להתחבר לעצמו , לבצע התמרה והעלאת האנרגיות המיניות בתוכו ולהרגיש את הגוף בכאן ועכשיו.
לכל דקה / דקיני טכניקת עיסוי שונה הנוחה לו ובאמצעותה הוא יכול לעזור למודרך לחוות את החיבור לגוף שלו בכאן ועכשיו. " העיסוי יכול להעשות עם או בלי ביגוד, עם שמן או בלעדיו, חזק או חלש,
המגע יכול להיות אינטימי ומיני יותר או פחות, הכל לפי מה שמתאים לרגע ולגבולות של המעניק והמקבל/ת באותו רגע. " ( עיסוי טנטרי עיסוי ארוטי ומה שבינהם - ערן רוטשילד דקה ).
אינני יודעת מה חווית בטנטרה אך החיבור למיניות ממקום של חרמנות אצלך הוא מאוד גבוה ולכן אתה משליך את היצר המיני שלך על הנושא ואינך מצליח לראות מעבר לכך. ( אני מתנצלת אם יש הרגשה של שפיטה , אך משאלותך אלי כך אני חשה וזה לא ממקום של להעביר ביקורת אלה לנסות להבהיר ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)