מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקסילדותית01/01/2012
משום מה כל פעם שזה מגיע למצב של סקס, לא משנה עם איזה גבר, יוצא שתמיד אני עוצרת את זה לפני שזה קורה. ואני לא מבינה למה... כאילו זה דבר שאסור לעשות אותו או משהו כזה אפילו שאני יודעת שזה טבעי לחלוטין.. והשאלה היא מה הבעיה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגרות מינית
לימור בנדל02/01/2012יקרה ,
בגרות מינית היא לא פתאומית .
היא דורשת בגרות נפשית של מוכנות לקיום יחסי מין .
יש שנכון להם בגילאי 16-18 עם האדם הנכון ויש בגילאי 20 ו 24..
ואני שואלת אותך - מה הבעיה ? האם זה אכן בעייתי לא להרגיש
מוכנה מספיק בכדי לקיים יחסי מין ...?
כל אחד ומה שנכון עבורה ועבורו .
בהצלחה במסע , תורידי את הרגל מהגז ..
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי היא תהיה?
ילדותית04/01/2012הבעיה אולי שאני כאילו עדיין מחכה ל"אחד" ובנתיים לא מצליחה לעשות את זה עם אחרים. והפעם הראשונה הייתה יותר צורך, מאשר רצון עקב דברים אחרים.
וכשזה מגיע למצב המיני יש בי חלק שרוצה להמשיך וחלק קצת יותר חזק שאיכשהו בסופו של דבר עוצר את זה מלקרות כאילו זה לא מתאים או לא נכון אפילו שיש משיכה מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי היא תהיה? - תגובה
רמי בוכניק04/01/2012אני בטוח שכשתרגישי שזה נכון לך, בטוח לך ומתאים לך זה יקרה.
באם יש איזושהיא חרדה בתחום שנובעת מאירוע לא נעים בעבר אז כמובן כדאי לפנות לייעוץ. באם זה לא המצב אל לך להתרגש ממוסכמות חברתיות כאלה או אחרות.
תעשי מה שמתאים לך וכשזה יהיה זה ממקום אמיתי זה יהיה לך מצוין.
ואגב גם לחכות ל"אחד" זה בסדר , הכל לפי מה שאת מרגישה .
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)