מה יותר טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יותר טוב
    אני
    08/10/2011

שלום
    אני צעירה בשנות ה20 ,קיימתי יחסי מין עם אהבתי הראשונה
    הבחור היה בתול ומעולם לא נגע באישה,ואני הייתי בתולה,היינו בזוגיות במשך שנתיים
    היו פעמים שגמרתי אבל מאוד שעמם לי בסקס... ולא ממש ידעתי איך לדבר איתו על זה
    וגם בהמשך הקשר כשנמאס לי ממנו מהבן-אדם מצאתי בו את כל הדברים הלא מושכים גם במיטה.

ואחרי הקשר הזה אמרתי לעצמי כעת אני רוצה מישהו חתיך להנות איתו
    אבל מה, הכרתי בחור גדול ממני בעשור ,שמלהיב אותי בתור האדם שהוא
    וגם הסקס מעולה (: אומנם אין לי ניסיון רב,אבל נהנת מאוד בסקס וגם מגיעה לאורגזמה ...
    אפשר לומר שהחיבור המיני בינינו ממש טוב אנחנו פתוחים ואתם יודעים איך שרציתי לראות את עצמי ביחסי מין ...הבעיה היא שהוא לא כ"כ מושך... יש לו ביטחון עצמי והוא חושב שהוא נראה ממש טוב,אני מתעלמת ולא עונה לו כי יש בו דברים שאותי פחות מושכים
    אבל הסקס מצויין הבחור גם יודע טנטרה מסתבר...
    מבחינתי זה קצת משחק הקשר הזה רק שנראה שהוא מתחיל להתפתח קצת ואני יותר ויותר מתחברת ומגלה עניין בבחור ,וזה לאו דווקא דבר טוב
    כי הבחור במקום אחר בחיים ואני מאוד צעירה ולמרות שהגבר הראשון שלי חשבתי שיהיה גם האחרון, אני במחשבות שהמראה החיצוני של הבחור שיוצאת איתו יפריע לי בהמשך
    ...

סליחה אם קצת לא ברור ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יותר טוב

הוספת תגובה

• מה יותר טוב - רק את יודעת

לימור בנדל
    09/10/2011

זוגית יקרה ,

רק את יודעת מה טוב עבורך . אך יש דרך למודעות .
    אני מזמינה אותך להתבונן פנימה - כמה את חושבת שאת יפה ? כמה את חושבת שאת נראת טוב ומושכת ? איך הביטחון העצמי שלך ? כמה את חושבת שהגבר הזה ראוי לך ?? את רק מדברת על מה הם ולא מתבוננת - מי את ?

אני קוראת אותך ותוהה לעצמי האם אפשרת לעצמך להיות לבד ? האם באמת את כמו שקראת לעצמך " זוגית " וקשה לך להיות לבד ולהנות מהחיים ללא תלות בבן זוג ? כמו שאת רואה אני מתייחסת רק אלייך . כי , מה שהוא זה ממש לא חשוב .
    כל בן זוג שיהיה לצידך מכוער / חתיך , מבוגר ב 10 שנים / צעיר בגילך , יודע לענג בסקס / לא מבין כלום / בתול , חכם / טיפש ועוד.. ועוד .. יהיה " לא מספיק " עבורך עד שלא תהיי לגמרה שלמה עם עצמך .

אנחנו מראות אחד של השניה . כל עוד את לא אוהבת ומקבלת את עצמך כמו שאת - אף אחד לא יהיה נכון בעינייך ותמיד תהיי בררנית ותעבירי ביקורת על דבר כזה או אחר בבן זוגך . כשאדם חסר ביטחון בעצמו שום דבר לא יהיה " מספיק טוב " עבורו - תמיד תחפשי מה יותר טוב. את צעירה מאוד . כשתחזקי את האהבה והדימוי העצמי שלך לא תהיה לך שום בעיה לסגור מע' יחסים שלא נכונות עבורך . פחדים מבדידות בכלל לא יהוו בעיה עבורך ולא תשארי סתם בקשר שמזמן כבר היית צריכה לסיים כי את לא נמשכת לגבר שלך. משיכה היא הבסיס החזק לכל קשר - אחרת יוצאים החוצה מהר מאוד.

לאן את רצה ? איזה החלטות הרות גורל את צריכה להחליט עכשיו ?
    יאללה קלילות . קשר לא נכון עבורך - תמשיכי הלאה . תנסי להיות לבד תקופה מסויימת להכיר מי את . לחזק ביטחון עצמי מול גברים אחרים ובעיקר מול עצמך .

ועוד קטן לסיום . ערך מספר אחד בזוגיות בוגרת - תקשורת . כשאת כותבת לי " ולא ממש ידעתי איך לדבר איתו על זה " מראה כי את נמצאת במקום של התבגרות עדיין ..

בהצלחה יקרה . כל החיים לפנייך , תהני מהם !
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו