רעב מיני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעב מיני?
    יניב
    14/12/2011

שלום . אני הכרתי מישהי ולאחר שבוע יצא לי להיות איתה ובפגישה בשנייה שלנו היה אקט מיני אמנם לא מלא ,אבל די מתקדם . עושה רושם שבחורה נקשרה אליי , האם זה לא אמור להיות לא תקין שבחורה שהיא רצינית מסכימה לאקט מיני בפגישה השנייה.? האם זה מעיד על אופייה של סטוציונרית?
    ועוד שאלה שאני מתחכך איתה קלות תוך כדי החירמונים,היא לפתע נהפכת למישהי אחרת , היא גונחת בקולי קולות ,ולפתע היא נהיית כמו סוג של חיית סקס ,היא עושה סוג של תנוחות כמו כוכבת פורנו ( אני יודע שהרבה גברים היו מתחלפים איתי) אבל אותי זה מרתיע .
    מה עליי לעשות ? תנט לי עצה בבקשה. האם זה לא מוזר שהיא מתנהגת כך לאחר שני פגישות? האם היא ניפומנית?
    סליחה על האורך. ותודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעב מיני?

הוספת תגובה

• כל אישה באשר היא ..

לימור בנדל
    15/12/2011

יניב איש יקר ,

יתכן ובמקום בו אתה גדלת יש קודים חברתיים שאינם תואמים את הקודים החברתיים שממנו הגיע הבחורה עימה אתה יוצא . הודות לעולם הנפלא בו אנו חיים כל אחד יכול להחליט עבור עצמו מה נכון לו ומה לא . יש נשים בתולות , יש נשים זונות , יש נשים שעושות רק סטוצים ויש נשים שמחפשות זוגיות , יש נשים שמכירות את הגוף שלהן ואוהבות סקס ויש נשים שבחיים לא ראו או נגעו באיבר המין שלהן ואין להן חשק מיני..

אני פונה למוסר האישי שלך . האם אמות המוסר שלך יכולות לחיות בקבלה ובאהבה עם אמות המוסר של בחורות עימן אתה יוצא - רק אתה יכול להחליט . לא אני שאקבע עבורך מה נכון לך ומה לא . בחורה הי מכלול של אופי שלם . לא רק מיניות . זוגיות בנויה מעולם נפלא של בילויים , הנאות , זיכרונות , כמיה , ריגוש , פתיחות , תקשורת ועוד .

האם אתה נקשרת לבחורה ? האם יצירת הדיאלוג הזוגי בינכם הוא הדדי ? האם בוצעה שיחה עם הבחורה לראות שהרצונות שלכם מהקשר זהה ? אולי לה בא רק לשכב איתך ולך בא זוגיות ?? אולי להפך ?

מוזר.. רק אתה תחליט .

נ.ב מה זו נימפומנית ? אתה יודע או סתם זרקת הגדרה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו