מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני במצוקה רגשיתדנה27/01/2008
אני כל כך אוהבת את בעלי .אנחנו כבר 5 שנים ביחד והוא חסר מנוח ורוצה שנלך להנחיה טנטרית אצלך.אני ממש מתביישת למרות שאיתו אני ממש פתוחה מינית אבל אני מבינה שבאיזה שלב מסירים בגדים ומגיעים למגע בכל הגוף .איך אני אפתח ואראה אותו למשל נהנה ממגע של אישה אחרת כמובן מנחה-שלא רואה אותנו כאוביקט מיני זה ברור לי אבל אני רואה את זה אחרת. ומצד שני מתה לחוות...ולהיות עם בעלי כי אני יודעת שהוא יילך לבד בסוף ואני לא רוצה את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש זוגי
לימור בנדל28/01/2008את כותבת לי ממקום כל כך אוהב וכל כך מפרגן לבעלך. האם את מה שכתבת העלאת בפניו?
מכיוון שציינת שאת מאוד פתוחה איתו מינית , כולי תקווה כי הפתיחות התקשורתית נמצאת שם תמיד , גם בחששות שאת מעלה בפני. האם שוחחתם על הנושא ? האם שתפת אותו בבישנות שלך בכל הנוגע להמצאות אדם שלישי איתכם במפגש הכל כך אינטימי שלכם?
אספר לך בכל אופן על המפגש הזוגי, תראי אולי זה יאפשר לך התבוננות על מפגש ממקום אחר.
מפגש זוגי הינו מפגיש מדהים שהדגש עליו הוא - שני בני הזוג. זהו מפגש עוצמתי מאוד ומתנה נפלאה לזוגיות שלכם. אני מנחה טנטרית - מה שאומר שאני נמצאת כל המפגש בצד ומנחה אתכם.
לכל אורכו של המפגש אני שמה דגש על גבולות - שלי ושלכם. אחת הפעמים שאני מעלה את נושא הגבולות שלנו הוא בטקס הסרת הבגדים. אנו יכולים להסיר איזה בגד שאנו מעוניינים להסיר רק אם אנו חשים בנוח , ממקום שנכון לכל אחד לעשות זאת. לפני כל הסרת בגד , אנו מבקשים רשות בקשה מהצד השני להסירו - כל אחד רשאי לאמר " כן / לא " לפי הסכמתו בכאן ועכשיו של המפגש.
גם אם יש לך חשש ראשוני מבית (הודות להיותך ביישנית) כי ערום בנוכחות אדם אחר שאינו בן זוגך מביך אותך מאוד וגורם לך לחצות גבול של עצמך,תוכלי להפתעתך למצוא את עצמך בעת המפגש עצמו במקום מאוד נינוח, שקט, רגוע ומאוד מאפשר ואז תרצי מרצונך החופשי להוריד בגד כזה או אחר. מפגש טנטרי אינו מחייב הסרת כל הבגדים - ניתן להשאר בתחתון וחזיה וגם הגבר יכול להשאר בתחתון ( ואגב, גם אני יכולה להשאר בבגדי ) . לא כדאי לקבוע משהו מראש - אלא לחוות את הרגע במפגש עצמו . את הכאן והעכשיו של המפגש הזוגי ברגע קיומו.
כתבת גם " ומגיעים למגע בכל הגוף" , כאן שוב נכנס עניין הגבולות. יש לגבר ולאישה אזורי מיניות - כאשר אנו באים לגעת אחד בשניה באזורים אלו , אנו מבקשים את רשות מקבל המגע : " האם אני יכול/ה לגעת לך באזור המיניות" - את יכולה להגיד "לא" . זה מרחב פתוח ומאפשר. אמירת הלווא מתקבלת בברכה כי זה המקום שלך - זה הגבול האישי שלך. אף אחד לא מכריח מישהו לחצות את הגבול האישי שלך . מפגש טנטרי הוא מקום צמיחה וגדילה של הזוגיות ממקום מכבד אחד של השניה . אני מאפשרת לכל אחד משני בני הזוג להיות במרחב הבטוח שלו כך שיוכלו להתעצם יחד , זה לצד זו. לא משנה המטרה - משנה הדרך בה צועד הזוג בכדי להגיע אליה.
חווית המפגש הזוגי מאוד מעצימה, ההנחיה של התרגילים הינה על החיבור הזוגי שלכם, על ההכרות שלכם אחד את השניה ממקום חדש , שעד כה לא הכרתם. במידה ולא נוח לך שאדם שלישי נמצא בחדר מנחה אתכם ומתבונן בכם בעת שאתם מתבוננים זה לזו בעיניים, מתקשרים במילים , נושמים ביחד, חווים מגע של אהבה אחד עם השניה - מפגש טנטרי עם מנחה אינו מקום שמתאים לך. אני ממליצה לך בחום לקנות דיסק + ספר שהוציא בועז שגב ( המורה שלי לטנטרה ) שמדבר על "אינטימיות טנטרית" ולחוות מפגש טנטרי זוגי בהנחיתו באינטימיות של שניכם עם הנחיה ממסך הטלויזיה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)