אני לא נהנת מהסקס,איך יש אורגזמה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא נהנת מהסקס,איך יש אורגזמה?
    אתי
    02/10/2011

היי קוראים לי אתי ואני בת 19, יש לי יחסים עם בן הזוג שלי כבר 6 חודשים.
    אני נהנת, אבל לא מאד! נראה לי אני לא מגיעה לאורגזמה, אני נהנת כשהוא נוגע לי בדגדגן ואני פתאם מרגישה כמו רעד שמה למטה וכאילו שיש לי שמה משהו שנפתח ונסגר ואחכ כשזה נגמר אני מרגישה קצת סיפוק, כי זה ממש ממש קצר, כמה שניות וזה כבר נגמר.
    גם הוא אומר לי שזה לא אורגזמה, כי אם זה כן היה הייתי מאד מאד נהנת והיה לי פי 3 חשק לעשות סקס... אבל זה לא ככה, אני פשוט נהנת בעיקר לראות איך שהוא נהנה :)
    אבל אני מאד רוצה גם להנות כדי להרבות את החשק המיני שלי וליהיות איתו יותר!
    איך מגיעים לאורגזמה? ומה זה בידיוק אורגזמה? ומה זה מה שאני מרגישה בזמן הקצר הזה שאני נהנת? פשוט איך לשפר את היחסי סקס שלנו....
    תודה רבה ואשמח לתשובה בהקדם
    אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני לא נהנת מהסקס,איך יש אורגזמה? - תגובה

רמי בוכניק
    02/10/2011

היי אתי, את בת 19 ואת בתהליך מאד מרגש של גילוי עצמי והתחברות למיניות שלך.
    כדאי לך להשקיע גם בזוגיות (כפי שאת משקיעה) ויחד עם זה כדאי לך גם להשקיע בחיבור לעצמך ובחיבור המיני שלך לעצמך (שזה השקעה בעצם גם בזוגיות ) ככל שתהיי יותר מחוברת לעצמך המין שלכם יהיה יותר כיפי גם לך וגם לו. אז כשאת לבד בסיטואציה נינוחה מאד התמקדי בעצמך געי בעצמך ,חווי מה מענג אותך יותר , מה פחות, אל תרדפי אחרי האורגזמה , היא תגיע בזמן כזה או אחר . אח"כ כשתהיו ביחד תוכלי להדריך אותו מה עושה לך יותר טוב וכולי .

שיהיה לך רק כיף.
    רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי את זה כבר...

אתי
    03/10/2011

עשיתי את זה כבר הרבה :) ואני גם אומרת לו איך לגעת בי וכו...
    אבל תמיד זה אותו דבר...אני מגיעה רק לאותו "תענוג" קצר שאמרתי לך...
    אני לא יודעת מה עוד לנסות!
    והוא מאד נהנה איתי וגומר הרבה פעמים,אבל לאחרונה נראה לי הבטחון עצמי שלו ירד כי הוא יודע שאני לא "מאד" נהנת והוא לא מצליח לגרום לי לגמור,ולכן עכשיו הוא גומר פחות...והוא אומר שזה מאותה סיבה שאם אני לא נהנת גם הוא לא מצליח להמשיך להנות... מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המרדף אחרי "האורגזמה "

לימור בנדל
    04/10/2011

אתי יקירה ,
    את מתארת תהליך טבעי לחלוטין המתאים לגילך הצעיר.
    אורגזמות מתחילות יותר בגילאי 24-25 ולך יש עוד זמן..
    אני ממליצה לך לשנות את תפיסתך לגבי התהליך והדרך .
    סקס זה לא רק אורגזמה . סקס זה כ"כ הרבה מעבר.
    רק את תוכלי לעשות זאת לבד. אין כאן שום אחריות של בן הזוג שלך.
    אם תפסיקי " להאשים" אותו שהוא לא מביא אותך לשם הביטחון שלו ישתפר.
    לא הוא זה שיגרום לך / יעניק לך אורגזמות - רק את.
    שינוי תפיסה לגבי משהו הוא ממקום של שחרור דפוס חשיבה ישן על עצמי .
    לא קל אך אפשרי מאוד !!!

המרדף אחרי " אורגזמות " הוא זה שיש ליחס לו פחות חשיבות .
    השאלה שנשאלת היא בעצם : האם את אוהבת את עצמך ?
    ובמילים אחרות - האם את מאוננת יקירה? האם את אוהבת איך שאת נראת ?

חיבור למיניות בא ממקום של אהבה עצמית וקבלה עצמית כמו שאני.
    אהבה עצמית = מקום של קבלת העצמי כשלם. אני , כאישה, לומדת לחיות עם עצמי , עם ההחלטות שלי ובעיקר עם גופי , ללא מע' יחסים של אהבה / שנאה של הגוף ( בלי זבוב קטן שכל הזמן מקטין את הערך העצמי ). בעבר נהגתי לחשוב " מה הוא חושב על הגוף שלי?" / " הבטן שלי נשפכת לצד בתנוחה הזו" ולהתנהג בצורה סגורה ועצורה במעשה אהבה. כאשר תרגלתי בתרגילים שונים בטנטרה מודעות עצמית: השלמה כנה וקבלת העצמי כמות שאני , יכולתי לחוות את חווית מעשה האהבה עם בן זוגי ממקום פתוח , אוהב ומעצים. למדתי לאהוב את הגוף שלי , לגעת בעצמי - לאונן ולהביא את עצמי לאורגזמות ללא תלות בבן הזוג שלי

אישה המחוברת לגופה ומקבלת אותו ללא תנאי תהיה שלמה עם עצמה וגופה אישה שנותנת לmind שלה להשתחרר תחווה אורגזמות מהנות ותהנה גם ממעשה האהבה עצמו ומהחוויה המינית עם בן הזוג .

אונני יקירה , תאהבי את עצמך ,
    תני לעצמך אורגזמות אינספור ללא בן הזוג.
    אז התהליך הזוגי האורגזמתי ישתפר פלאים !!

דעי , כי לעיתים אישה לא מצליחה להתנתק ממחשבות על עצמה או על היום שעבר בגלל שאנחנו מחוברות ריגשית למה שעבר עלינו במהלך היום . אישה היא מעיין רגשות. כאשר אישה חוותה בעבודה / לימודים / סיטואציה כלשהי חוויה לא נעימה, בתוכה היא אוספת אנרגיה ירודה . אנרגיה זו יכולה להשפיע ישירות על האורגזמה = חוסר באורגזמה . החסימה הרגשית מאוד גדולה כך שהיא חוסמת מעצמה את האורגזמה המיוחלת. גם מחשבה אובססיבית כל הזמן על " עכשיו זו אורגזמה / זה לא אורגזמה " בכלל לא מאפשרת לך להתמסר לחוויה ולהנות .

חוויה של אורגזמה באה ממקום של שחרור .
    תהליך שחרור המחשבות הוא מסע עצמי.
    מסע של קבלת עצמי כמות שאני , אהבה עצמית - לא לכעוס על עצמי שאני לא חווה אורגזמה.
    שחרור המחשבה ש" יש איזה משהו שמונע ממני להגיע לרגע הזה, משום מה" .
    במסע הזה את לוקחת אחריות על עצמך ובעיקר על המחשבות שלך.
    זהו מסע פשוט וקסום שמצריך שינוי דפוסי חשיבה
    אבל הכי הרבה מצריך רצון של האדם שנמצא במסע
    להתמיד בתהליך ..

לסיכום - ממליצה לגעת בעצמך , בשקט שלך , בזמן שלך
    ולהביא עצמך לאורגזמות ללא תלות בבן הזוג ומשם תגיעה
    האורגזמה הזוגית.

בהצלחה יקירה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו