לימור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימור
    אביב
    01/02/2008

היי
    האם במפגש ראשון הנשימות שאת מלמדת כהתחלה זה בעירום? חבר שלי היה אצלך ואמר שהוא לא התפשט בכלל ואת לימדת אותו טכניקות נשימות ועוד.. הוא לא מוכן לפרט והיה מקסים. וכשהוא הלך לנעמה ניר ובת זוגה מיד הם התפשטו והיה מגע רב ואינטימיות מעל המקובל והוא מסכם שהיה הרבה יותר אפקטיבי אצלך ושם היתה מבוכה רבה ומדובר בגבר חתיך מיושב בדעתו לא סתם...
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימור

הוספת תגובה

• מפגש טנטרי יחיד בזוגיות

לימור בנדל
    03/02/2008

שלום אביב, אינני יודעת מי הוא בן זוגך וגם אם היתי יודעת, אינני מספרת על המפגש שלי עם אף אחד בפורום פומבי. יש דיסקרטיות מלאה . אינני יודעת באם במפגש זה או אחר עם מודרך השתמשתי בטקס "הסרת בגדים". אציין כי, אני מחליטה באילו כלים וטקסים טנטרים אני משתמשת במפגש עפ"י שיחה בכאן ועכשיו של המפגש.

אוסיף ואומר כי לכל דקה ודקיני יש שיטת מפגשים ותהליכים משלהם. כל אחד משתמש בכלים שהוא חושב שטובים ונכונים למודרך במסע או לתהליך שהוא עובר. דעתי היא לבטוח בבן זוגך שנמצא במקום פתוח ותקשורתי ומספר לך על חוויותיו מחד גיסא ומאידך גיסא.

שוחחי עימו על המסע שהוא עובר , על הדרך שמאפשרת לו הטנטרה .. סמכי עליו כי איננו חוצה קו אינטימיות שאינו נוח לך - במידה ושוחחתם על כך. במידה ואת חשה כי מפגש אינטימי ומגע מסויים שבן זוגך חווה במפגש זה או אחר פוגש אותך בגבול שעליך אינו מקובל כי את מרגישה שחוויה זו פוגעת לך בזוגיות - אימרי לו ! אל תתבישיי להסביר לו כי לטעמך האינטימיות והמגע שחווה הינה אינטימיות שלדעתך צריכה להיות רק איתך כבת זוגתו ולא עם מנחה טנטרה כזו או אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה טקס הסרת בגדים?

טל
    19/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טקס הסרת בגדים

לימור בנדל
    20/02/2008

טקס זה בא להסיר מאיתנו את ה mind ( מחשבות הראש ) , את מה שמפריע לנו להיות בכאן ועכשיו של המפגש. בטקס זה אין חובת הסרת בגדים פיזית. על כל אחד לנוע במרחב הגבולות של עצמו .שכן יש אנשים שיש להם גבול ברור ואינם יכולים להיות מול אנשים אחרים במערומיהם. הכל מתרחש ברגע של המפגש והכל נכון למסע המשותף שלנו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו