מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה ביחסי המיןאבי29/01/2008
היי,שמי אבי אני בן 42 נשוי באושר כ-18 שנה אב ל-2
אני ורעייתי מאושרים ואוהבים ויחסי המין שלנו הם חוויה צרופה שמחברת אותנו בצורה חזקה
מאד אחד אל השנייה,לאחרונה החלה להיות לי בעייה בליגמור ממשגל נרתיקי,וגם בחלופות האחרות
שאני נהנה מהם מאד לוקח לי הרבה יותר זמן ליגמור אבל בנרתיק אין על מה לדבר ,אני חושש שאישתי מתחילה להרגיש גם היא בשינוי וזה מתחיל להציק לה...היא שאלה אותי אם רחב לי למטה והאמת שזה באמת רחב מידי לאחרונה (פעם ,כשהייתה צרה יותר הייתה לי לדעתי בעייה הפוכה ,הייתי גומר
מהר מידי לטעמי) אני רוצה לציין שאני מתגרה מאד מאישתי ויש לי זקפה תקינה ואיבר המין שלי הוא
רחב וארוך מספיק כ-16.5 ס"מ איך לדעתך ניתן לפתור את הבעיה ? אגב גילה של אישתי הוא 40
ומבנה גופה רזה 1.68 ס"מ היא נראית צעירה מכפי גילה בכל הפרמטרים וממש יפה כך שאין לי בעייה של משיכה ותאווה מינית אליה להיפך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירי ריצפת האגן
לימור בנדל03/02/2008אבי איש יקר,
החיוך לא ירד משפתיי בעת קריאת שאלתך. כל הפירגון הזה לאישה שלצידך, כל האהבה - ממש השראה לכולם. המשיכו בדרככם הנפלאה .
ולשאלתך, הקף הנרתיק משתנה אצל נשים עם הגיל ועם הלידות. מה שכן ניתן להסביר הוא שלנשים יש שרירים שנקראים שרירי ריצפת האגן. שרירים אלו נמצאים בפתח הנרתיק. באמצעות שרירים אלו אישתך יכולה לסגור על איבר מינך כאשר אתה חודר לתוכה ולכווץ עצמה חזרה סביבך. אמור לאישתך כי תרגול פשוט של כיווץ ושחרור השרירים יחזיר את רוחב הנרתיק למצב מכווץ יותר.
את השרירים ניתן לאתר כאשר האישה נותנת שתן בשרותים עליה להפסיק ולשחרר , להפסיק ולשחרר וחוזר חלילה , כך לאורך כל השתן. לאחר מכן פעם ביום עליה להתאמן על השרירים האלו באמצעות שחרור וכיווץ השרירים 20 פעם, ניתן לבצע באוטו בפקק, בבית מול הטלויזיה, כשקוראים ספר... לאחר כשבועים - שלושה של תרגול יום, יומי קבוע השרירים חזקים דיים בכדי לסגור ולכווץ אותם בעת חדירה נרתיקית של האיבר הגברי. כך היא תוכל לסגור את השרירים על האיבר שלך ותוכל להרגיש אותה יותר.
אבל, קראתי שוב את דבריך ואני מוצאת כי יתכן ומדובר בך. ציינת כי " לאחרונה החלה להיות לי בעייה בליגמור ממשגל נרתיקי,וגם בחלופות האחרות שאני נהנה מהם מאד לוקח לי הרבה יותר זמן ליגמור " האם עברת שינוי כל שהוא בעבודה , שינוי שהשפיע עליך פסיכולוגית, אולי פטירה חלילה של אדם יקר או שינוי קיצוני שאינך חווה ביום , יום. לעיתים ארועים מחיי היום , יום משפיעים עלינו בתת המודע ובאים ליידי ביטוי בתוצאות כמו שפיכה אצל גברים או אורגזמה אצל נשים.
אציין רק עוד דבר אחד כי עם הגיל אצל גברים פוחתת רגישות האיבר ויתכן ואתה חווה כעת את השפעות הגיל על ה"תרגיל". ידוע כי שפיכה מהירה תהיה יותר בקרב הצעירים וככל שמתבגרים זמן ההגעה לשפיכה אצל גבר מתארך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך לימור.........
אבי05/02/2008לימור תודה לך , וכל הכבוד על פועלך באתר זה.
יצא לי ולאישתי לשוחח על כך (לפני שענית לי) ביוזמתה ,העלתי את נושא השרירים ואת התירגול(קראתי הרבה חומר באינט'),שמתי לב שהיא נלחצה מזה..אז אמרתי לה שבכלל כדאי והגיע הזמן ששנינו נתחיל להתאמן בחדר כושר היא בשביל לשמור על מה שיש יציב ויפה ואני בשביל סיבולת לב ריאה וקצת להכנס לכושר לא יזיק לי.
לגבי תרגול שרירי רצפת האגן עדיין לא יצא לנו לתרגל יחד(שומרים נידה -אבל לא דתיים)..אבל אני מקווה שיהיה בסדר .
אשר לאפשרות שאני עובר משהו כתוצאה מסטרס וכיו' זה בהחלט קרה לי כמה פעמים במהלך החיים
והתופעה אצלי היתה ממש קיצונית, הייתי בקושי מגיע לזקפה והמון פעמים קרה שגם שהגעתי לזקפה היא נפלה בלי התראה מוקדמת ובלי יכולת 'שיחזור' זה בהחלט היה סרט רע אבל דילגנו עליו והוא ניגמר ,אישתי הייתה גיבורה ממש בתקופות אלו. אני מניח ובטוח שגם בעייה זו תיפטר וגם
אם לא נילמד לחיות איתה לכל מתרגלים.. אנא,תקני אותי אם אני טועה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)